Dedikime

b.k.

Primus registratum
Re: Dedikime

Mire orizin e kishe me vete po harakirin kujt po ia dedikon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ka thene Kordelka ka thene po Lara s'ka shije te zakonta /pf/images/graemlins/laugh.gif mos u lodh se s'ja gje dot midene asaja.

Na kuceder /pf/images/graemlins/laugh.gif pa keto s'jedon dot ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

coffee.jpg

b.k.

Primus registratum

Hej mo na hapni oreksin se une me duhet te rri ne zyre dhe nja 5 ore te tjera :cry:

ana karenina

Primus registratum

Une bera timen, pastaj kali i dhurar nuk shifet nga dhembet /pf/images/graemlins/laugh.gif Te marr dhe une nje jam qe jam? Fenkju /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: Trini e nisa te treten. Ha anketat tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnNA_S.Th.:
[qb]
Cooked%20Fish.jpg
[/qb]
Nuk e di nese eshte i njejti peshk (gjuhez) por eshte vertete fantastik.
890.jpg

Limon + patate te skuqura+ Chardonnay
:goofy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Lara ajo paketa se c'paska ca gjona t'dyshimta te shkrujtme ne gjuhe te shkjaut /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kontrollo iher verdalle, masnej thith ... :lol:

ana karenina

Primus registratum

Blendi nuk e di per peshkun ca eshte, une per vete ofrova koran :goofy:

Kurse te tjerat qe hengra ishin belushka, femra e koranit /pf/images/graemlins/laugh.gif

A coffee please :sleep:

blendiys

Primus registratum

Pse nuk thu ti,paske pune interesante
Bored-at-Work-Tabaco-Network .

ana karenina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Solla per te gjithe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka ardh koha ta ndryshoj vec :book:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Kush ma dediko mua nje pjate te shofim a ma gjen dot shijen apo jo. [/qb]
nashti,
me shku ne restaurant ne, Lara do porosiste nje risotto kater djathra ose milanez

lombardia_005_immagine_risotto_alla_milanese.jpg

kurse une nje risotto indonezian
indo_risotto.gif

ajo ca do te ndodhte asht se Lara mas i cike do ankoheshe per te vetin, do thoshte se nuk para ka besim ke keto guzhinat e huja, e prap do fuste lugen ke pjata ime e do hante, nderkohe qe do perseriste se nuk ka shije nderkombetare, max nai gja italiane mund ta tresi :lol:

:wub:

ameba

Forumium maestatis

per ate shanc qe ke ti me risoton asht frike me te fole ne dore mi rrusho..... /pf/images/graemlins/wink.gif
nejse spresojme te jesh mire me shendet ene te kesh fillu me ba vrapin te lagja rregullisht... /pf/images/graemlins/tongue.gif

indo_risotto.gif

alinos

Forumium maestatis

pse s'te pelqeu risotto im ty rrusho? :smash:

te gjitha veshtiresite e mia ne gatim vine nga fakti qe s'di te perdor stufen me gaz, sidomos kur eshte e perdorur dhe s'i punojne ca vegla.

kurse bunny ktu lart shquhet per larjen e eneve :goofy: dhe te syprines se stufes :lol:
/pf/images/graemlins/tongue.gif

ana karenina

Primus registratum

Kam nja dy dite qe po vdes per /pf/images/graemlins/tongue.gif

homepage_image.jpg

images

beurre-spirale.jpg

Ec bejme BUKE-ME-RECEL PARTY :rockband:

Guest

Lere se dhe mu m´ka shku menja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zakonisht,Japraket behen me gjethet e Pranveres,qe te jene te njoma.
Gjethet i fut ne uje te valuar per pak fare, qe te zbuten.(pune minutash)
I kullon dhe i hap ne tavoline nje nga nje.(pjesa e shkelqyer e gjethes,poshte).
Dhe mbushen,pastaj nje nga nje.(Durim) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pergatitja e mbushjes:
Orizin e e pastruar dhe lare,e zien per 4-5 minuta dhe e kullon.
Shton qepe te njoma te grira imet,kripe sipas shijes,piper,koper,labot.(te cilat i ke skuq perpara).
Sipas deshires,mund te behen dhe me mish te grire, qingji (mami im i ben ashtu).
Merr tenxheren ku hedh dhe vaj ulliri.
Ne fund te tenxheres ve disa gjethe rrushi,pastaj ve japraket e mbeshtjelle ne 2 - 3 shtresa dhe i zien ne zjarr te ngadalte afersisht gjysem ore.
E mira eshte nje texhere me kapak qelqi,qe ti shohesh.

Te kenaqin me Kos. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] pse s'te pelqeu risotto im ty rrusho? :smash:

te gjitha veshtiresite e mia ne gatim vine nga fakti qe s'di te perdor stufen me gaz, sidomos kur eshte e perdorur dhe s'i punojne ca vegla.

kurse bunny ktu lart shquhet per larjen e eneve :goofy: dhe te syprines se stufes :lol:
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po moj po, kshu e keni ju grate i beni rremujat vete ene pastaj dilni neper forume publike ne te qisni bojen....
nuk ke faj ti kur nuk ti lashe enet mullar aty te lavamani qe te te mblidheshin mizat, se qe ta dine te gjithe ketu Madam Alinos kur gatuan jo vetem qe ben nje mal te madh me ene pis, por edhe shpon kusiat e gatimit, keshtu qe mos thoni qe nuk ju lajmerova....

P.S: Edhe une vdes per ty Alinos /pf/images/graemlins/tongue.gif