Deshira juaj ne kete moment?

xhoni

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

Se-di....mos do bejme ndonje dasem origjinale andej nga ty eeeeeeeee? /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

Postuar nga sweetangel:
Pse ku je tani?
ne autostrade pra :shrug: po qenka shume e gjate :eek:
po du me ardh si turist ksaj rradhe :cool:

se_di, shume misterioze ti :rolleyes: ka ndonje gje qe duhet ta di heeee :angel:
xhoni, jo ere ca dasme, me verte na kane kerku llokumat por po presim te bie cmimi /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithsesi flm prej meje se ke qen deshmitari i fejeses :cool:

albavina

Primus registratum

xhoni quasi quasi /pf/images/graemlins/laugh.gif
ma non adesso /pf/images/graemlins/wink.gif do te ftoj po u martova

SweetAngel

Primus registratum

Sa mire vazhdoni keshtu, se ne kete menyre largohet vemendja nga une dhe Xhoni.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani, ne te gjithe duam ftesa. /pf/images/graemlins/smile.gif

leonora

Primus registratum

e shikoj qe une jam teper ktu /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

deshra jem te me ler rehat njeri qe me dergo sms dhe ne 3 te nates :mad:

xhoni

Primus registratum

Rrapatushe,mos u merzit zemer se do vij mjeshtri te te puth nga afer keto dite :kiss:
Se_di..sono contentissimo per te ,solo pensaci bene,he se te kam si shpirt :kiss:
Sweetangel,ku je mi se me mori malli.Epo duken dy qe duhen se srrrine dot pa njeri tjetrin :shrug: :kiss:

albavina

Primus registratum

xhoni beja shaka /pf/images/graemlins/laugh.gif yhhhhhhhh sa kohe ka per ate pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

dua te iki ne plazh :rockband:

nichita

Primus registratum

une po mendoj sikur jam ne plazh (mundesisht ke ishujt ne ksamil) dhe po futem ne uje /pf/images/graemlins/wink.gifsa qejf o zot...ketu ben shume vape...mgjt do shkoj ne pishina tani. :wave:

xhoni

Primus registratum

Nichita ku qekan hap piscinat kshu mi?

Se_di,mere dhe mjeshtrin me vete se me ka marre malli per durresin /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: :cry:

SweetAngel

Primus registratum

Ketu, ne kompjuter e kam fjalen , mundt te te pelqeje nje person pa pasur fare asnje arsye, pastaj ne jeten e perditshme......... tjeter gje.

Po ankohesh gje ti Zeqo apo cfare? :goofy: Po qe se ankohesh, ateher duhet te them qe nuk me pelqen. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ketu nuk duhet te kem arsye per te pelqyer dike keshtu qe......... :thumbsup: :tipsy:

SweetAngel

Primus registratum

Xhoni !

vertet te mori malli? vdeksha une ishalla, se dhe mua me mori malli per ty ( dhe shiko se mua nuk para me merr malli kollaj per njeri). :kiss: :kiss: :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

Zeqo, i dashur te kerkoj falje, se nuk e lexova mire, sa erdha ne shtepi, dhe me sa duket me ka rene djelli ne koke sot :goofy: :lol: , apo nuk ben nje vap, me siguri e kam lexuar nga e djathta ne te manjte.

Po ku ta di une pse me pelqen ti mua, kur ti vete se di :shrug: . Une per veten time e di pse te pelqej. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me fal se faji eshte i imi. /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Pa ma thoj pak pse me pelqen a po Sweet e gjete se une i dua ato q eme duan dhe kshu dhe ato qe me pelqein i pelqej /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

Ja e shikon, po te vrasesh trurin e gjen vete /pf/images/graemlins/tongue.gif , pa qene nevoja te pyesh te tjeret.
Pastaj gjerat duhen te jene reciproke. /pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni

Primus registratum

U pika ty dhe mallit tend.Hajde pra se me ngeli gjuha jashte :goofy: :kiss: :kiss: