Sonia007
Papirus rex
Jo logjike e thjeshte dhe pak FatRa ndonje yll kur shprehe deshiren ti?![]()

Jo logjike e thjeshte dhe pak FatRa ndonje yll kur shprehe deshiren ti?![]()
logjike jo dhe aq, por fat poJo logjike e thjeshte dhe pak Fat![]()
Mos o Zot mirdita cfare eshte kjo deshire?????? Jeta eshte shume e bukur edhe kur ka sfida te forta. Deshira ime per ty eshte te jesh gjithmone e lumtur te behesh arkitekte e zonja, te kesh nje jete interesante e me te papritura te kendshme, nje djale te bukur qe te te doje shume, dhe shume shume fat.Tani kete deshir e them me gjith zemer,deshir momenti e kam te vdes tani menjher,sepse kjo jet esht jet kotiiii.
ne oren 00:35?Ah sikur t'isha n'plazh tashti me nai got n'dor ....
O Mirdita si tham ne jeta 1 eshte,mos pretendo qe eshte e lehte edhe ti!!!!!Tani kete deshir e them me gjith zemer,deshir momenti e kam te vdes tani menjher,sepse kjo jet esht jet kotiiii.
Gjithcka eshte logjike dhe kur miksohet llogjika me ndjenjat ose fatin del nje kombo perfektelogjike jo dhe aq, por fat po![]()
Jo gjithcka eshte ashtu sic e duam ne ne jete!Tani kete deshir e them me gjith zemer,deshir momenti e kam te vdes tani menjher,sepse kjo jet esht jet kotiiii.
Gjithcka eshte logjike dhe kur miksohet llogjika me ndjenjat ose fatin del nje kombo perfekte![]()
Po. Logjike matematikore. Italia mund me te fortat e botes perfshire pretendenten kryesor me nje loje te perkryer, Spanja mezi arrin te munde Portugaline dhe fiton pa dashje, dhe logjika eshte se Spanja duhet te munde ItalineJo gjithcka eshte ashtu sic e duam ne ne jete!
Futbolli, pranohet nga te gjithe qe ka te papritura. Nuk behet asthu llogaria. Se po te qe... ku jane ato skuadra me ate koeficent dhe perse dolen me te keqiat???? Mund te thuhet edhe se Spanja fitoi per gabimet e Italise, por jo. Spanja nuk e lejoi Italine te bente lojen e saj sepse ishte me superiore ne ate ndeshje. keshtu edhe Italia nuk lejoi Angline dhe Gjermanine te benin lojen e tyre sepse i "mbyti"Po ju humbsit vetem justifikime keni.Ja me lejo te te iluminoj pak:
Sa e kishte koeficentin Spanja para Europianit,gjate dhe ne finale?
Sa e kishte koeficentin Italie para Europianit,gjate dhe ne finale? Bej nje paralele te lutem
Perpara Europianit ishin 3 skuadra pretnedente:1.Spanja-->3.3
2.Gjermania--> 3.8 3.Hollanda--> 6.5 me pas prentendente kryesore u bene Spanja,Gjermania dhe Portugalia.
T lutem une flas me shifra dhe llogjike!Ndonje gje per te shtuar ketij llogjikimi? Italia nuk ishte aty nga meritat e saj por nga gabimet e GJermanise![]()
Po patjeter,po dicka loja e Gjermanise u vu vetem per Pirlon edhe loja u mbyll,keshtu qe m vje keq por mos u mrz nese ti ndihesh mire duke menduar ashtu ashtu e leme!Futbolli, pranohet nga te gjithe qe ka te papritura. Nuk behet asthu llogaria. Se po te qe... ku jane ato skuadra me ate koeficent dhe perse dolen me te keqiat???? Mund te thuhet edhe se Spanja fitoi per gabimet e Italise, por jo. Spanja nuk e lejoi Italine te bente lojen e saj sepse ishte me superiore ne ate ndeshje. keshtu edhe Italia nuk lejoi Angline dhe Gjermanine te benin lojen e tyre sepse i "mbyti"![]()
Po po e vertet ama shum jet koti kjo me te vertet.Jo gjithcka eshte ashtu sic e duam ne ne jete!
mirdita,zmr ime mos i thuaj kto gjera kaq te trishta.Po po e vertet ama shum jet koti kjo me te vertet.
Ne rregull,deshira e momentit esht te jetoj.mirdita,zmr ime mos i thuaj kto gjera kaq te trishta.
mos thuaj me se jeta eshte koti.