Deshira juaj ne kete moment?

zecovina

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

ka nje diell ka nje qiell ka nje det....dhe une jam ne zyre....dhe do doja te kisha tani TOLEN ketu te vinim per uzakia ne paralia dhe me pas per nje kafedaki ne qender...TOLA JE DAKORT?? /pf/images/graemlins/wink.gif

tola77

Primus registratum

po te kam thene qe te shkruash ne shqip se te tjeret nuk kuptojne,dhe greqishten e kane hale ne sy kur shikojne qe perdoret(me te drejte pavarsisht se ne kemi jetuar aty dhe nuk e kuptojme qe e shkruajme)
sa do te doja te vija,te isha ne buze te detit,te shikoja valet,te ndjeja eren e kendeshme,te luaja me reren dhe nderkohe te pergatitej nje peshk cipura(ne shqip nuk e di si i thone) me fruta deti(kallamari,karkaleca e gafore)dhe pak uzo ose me mire nje birre ne gote te ngrire dhe pak muzike parion ose plutarko dhe hopa po ce do jam ketu ku po bie debore dhe e ftota me ka hyre ne palce edhe se jam afer kaloriferit.megjithate se shpejti do vi do bej ndonje ruge andej se me keputi malli te shikoj te mite dhe nipcen e vogel qe e lashe 2 javesh dhe tani ka filluar te ece.

Arjola

Primus registratum

te isha ne nje vaske plot me uje te nxehte, rrethuar me trendafila te kuq, dhe qirinj te flakte, ku po me pret princi im...por para se te futem te me beje nje mazazh nga kembet deri te koka butleri im personal.

xx

zecovina

Primus registratum

SOT KETU KU JAM UNE ESHTE NJE DITE...O ZOT SA E BUKUR..DHE DESHIRA IME ESHTE TE ISHA TEK RRUGA E BLINAVE TEK KAFE OMEGA NE KORCE DUKE PIRE NJE KAFE ...O SA MIRE........

xhoni

Primus registratum

do deshiroja qe dikush te me thonte numrat e superennalottos sot :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] cofsh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti ti ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lesswords:
[qb] te mbyllet shkolla neser :angel: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif shkolla u mbyll