Dedikime

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Dedikime

O Blendi mos me hap oreksin prape se per 4 dite kam shtu dy kile /pf/images/graemlins/laugh.gif e kam ndermend te shtoj prape....mmmmmmm aragosta, mamaaaaaa sa me ka marre malli :wub:

Blendo me sfido me sfido, me ca i gatun zotnija tate deshta me dit una :wub:

b.k.

Primus registratum

Une terhiqem nga sfida... futem muajin tjeter kur me ne fund do te kem guzhinen time /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une do gezohesha po te thoje qe terhiqeshe nga sfida deri muajin tjeter kur te kesh guzhinierin tat :tipsy:

Kjo do qe terheqje dinjitoze :tipsy:

b.k.

Primus registratum

Ajo puna e guzhinjerit nenkuptohet vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mua me pelqen te gatuaj, keshtu qe puna e perbashket eshte me mire. :angel:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]

Blendo me sfido me sfido, me ca i gatun zotnija tate deshta me dit una :wub: [/qb]
Eshte shume e thjeshte,ne nje ene mikson 400gr mascarpone, nga keto fijet qe une nuk ja di emrin ne Shqip ,piper dhe kripe.
Me masen qe del mbush dy anet e aragostes dhe i fut ne furre ne 180°-200° per 20 min.
Dhe meqe ra llafi,u nda mendja apo jo? Detajet ti jap LIVE /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S
Perse u tremben gocat,une po mendoja me nxjerr dhe arsenalin e thikave?
/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

nga fotoja duken si bishta qepesh te njoma, me te cilat belget bejne edhe ate lengun e shijshem me te cilin shoqerojne midhjet :wub:

blendiys

Primus registratum

Duken si bishta qepe dhe shijen e kane te tille,une nuk i kisha hasur ndonjehere ne Shqiperi.

Ndersa ti e ke fjalen per selderin,apo selinone
96.jpg

Apo jo?

alinos

Forumium maestatis

nuk them se selinoja nuk eshte e shijshme, por une e kisha fjalen per ate qe kisha ngrene, dmth mules with spring onion sauce, dmth midhje me salce qepesh te njoma me pom frittes mmmmmmmmmmmm sa te mira :wub:
kuptohet qe fjalet mund t'i kem shkruar gabim, pasi ka nja 3 vjet qe kur kam bredhur restoranteve te Brukselit :rolleyes:

blendiys

Primus registratum

Shkruajme te njejten gjuhe dhe nuk kuptohemi /pf/images/graemlins/laugh.gif
E kuptova c'ka do te thuash,ti e ke fjalen per midhjet (receten tipike Belge) me qepe,selino,dafine dhe petersil (variacion i majdanozit,por me arome me te bute),shoqeruar me patatet e skuqura .
Thjeshte fantastike.

I love new york

Primus registratum

Blendi kur do e kemi nderin te provojme ato specialitet e tua se si shume kam degjuar, sidomos per ca pasta alla Blendi /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Veren gjejeni vete,se du me testu shijet /pf/images/graemlins/laugh.gif
carppacio.jpg

Carppacio sipas menyres sime,rucola,mozarrella dhe acceto balsamico.

P.S
Helen,ta nis pjaten me poste?
/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

s'di sa ka me te pelqy shija ime, por une veren e du zakonisht brusko (dry), edhe pse doren do e zgjasja tek ndonje nga keto te bardhat :devil:

White_Wine_Selection.jpg

e kalova testin? :goofy:

alinos

Forumium maestatis

emrat e vererave jane: Frascati Superiore, Muscadet Cuvee du Homard, Caves des Viticulteurs de Chablis, Rijoa Tempranillo, Valpolicella Terre del Sole dhe Chateauneuf de Pape Grand Serres.
te paren nga e majta dhe te treten nga e djathta (nese nuk e shoh keq eshte lloj Pinot Griggio) e kam pas perdor shume kur jetoja ne te s'emes (dmth UK) :cry: eh kohe te bukura :wub:

blendiys

Primus registratum

Hmmm,Pinot,Muscadet,nuk jane shijet e mia,gjithsesi mes miqsh (mundem?) nuk ka rendesi se c'vere sjell me vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif
bajoz-c.JPG

Une ne shkembim do te ofroja kete mesiper.
Enjoy :wave:

ana karenina

Primus registratum

Duhet ngrene edhe mengjes here pas here /pf/images/graemlins/wink.gif Sot po e pergatis une nje mengjes turk se me ka marre malli :wub:

Caji i pari /pf/images/graemlins/wink.gif

cay.gif

Turkishbreakfast4Seasons.jpg

Dhe ne fund :wub:

asset_upload_file546_4697.jpg

Enjoy /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

une sot jam me menie te keqe, ndonje vullnetar i kendshem? /pf/images/graemlins/blush.gif
S120.jpg

alinos

Forumium maestatis

eeeeeeeeeeee
i duhet gota LR-se, se i ka than mami mos pi me gojen e tjetrit nga gryka e shishes :lol: