Deshira juaj ne kete moment?

leonora

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Epo ti vjen kur qethen vicat.Une per vete ne ket orar ha darke dhe shikoj fiksin ose striscen.
Edhe ti ske faj se ke pune.
Na te te puth pak qe mos merzitesh :kiss: :kiss: .Hajt se shifemi sot ka darka. [/qb]
Na plase dhe ti /pf/images/graemlins/blush.gif po tani ka humbe qe deri pare ishe ktu :confused:

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Te vin ne AF albavina dhe xhoni :cry: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif kaq shume mungova une :shrug:
:kiss: yllo

deshira ime ne kete moment :confused: kam shume
:idea: te fle pak gjume

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albavina:
[qb]
[qb] Te vin ne AF albavina dhe xhoni :cry: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif kaq shume mungova une :shrug:
:kiss: [/qb]
Epra mbrem lat vetem /pf/images/graemlins/frown.gif

Odea

Primus registratum

Te jem me ate qe dua te jem si dhe te fle pak gjume se vduqaaa...Kshu nodh kur i le detyrat per ne momentin e fundit. :smash:

Odea

leonora

Primus registratum

Te mi kryj dikush tjeter punet qe kam per te ber une se nuk po ja dal dot /pf/images/graemlins/frown.gif

Shqiptarja

Primus registratum

T'iu paralajmeroj qe mos iu genjeje e mashtroje sot dikush pasi eshte dita e mashtrimeve, 1 PRILLI!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

crazy

Primus registratum

duhet te kem kujdes qe te mos me genjejne,mgjth deri tani kam shpetuar paq

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] T'iu paralajmeroj qe mos iu genjeje e mashtroje sot dikush pasi eshte dita e mashtrimeve, 1 PRILLI!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
hehehe Mu nuk ja kan arrit deri itash se e kan provu por un i kam rrejt nja tre a kater. :lol:
Deshira jeme ................ e them ma von /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

[qb]
[qb] T'iu paralajmeroj qe mos iu genjeje e mashtroje sot dikush pasi eshte dita e mashtrimeve, 1 PRILLI!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
hehehe Mu nuk ja kan arrit deri itash se e kan provu por un i kam rrejt nja tre a kater. :lol:
Deshira jeme ................ e them ma von /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po hapja shpirtin AF.mos i mbaj gjerat perbrenda se i bejne keq zemres te shkretat. /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

[qb]
Deshira jeme ................ e them ma von /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ruaju,ruaju 82-shko,sidomos edhe nga çunat e Af-se... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------------

Deshira ime ne kete moment eshte te shkoj te ha çokollatçen qe sapo e bleva!!!mmmmmm

plakudhedeti

Primus registratum

te me tregoje ndonjeri ndonje gje te kendeshme per te me ulur stresin se nuk po e ngre koken nga puna sot !

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga plakudhedeti:
[qb] te me tregoje ndonjeri ndonje gje te kendeshme per te me ulur stresin se nuk po e ngre koken nga puna sot ! [/qb]
YOU ARE THE BEST!!!.. :thumbsup:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja: [/qb]
Ruaju,ruaju 82-shko,sidomos edhe nga çunat e Af-se... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
-------------------------------------

E di mir ku ma ke fjalen ti yllo por nuk do ja arrij njeri te me genjeje, e lene ma kto te AF :shrug: