Dhuna ne Familje eshte si pasoj e mos besimit ne ALL-LLAHUN

alban bala

Primus registratum
teme e konsumuar

shih ketu nuk eshte problemi se sdua une. une mendoj se kjo teme eshte sterkonsumuar. eshte stertrajtuar dhe jane stersjelle argumente dhe kunderargumente. shih jemi ne faqen 20. mendimet nuk ndryshojne. pra te them se eshte e kote te vazhdohet. une jam merzitur se dheni argumente. mua sme ndalon kush te postoj ne tema te ndryshme por probleme eshte qe ne te merremi gjithmone me te rene dhe jo me ate qe nuk dihet se çfate ngjyre kish ne fillim se dhe ngjyra i ka ik. pershendetje. shpresoj te jemi mirekuptuar.

AlbanianShqiponje

Forumium praecox
Re: teme e konsumuar

Jam me shkrodani_1980,

Pink, nqs nuk sjell argumenta te reja nga studimi yt personal i Islamit nga libra te besueshem Islamik, atehere argumento me veten tende, hidh e prite toping nga dyja anet. Pergjigjet qe jane dhe ne faqet e meparshme do te sherbejne si mur argumentave qe ti risjell, sa here ta hedesh topin godet murin edhe te rikthehet perseri...dhe ti hidhe prape. Po s'gjete na gjyle qe ta shembesh murin, vazhdo pasimet me murin. Personalisht terhiqem nga diskutimi ne kete teme.

ujku81

Primus registratum

E mo mire, s'ka ndonje gje. Druri nga xhehneti ka dale!! (Shprehje e te pafeve kjo, me siguri). /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

alb_girl82

Primus registratum

Dhuna ne familje eshte pasoje e injorances! ca hyn feja ketu???

po ato qe s'jane mysliman si i behet? Duhet ti kthesh te gjithe njerezit mysliman dhe pastaj te dalesh te fjala qe ti qe beson te allahu nuk perdor dhune???

Nai here ca gjera duket sikur ja fusni kot!

S

Scorpion

Guest

Masturbimi tepert shkarkon pasoja ne tru, Kujdes!

i_own_u

Primus registratum

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

po e the ti... ashtu do jet

S

Scorpion

Guest

Ti mu me paske prit /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

i_own_u

Primus registratum

t'gjith i kan ron me dor mer çun... po personalisht s'mka bo kte efekt...

ore Score... flitet per zotin ktu mer pallosh, se do hym n'gjynof e ec e futu ngoj t'Gysit /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

M plasi ai muhabeti mu, ti ca ishe duke bo, tu kqyr ate te katit pare e

i_own_u

Primus registratum

un ty u mor me Shpirtin tim isha, me t'thon t'verten sepse ishte posht moralisht...

kam ashensor dhe s'kam zbrit as edhe 1 her nga shkallet me pa se kush banon n'katin e par

dukesh ti qe i paske shkly porten katit par...

DJAL VJOLENT Zoti t'rujt... se paske ik per lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurkushi

Primus registratum
Re: Dhuna ne Familje eshte si pasoj e mos besimit ne ALL-LLAHUN

Dhuna,kudo qe çfaqet eshte dhune nga vet"Allahu".Pra kjo thenie e juaja nuk qendron.Ai "Allahu" i juaj eshte vet Dhunuesi, gjeneratori i dhunes, sepse çdo gje eshte dhune, eshte krijuar me dhune, jeton me dhune, zhduket nga dhuna... dhe prap diçka krijohet nga dhuna...
Ne tere boten,besimtaret me te medhenj te "Allahut" arab e qe ne shqip i thuhet Zot, te te gjitha feve, jane dhunuesit me te medhenj! /pf/images/graemlins/wave.gif

bizi

Forumium praecox
Re: Dhuna ne Familje eshte si pasoj e mos besimit

wow, sa mendim i thelle, po te gjithin te gjithin vete e nxore ne drite???

kurkushi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]
Me vjen keq por kete shprehje "wow" dhe fjalen " te gjithin" s`i kuptoj dot.Ne fjalor te shqipes s`jane gjekundi!
Do benit mire t`na i perktheni shqip! /pf/images/graemlins/wave.gif

MALINA

Primus registratum

INJORANTI PO TE KETE PARA BEN QEJF.

POR TE MOS KETE PARA FAMILJA PLAS GRUSHTI,

SE KESHTU MENDOJNE CA , E KANE TRURIN KEQ TE MBUSHUR.

KANE NDJENJEN E POSEDIMIT TE GJERAVE , KJO ESHTE E IMJA DHE MUND TE BEJ CFARE DUA UNE MBI TE.

KONCEPT SHUME I GABUAR.

Musolini

Primus registratum

po qkeni ore "vellezer" ARNAUTA qe nuk e leshoni KURACIN nga goja..

bizi

Forumium praecox

me ate ne goje more duce sesa ndonje gje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

bizi

Forumium praecox

[/ QUOTE ]
Me vjen keq por kete shprehje "wow" dhe fjalen " te gjithin" s`i kuptoj dot.Ne fjalor te shqipes s`jane gjekundi!
Do benit mire t`na i perktheni shqip! /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]
Per "wow" s'duhet te kerkosh larg mer lal jo mjaftonte te shkoje tek fjalori i "http://www.shqiperia.com/"(ky i fundit eshte adrese siti ndaj mos u lodh t'a kerkosh ne ndonje fjalor se nuk e gjen), sa per "te gjithin", zgjedhje personale imja, e kam me te thjeshte sesa te them "te terin"(i gjithi= i teri, ajo me lart eshte shumesi /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

[Me kaq mbyllet dhe per sot emisioni "Gjuha Shqipe ne Albforum", faleminderit qe na ndoqet.]

Kondrapedali

Kondrapedali

po qkeni ore "vellezer" ARNAUTA qe nuk e leshoni KURACIN nga goja..

[/ QUOTE ]

Me sa po shuf un, i vetmi që po mahet n'goj ktu je ti Musolino /pf/images/graemlins/devil.gif. E identifikon veten me kuracin ti? /pf/images/graemlins/tipsy.gif