Dedikime PER TY...

e panjohura

Valoris scriptorum
Te kujtohet i dashuri im premtimi,kur ishim femij....?
Te kujtohet guri..dhe gjuri ime i pergjakur?
Te kujtohet ende druri,qe ishte vetem i yni ?
Te kujtohet kur lotoja,e ti puthje plagen e gjakosur ?
Te kujtohet fytyra ime,e ledhatoje butesisht ?
....dhe me buze puthje plagen...
Te kujtohet...me thoje jame frymemarrja jote ?
Me premtove...do marresh frymemarrjen me vete
Genjeve per here te pare............
A me shikon Ylli im i dashur ?
A me degjon denesjet shpirti im ?
A e degjon aromen e lules tone te preferuar..... ?
......E vura mbi varrin tend'te foht.......
Ah sikur te me degjoje.....

e panjohura

Valoris scriptorum
Dëshira ime je TI...

E dij se kurrë nuk do të kem atë që unë dua...TY ....
E dij se kurrë nuk do të kem diçka tënden ... e vetmja gjë që më mbetet është ,që unë e ndjej,,praninë''tënde ... kjo është e gjitha që kam marrë nga Ti ... Më pëlqen ... sepse unë e di se të dua pafund ... dhe do të të dua përjetë ...

e panjohura

Valoris scriptorum
Nota të humbura.

Sonte yjet vallëzojn performancën e tyre në qiell,
Ti nuk je me mua.
Jam duke u përpjekur për të vënë jashtë çdo ton ulëritës në copëzat e asfaltit,mundohem që ta fshehu hapin tim dhe të bashkohem në atë heshtje....Por prap dëgjoj zërin e melodis...pa nota...
Nuk më bën përshtypje asgjë..rrugët janë të shkreta.......nuk shikojë asgjë.. përveq që përcjelli hijen time.Ngadalë shpresa mbetet vetëm një fjalë e shkruar në ilustrim grafik,humbë kuptimin e saj në atë grumbull të mbeturinave.
Nga të gjithë dëshirat që kam veqoj at kryesorën: Të t'kam pranë dhe sëbashku të dëgjojmë tingujt e erës dhe zërat e largët...të shikoj në sytë e tu që ngjajn në ngjyrën e qiellit,dhe duke dëgjuar zërin tënd në heshtje...nën qiellin e bukur,dhe pse jo për të numëruar yjet së bashku deri në agim...dora ime të jetë e veçantë për ty.
Doja që të dorëzojë frikën dhe të kërkoj dashurinë tuaj, por ti nuk ishe aty ditët e fundit......
Do më pëlqente, kur ti me buzëqeshje do vrapoje në përqafim të ngrohtë.Hmmmm
Dua aq shumë, por nuk guxoj të them,eh, në qoftë se mund të ketë vetëm një ditë për të menduar në heshtje,dhe të jetë çdo gjë e bukur që dëshiroj.

e panjohura

Valoris scriptorum
E dashuruar si sot do të mbetem pas teje përgjithmonë. Dhe nëse kam lënë diçka tek ti, një ndjenjë të vogel dashurie apo respekti, të lutem mbroje, mos e fshij nga kujtesa jote. Unë do të dua deri në përjetësi vetëm ty dhe këtë fjalë do ta mbylli brenda në shpirtin dhe kurrë s'do ta tradhëtoj veten time. Nësë do të më marr malli për ty do ta gjej, ta shuaj në skutat e kujtimeve të mija që i ruaj të pastra.......

Balahk

Locus omnem
E dashuruar si sot do të mbetem pas teje përgjithmonë. Dhe nëse kam lënë diçka tek ti, një ndjenjë të vogel dashurie apo respekti, të lutem mbroje, mos e fshij nga kujtesa jote. Unë do të dua deri në përjetësi vetëm ty dhe këtë fjalë do ta mbylli brenda në shpirtin dhe kurrë s'do ta tradhëtoj veten time. Nësë do të më marr malli për ty do ta gjej, ta shuaj në skutat e kujtimeve të mija që i ruaj të pastra.......
sa bukur shkruan :)

joetisti_

Locus omnem
vetem te te kisha edhe me kushtet e tua, s'me prite ta realizoja kushtin e veshtire, s'ma dhe kohen, s'ndenje te shihje se si detin do ta kisha pire...

