Deshira juaj ne kete moment?

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

Ta kthejne opcionin "citim" ne Albforum, sepse nuk mundemi tere kohen te bejme "copy-paste" xhanem!!!
Kush e largoi "citim-in"?!?! :confused:

rosa blu

Primus registratum

pse mo zeqo me nje puthje genjehesh!?????
hajt se te jep nenia 100 !! :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: :kiss: :kiss: :tipsy: :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

rosa_blu po e dua puthje françeze /pf/images/graemlins/tongue.gif
eh sa deshira kush po i numeron /pf/images/graemlins/frown.gif

rosa blu

Primus registratum

jo mo çun !!nena ta jep shqiptarçe (te shoqeruar me pershtyme) :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!!

helibak mucogllava

Primus registratum

Rosa_Blu te thash puthjen nga ty une e desha te jashtme /pf/images/graemlins/tongue.gif
nejse deshira ime e vetme te behem me lek /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Shqipetare
E hapa une nje teme per te pyetur por nuk me dha pergjigje njeri. :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif
Tani do shof se mos e gjej dhe do e nxjerr ketu lart.
Deshira ime eshte te maroj pune sa me shpejt se jam i derrmuar.

Deshira ime eshte t'i coj ne kamp veror Zeqon ,Rayn dhe Peshkatarin... /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk e di a ekzistojne me ato kampet e pioniereve... :idea: :lol:

albavina

Primus registratum

rosela, la douce flm tani e lexova ato qe me kishit shkruajtur sorry :kiss: :kiss:

te iki ne plazh

helibak mucogllava

Primus registratum

se_di sdi une si u shifka ne pm fotua sillma me pm email dhe mbase ta sjell ose si i thon ta sjell /pf/images/graemlins/wink.gif
Moira :confused:

Zeqo... :kiss: Mos i co foto ,se te marin me sysh... /pf/images/graemlins/tongue.gif ,lere te semuret nga kurioziteti... :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

Deshira ime eshte ta falenderoj xhonin, shume, shume per postimin e 11 Qershorit pikerisht ne kete teme, se u tregu mjaft xhentil. Te lumte xhoni, falemnderit!.. :thumbsup:

albavina

Primus registratum

zeqo /pf/images/graemlins/laugh.gif pak respekt per vajzat coje ti foton i pari /pf/images/graemlins/smile.gif

moira :lol: nuk ha me sy une jo, pastaj kaq i mire eshte ky zeqo sa ta ha me sy :rolleyes:

deshira ime tani eshte te marr nje vendim sa me shpejt /pf/images/graemlins/frown.gif

xhoni

Primus registratum

Shqipetare, :kiss: :thumbsup:

Deshira ime eshte te vijne pushimet. /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

po pse mo xhoni nuk e vendos ti kur ti marresh pushimet, apo ke hallin e barit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

deshira ime right now eshte te isha ne shtepi, ne krevat duke fjetur e enderruar :book: