Deshira juaj ne kete moment?

orikum

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

deshira ime qe neser te jete gusht........ pa pa pa, pak det tani sa mire do me bente. /pf/images/graemlins/wink.gif

cokus

Primus registratum

un do te doja nji sufllaqe dhe nji birr bavaria me kanoce te gjat. :rolleyes:

mostro

Putraku

te kisha nje pjate iman bajalldi,buke te fresket toskane pa kryp dhe nji birre te fresket.
vdiqa kam uri marova :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

Nordhsh ishalla :eek: , ta kishe majt mire me mu ta kisha bo imam bajalldine... :eek: :eek: :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

E kujt po i thu :eek: :eek: :eek:

P.s.Mu ka prish raketa Munoooooo /pf/images/graemlins/wink.gif , edhe fuqite magjike me kane shku per lesh /pf/images/graemlins/frown.gif

P_A_D_R_I_N_O

Primus registratum

une per vete do doja te isha dhe njeher ne shqiperi dhe te dilja dhe nje here me shoqerin eqe kisha atje dhe te shkoja dhe nje here ne shkolle PETRONINI... /pf/images/graemlins/frown.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OneWingedAngel:
[qb] i wish i was with marsi right now.... /pf/images/graemlins/frown.gif !!! [/qb]
i second that, i don't even know where the hell she is, smokin h maybe /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

juventinja.jpg
ça i kisha ber tani!!!!!!!!!!!!!!

Guest

do te doja te mos isha e lodhur.qe dikush te me bente nej masazh!uhuuu

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga on/off:
[qb]
juventinja.jpg
ça i kisha ber tani!!!!!!!!!!!!!! [/qb]
Kush o kjo mer se na hoqi petllen. Apo s'qeka dhe me Juventusin. Fiks fare tipi im.

roald

Primus registratum

po ho me pra se nuk e di8 as un kusht knej ka fotot e forumit e gjeta!!!!!! :confused: :confused: :confused:

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga on/off:
[qb] po ho me pra se nuk e di8 as un kusht knej ka fotot e forumit e gjeta!!!!!! :confused: :confused: :confused: [/qb]
Tashi ja ke fut totalisht kot plako. I kalova une nji per nji gjith fotot e forumit dhe s'e pashe kund. Ku e ke psonis ket yll, trego se do te t'vras. /pf/images/graemlins/wink.gif

roald

Primus registratum

klico te fotografia dhe gjei adresen dhe ajo adres te çon te faqja e saj personale qe ka ne web...!!!aty ke dhe foto te tjera!!!!

roald

Primus registratum

ketu me forum njihet me OneWingedAngel dhe perdor njerin nga keto dy avatar
fallen_mini.jpg
ose
crying.gif
kurse emrin e vertet gjeje vet!!!!

Shqiptarja

Primus registratum

Mire se erdhet ne faqen "Zbulimi i fotove me te bukura"!!

Deshira ime ne kete moment eshte t'iu them gocave,cikave,vashave te forumit "Aman postoni fotot ne forum sepse ka shume cuna,djema e djelmosha qe deshirojne t'iu shohin se si dukeni"... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (pa keqkuptime ju lutem)!!!

Shqiptarja.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Petroninsja

Primus registratum

Nc nc nc filloi krruatja nga albforumi, cpaskeni qen mer direkte me gjet identitetin e femrave te forumit...
Femra larg Mcbyrekut dhe on/off se jane kthyer ne zbulues identitetesh.....
Hajt mo keq sbeni nga ana tjeter se meshkuj jeni deshira keni.... /pf/images/graemlins/laugh.gif