Dedikime PER TY...

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
E bukura e të qëndruarit pranë teje janë emocionet e shumta që dhuron.Në fillim çdo gjë duket e pakuptimtë , por me kalimin e kohës kupton se asgjë s'do kish të njëjten rendësi po të mos ishe ti aty!

Balahk

Locus omnem
e bukur
e buzeqeshur
e lumtur
keshtu eshte imazhi qe kam para syve.
edhe shpresoj te jesh gjithmon keshtu.
bukuroshja ime:)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
E ke gjete shembullin ti me kete foton :p
Eshte Jamie Lannister qe po arsyetohet se eshte i dashuruar tek motra e tij binjake dhe ka 3 femije me te :D
Bahh e tmerrshme je e :D
Thjesht me pelqeu si thenie ne fakt filmin se kam pare ...:(

• Like
Reactions: Aki

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Mirmengjesi KUJTIME...

Sot rastesisht u takuam pas kaq e kaq vitesh...U perqafuam mes lotesh mes kujtimesh...Me sy ,vecse me shikime...!
Sa e cuditshme eshte JETA..U shkembyem aty ku filloi gjithcka nje dashuri e bukur me nje fund te hidhur,si te gjtha dashurite e medha ne fakt!
Oh sa doja te hidhesha ne krahet e tua te jetoja nje jete te tere aty,madje dhe po te vdisja do isha e lumtur!Ne ate fraksion shikimesh me kaluan dite te tera kujtimesh,tonat!Por qe te dy ulem syte perdhe ,mbyllem zemren ...vazhduam rrugen...Si dy te huaj qe ishin takuar krejt rastesisht ,pa rastesi..Ç' ndjenje e tmerrshme ,lot ...ZEMRE ama!Largohemi e cdo hap na afron dhe me shume ,cdo hap na con drejte asaj qe kishim filluar dikur...Por as une as ti sjemi me te njejtet ,tani secili dashuron ,jeton ne jeten e tija...

Mbetesh kujtim ..Kujtim I cili me gllaberon te tere qenien time!

Balahk

Locus omnem
Mirmengjesi KUJTIME...

Sot rastesisht u takuam pas kaq e kaq vitesh...U perqafuam mes lotesh mes kujtimesh...Me sy ,vecse me shikime...!
Sa e cuditshme eshte JETA..U shkembyem aty ku filloi gjithcka nje dashuri e bukur me nje fund te hidhur,si te gjtha dashurite e medha ne fakt!
Oh sa doja te hidhesha ne krahet e tua te jetoja nje jete te tere aty,madje dhe po te vdisja do isha e lumtur!Ne ate fraksion shikimesh me kaluan dite te tera kujtimesh,tonat!Por qe te dy ulem syte perdhe ,mbyllem zemren ...vazhduam rrugen...Si dy te huaj qe ishin takuar krejt rastesisht ,pa rastesi..Ç' ndjenje e tmerrshme ,lot ...ZEMRE ama!Largohemi e cdo hap na afron dhe me shume ,cdo hap na con drejte asaj qe kishim filluar dikur...Por as une as ti sjemi me te njejtet ,tani secili dashuron ,jeton ne jeten e tija...

Mbetesh kujtim ..Kujtim I cili me gllaberon te tere qenien time!
Sa te bukura kujtimet e se shkuares?
Por me e bukura eshte se ato kujtime duan te perqafojn te shkuaren,dhe te kthehen pas.

Me pelqen kjo:)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Je ndjenja ime me e bukur qe kam ne shpirt....Te dua prane meje cdo moment te dites time..'kacfytjet' tona sjane vecse nje tregues se sa fort DUHEMI ne i dashuri ime...;)

Hope

dans ton coeur
Je ndjenja ime me e bukur qe kam ne shpirt....Te dua prane meje cdo moment te dites time..'kacfytjet' tona sjane vecse nje tregues se sa fort DUHEMI ne i dashuri ime...;)
Prep ma shum se un ncuk:p