Deshira e Momentit

bobo

marksist-enverist
t'a kem perball, dhe t'i fus i shpull..., pa e zbukuru me efektet e ''ligjit te ruajtjes te energjis mekanike''!;)
 

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
deshira e momentit, te gjendem ne krevat direkt tani, pa bere ritualet e zakonshme...dhe mundesisht te shoh nje enderr te bukur!
 
Top