O Blendi mos me hap oreksin prape se per 4 dite kam shtu dy kile /pf/images/graemlins/laugh.gif e kam ndermend te shtoj prape....mmmmmmm aragosta, mamaaaaaa sa me ka marre malli
Blendo me sfido me sfido, me ca i gatun zotnija tate deshta me dit una
Eshte shume e thjeshte,ne nje ene mikson 400gr mascarpone, nga keto fijet qe une nuk ja di emrin ne Shqip ,piper dhe kripe.
Me masen qe del mbush dy anet e aragostes dhe i fut ne furre ne 180°-200° per 20 min.
Dhe meqe ra llafi,u nda mendja apo jo? Detajet ti jap LIVE /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S
Perse u tremben gocat,une po mendoja me nxjerr dhe arsenalin e thikave?
/pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk them se selinoja nuk eshte e shijshme, por une e kisha fjalen per ate qe kisha ngrene, dmth mules with spring onion sauce, dmth midhje me salce qepesh te njoma me pom frittes mmmmmmmmmmmm sa te mira
kuptohet qe fjalet mund t'i kem shkruar gabim, pasi ka nja 3 vjet qe kur kam bredhur restoranteve te Brukselit
Shkruajme te njejten gjuhe dhe nuk kuptohemi /pf/images/graemlins/laugh.gif
E kuptova c'ka do te thuash,ti e ke fjalen per midhjet (receten tipike Belge) me qepe,selino,dafine dhe petersil (variacion i majdanozit,por me arome me te bute),shoqeruar me patatet e skuqura .
Thjeshte fantastike.
emrat e vererave jane: Frascati Superiore, Muscadet Cuvee du Homard, Caves des Viticulteurs de Chablis, Rijoa Tempranillo, Valpolicella Terre del Sole dhe Chateauneuf de Pape Grand Serres.
te paren nga e majta dhe te treten nga e djathta (nese nuk e shoh keq eshte lloj Pinot Griggio) e kam pas perdor shume kur jetoja ne te s'emes (dmth UK) :cry: eh kohe te bukura
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.