Se mos jemi gje ne me pervoje me shum se ty !ec se mire jesorry qe nuk kam orientim te sakte si behet forumi. nuk kam ekpserience ne kete fusheKerkoj ndjese!
po pra xhaketa te vjetra ne hahahahSe mos jemi gje ne me pervoje me shum se ty !ec se mire je
Grekerit e lashte kur flisnin rreth Kohes, thonin qe : "Koha eshte si nje burr lakuriq, vetem me balluke ne koke, i cili vjen drejt jush duke vrapuar dhe ju mund ta kapni ate vetem kur e keni perballe, tek balluket e tij, sepse nese te kalon nuk ke ku ta kapesh, eshte qeros dhe komplet lakuriq" Cf mendoni rreth konceptit te kohes dhe vleres qe koha ka?
bobo mos te rente ne dore se e masakrokektij burrit do i futsha sterkembshin..do e shtrija per toke e do e beja skllavin tim..do e lija ti rriteshin qimet qe ta kapja ku te dua dhe si te dua..kjo eshte idea ime per kohen
ne pergjithesi thone per ata qe kane mendje pjellore ... si simbol pjellorie femrat ne kete rast ... po ka edhe femra qe sjane pjellore ... si i behet ne kete rastide origjinale . E fudnit qe do te me shkonte mendjaMire thone per femrat qe e kane mendjen femer
![]()
jo femra jane me por skane veglat prodhimtarefemrat jo pjellore ne kte rast shendrrohen ne meshkuj..
Dikush e shptoi Xhindin nga shishja dhe Xhindi i ekzaltuar i tha atij qe e shpetoi "kerko vetem nje deshire ta plotesoj ne vend", hmm shpetuesi i erkoi "Te lutem me nderto nje rruge makine nga Shqiperia ne Usa te takoj cunin qe e kam student se me ka marre malli dhe nuk shkoj dot me Aerio ose me anije" Xhindi "ohh mos ja fut kot, shume e veshtire kjo gje. Kerko nje tjeter" hmmm atehre ai kerkoi dicka tjeter "Te lutem me bej te ditur aq sa te kuptoj se cf punon ne koken dhe ne mendjen e gruas time, sepse kam 35 vjet i martuar dhe nuk arrij ta kuptoj" Xhindi i hapi syte e fiksoi ne sy dhe tha "Me fal ti kthehemi me mire deshires se pare tani me thuaj me sa korsi e deshiron ate rrugen deri ne Amerike"![]()