Te vdes..
Ma merr mendja se ky post eshte vetem per te terhequr vemendjen eeee 
Nuk ka qen fare per ta terhequr vemendjen,un nuk luhatem andej e kendej,nje gje kur e flas e flas seriozisht,e mir apo e keqe, ajo qe eshte.Ma merr mendja se ky post eshte vetem per te terhequr vemendjen eeee
![]()
Nuk ka qen fare per ta terhequr vemendjen,un nuk luhatem andej e kendej,nje gje kur e flas e flas seriozisht,e mir apo e keqe, ajo qe eshte.
po nje vajze e matur dhe e zgjuar si ti zduhet ta thote nje gje te tille seriozisht per cfaredo lloj gjeje te kete ndodhur sepse 'buzeqeshja' jote vlen me shume se cdo gje tjeter 
Te faleminderit shum Megg,po buzeqesh ne keto momente.po nje vajze e matur dhe e zgjuar si ti zduhet ta thote nje gje te tille seriozisht per cfaredo lloj gjeje te kete ndodhur sepse 'buzeqeshja' jote vlen me shume se cdo gje tjeter
![]()

Per mua ka rendesi buzeqeshja e te tjereve ,, meqe timen e kam siguruarTe faleminderit shum Megg,po buzeqesh ne keto momente.
Je shum e kujdesshme.

Me vjen mir per ty.Per mua ka rendesi buzeqeshja e te tjereve ,, meqe timen e kam siguruar
♥

I ka jeta ktoMe vjen mir per ty.
E po ti i ke kaluar keto periudhat e adoleshences.![]()

Te dije nje te vertet,dhe pse eshte e veshtir te marr vesh.
![]()
E pra,qenka e veshtir te perballesh me te verteten.Shpeshherë e vërteta është më e komplikuar se ç'duket. Herë të tjera ne e komplikojmë pasi nuk na pëlqen! Megjithatë, rëndësi ka që e vërteta të jetë e vërtetë panvarësisht se ç'mendojmë ne.
T'kem nja 500 000 dollarë!
nje udhetim pa plan
eja do vish??nje ikje flash ne pariss![]()
Jo e desha me ndokend tjetereja do vish??