Deshira juaj ne kete moment?

assassino26

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] te puth njeren qe se kam afer po do e kem do e kem /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa pak deshira paske ti mer plak /pf/images/graemlins/laugh.gif Une du te puth nja 3-4 /pf/images/graemlins/tongue.gif Hajt zoti na dhonte ka i dore te dyve :angel:

albavina

Primus registratum

meqe po flitet per puthje...
/pf/images/graemlins/frown.gif edhe une dua te :kiss: :wub: taniiiiiiiiiiiiii

Arjola

Primus registratum

me ka marre malli per nje motel te tirones. Aty do donja te isha, dhe pastaj te mendohem ca genjeshtre ti fus mamit, se ku isha.xx.lol

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Sykaltra_UK1:
[qb] me ka marre malli per nje motel te tirones. Aty do donja te isha, dhe pastaj te mendohem ca genjeshtre ti fus mamit, se ku isha.xx.lol [/qb]
Të isha në një motel të Tiranës me ty dhe të të ndihmoja për të gjetur gënjeshtrën :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Na bon lomsh na bon.
Me çin të hiksh mi ene ku :confused: ?
Po ti mi sa shkoj un n'tiron do me ja fut për Cuba? Po amani ëre se na çoroditët fare /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Verizion

Primus registratum

:lol: Osht ftoht ktu nkanad /pf/images/graemlins/laugh.gif du ngrohtesire un cuno :smash: :tipsy:

Le_Routard

Forumium maestatis

C'jon keto deshira antagoniste kshu?! robt nordhen me ardh i cik mrena m'Tirone, ti do me ik jasht.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] C'jon keto deshira antagoniste kshu?! robt nordhen me ardh i cik mrena m'Tirone, ti do me ik jasht.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Lr kur rri n Tiron me gjith kte pluhur ne kur hiken fundjavave me Pamje ka Deti vallahi ste bohet me nejt I sec ktu me kte Zallamahi Pluhuri dhe zhurme ...

mostro

Putraku

O Tedo kot me te pyt,cfare shef kshu nga deti ti c'do jave??se flet shpesh per pamjen nga deti /pf/images/graemlins/laugh.gif