e panjohura

Valoris scriptorum
Sa do te doja te t'harroj dhe te me kthehet buzeqeshja ne fytyre.....Por s'i duket eshte i kot mundi.....Cdo dite e me e lige po behem....Pse? Athua me mallkove? ....Hmmm...kete e thash ashtu me hamendje....Engjujt nuk mallkojne kurr....E Ti ishe Engjulli im.......por ja qe nuk shkon...:(

e panjohura

Valoris scriptorum
Vargu në një errësirë të natës

Nata është e errët...Heshtja bën jehonë ......Dhe ti nuk je.
Të më japësh një përqafim, të më mbrosh nga nata e errët e mendimeve të errëta.... Nga mendimet që më prekin në shpirt.E shof fundin,e shof që nuk jemi më....vërej sjellje pak më ndryshe,vërej lamtumirën e heshtur, pa kontakt, pa ëmbëlsi. Ndërsa nata është ajo që më përqafon... në vend tëndin...
Ndjehet pikëllimi i një ëndrre dhe vargjet e dhimbshme që pasojnë.., të pashkruara, të pashprehura ngelin në thellësin e shpirtit tim.. Dërgo një natë këngën tënde të dhimbjes, Le gjurmë errësirën e kujtesës, për kujtesën që ke lënë peng...Në këtë natë të errët që nuk mund t'i ndaj kujtimet, Vargu im i vetëm të takon ty, dhe në errësirën e syve të mi vetëm ti mbetesh një siluet e paharruar përgjithëmonë......Eh sa më vrau ikja jote...Athua e din'?? Sigurisht që po....por s'i të ma thuash???

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
po, i dashtun!
tue t'mendue me vedi, më nxuni gjumi e m'ndau prej teje. flej i qetë, i qetë...
derisa t'zbardhin drita, unë kam m'u lutë për syt' e tu të mbyllun.

[xhelaleddin rumi]

e panjohura

Valoris scriptorum
Nuk e kam problem të humbas njerëz, të cilët nuk duan të jenë më në jetën time. Kam humbur njerëz, të cilët nënkuptonin botën për mua, e megjithatë prapë ia dal të mbijetojë......

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
....Çdo gjë është ndryshe me ty.
Sado që provojmë gjithçka dhe çdo gjë, të shkruar në ndonjë libër apo të parë në ndonjë film, gjithnjë ngel diçka tjetër.
Një diçka që të fton ta vazhdosh kërkimin.
Një mister që të deh.
Një forcë, përtej kësaj bote, që të rinon.
Madje, edhe grindjet nuk janë të lodhshme.
Aty, ku të gjithë të tjerët do të përfundonin në grushte dhe ulërima, ne shpërthejmë në të qeshura.
Dhe me sy i themi njëri-tjetrit: "Sa të marrë jemi!"
Çdo gjë është më e bukur me ty.
Sa herë matem të ta them.
Ta nxjerr nga vetja dhe mos të ta fsheh, por, si për inat, diçka ma lidh gojën.
Më ngurtëson në prehjen e melankolisë, thuajse trembem se, nëse ta them, atëherë do t'i zbulosh të gjitha sekretet e mia dhe do të ngel lakuriq.
Do ta kuptosh se jam personazh nga kënga "A fool in love."
A thua, kjo qenka dashuria?
Një druajtje e përhershme...
Kur nuk di t'i gjesh fjalët e duhura, as për të treguar sa i lumtur je.

Albatros Rexhaj...

Balahk

Locus omnem
....Çdo gjë është ndryshe me ty.
Sado që provojmë gjithçka dhe çdo gjë, të shkruar në ndonjë libër apo të parë në ndonjë film, gjithnjë ngel diçka tjetër.
Një diçka që të fton ta vazhdosh kërkimin.
Një mister që të deh.
Një forcë, përtej kësaj bote, që të rinon.
Madje, edhe grindjet nuk janë të lodhshme.
Aty, ku të gjithë të tjerët do të përfundonin në grushte dhe ulërima, ne shpërthejmë në të qeshura.
Dhe me sy i themi njëri-tjetrit: "Sa të marrë jemi!"
Çdo gjë është më e bukur me ty.
Sa herë matem të ta them.
Ta nxjerr nga vetja dhe mos të ta fsheh, por, si për inat, diçka ma lidh gojën.
Më ngurtëson në prehjen e melankolisë, thuajse trembem se, nëse ta them, atëherë do t'i zbulosh të gjitha sekretet e mia dhe do të ngel lakuriq.
Do ta kuptosh se jam personazh nga kënga "A fool in love."
A thua, kjo qenka dashuria?
Një druajtje e përhershme...
Kur nuk di t'i gjesh fjalët e duhura, as për të treguar sa i lumtur je.

Albatros Rexhaj...
e di? Nese vendos t i futesh kesaj rruge,e thy n'mes trosin :) :p