Per ty A..
Do prisnja nja 100 vjet si i mjere te cepi i rruges vec me te par nje here vec te me shofesh nje here
Tani te kam te zyra ngjitur dhe na ndan nje xham mua me dukesh kaq e larget tamam si dikur ne shkolle.
Gjat vitit fundit qe nuk jemi par, ti ne pun e une pa pun une jam kenaq me shume duke te par nga larg.
Tani me flet dy fjale dhe iken une nuk te ha.
Dua te te fitoj dhe do ja arrij me beso!
Te fala ke nga zyra majtas /pf/images/graemlins/wink.gif
G
me duket sikur sa here vjen casti qe ti te me sqarosh ....fshihesh pas justifikimeve....
ke per ta humbur totalisht besimin tim keshtu...
dashuria do te mbese por nuk do vleje per gje. /pf/images/graemlins/frown.gif
Shum shpesh jam i lumtur qe boll te shof perdit tani dhepse largohesh gjithnje e me shum nga une.Pys veten a me je afruar ndonjiher dhe kam frik me mar pergjgje nga vetja.
Me ke fut ne dhe te gjall.Hall me te pa dhe hall me mos te pa.Cfare mund te bej un me shum se sa te dua e te pres?
Mos ma pre rrugen aq drastikisht si ti di te besh.
Me embel mandollen te kam then.
Ta u kam falur
diten kur me denove me vdekje
Ta u kam falur
oren kur vuajta cmendurine
Ta u kam falur
minuten kur dashurova genjeshtren
Do hakmerrem
per sekonden kur me bere ZOT
Per Kolegen e nderuar:
Per e lane koken tgjith cunat ne fakultet.Per ty tgjith menoheshin.Se te shikonin pamjen e ste nifshin shpirtin.
Un spretendoj se tnjof.Megjithse kam nja 6 vjet qe tkam shoqe.Je shum e mir.Si mund ti ket njeriu te gjitha vyrtytet?Ti ma verteton cdo dit.
Do ma varesh noi her apo te varem un /pf/images/graemlins/smile.gif
Shifemi te guzhina o duararta
G
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.