Dasma Mallakastriote

mirdita

Papirus rex
Jo ata qe ofendojne,por ata qe shajne sepse te ofendosh do te thote te tallesh me pikat e dobta te tij ose ka edhe kuptime te tjera.
Iliri nuk ka respekt per te tjeret por me sa kam vene re kam pare qe ka respekt me shume per mirditen.
Po ti shikoj me verejtje komentet midis ilirit dhe mirdites ne pergjithsi jane si te bashkuar shume.
Nuk jam shume i sigurt por jane shume te bashkuar.
Iliri eshte nga ata qe nuk e kontrollon dot veten e tij dhe shan si dhe ai bie pre e provokimeve te ndryshme dhe talljeve te ndryshme apo jo?
Me korrigjo nese e kam gabim.
Sa per kuriozitet Iliro me ka mike mua dhe un ate e kam mik

P.N.SH

Forumium maestatis
Nuk dua te nderhyj midis juve ketu ne keto zenkat por pse o Endri flet kaq keq ose ashper per ket iliro dardan dhe mirditen?
Shiko punen tende mor vlla.

mirdita

Papirus rex
Mos u zini per iliron se ka ikur :p
Me fal megg,por duhet te zihesh per nje gje qe ai vlen,d.m.th per nje shok siq e kisha Iliron.
Dhe dicka,duhet te zihesh gjithmon per dicka qe deri dje e ka pasur shum afer,dhe nese sot nuk eshte mos duhet te fyesh ato ta harrosh sikur te mos kish egzistuar kurr,jo nuk eshte kjo rrespekt por as edukat,kuptove.

Megg

Carpe Diem
Me fal megg,por duhet te zihesh per nje gje qe ai vlen,d.m.th per nje shok siq e kisha Iliron.
Dhe dicka,duhet te zihesh gjithmon per dicka qe deri dje e ka pasur shum afer,dhe nese sot nuk eshte mos duhet te fyesh ato ta harrosh sikur te mos kish egzistuar kurr,jo nuk eshte kjo rrespekt por as edukat,kuptove.
ahahahahaha ...
keep calm

mirdita

Papirus rex
po qe te besh nje dasem mallakastriote duhet te gjesh burrin mallakistriot domethene te jete nga mallakastra apo jo megi?
Pak e veshtire kjo.
Po ku te gjej une nje djal mallakastriote???
Apo ndoshta me duhet te iki per Mallakaster 1 vit,dhe te gjej dike te pershtatshem ahaha.