Dasma Mallakastriote

Sweety el

Locus omnem
Pse jo?Por dicka dua te te them se teknikisht jugoret nuk kane shkuar asnjehere mire me verioret ne Shqiperi.
Kete gje ta vertetoj une tek stadiumet shqiptare ku shahen e rrifen me njerin-tjetri,gjithashtu ne sportet e tjera si futboll,volejboll etj...
Jemi te ndare demokrate veri dhe socjaliste jug.
Jemi ndare Sali Berisha veri dhe Edi Rama jug.
Veprojme ne interesat e politikaneve tone dhe rrihemi,e shahemi te gjithe bashke nga veriu deri ne jug.
Po he pra kjo ste mjafton?
Po te duash kam tjeter per te te thene.
nuk eshte ceshtja shkojme apo jo ajo kerkon nje informacion mbase do te beje nje detyre ne smund te themi qe nuk shkojme por vetem zihemi kerkon nje pergjigje pse te mos ia japim por ne vend te zihemi apo debatojme me mira ta ndihmojme

mirdita

Papirus rex
per interesat e saj personale si edhe mua mund te me interesoje per dasmat kosovare apo shkodrane
E pash tek Top Chaanel qe sot do te transmetohet kjo Dasma Mallakastriote dhe nuk pata mundesi me percjell prandaj pyta se kush di se si behet kjo dasem???

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
E pash tek Top Chaanel qe sot do te transmetohet kjo Dasma Mallakastriote dhe nuk pata mundesi me percjell prandaj pyta se kush di se si behet kjo dasem???
do ta dergoj une me video.
pa merak mos u shqetso.
do ta jap neser me video.

Sweety el

Locus omnem
je ne rregull ti mi goc qe pyet por kur ka persona pa kulture do thone cdo lloj fjale keshtu qe ti mos ia ve re fare se cthote apo jo....ti je shume e mire mirdita...tkshxh

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Jo ata qe ofendojne,por ata qe shajne sepse te ofendosh do te thote te tallesh me pikat e dobta te tij ose ka edhe kuptime te tjera.
Iliri nuk ka respekt per te tjeret por me sa kam vene re kam pare qe ka respekt me shume per mirditen.
Po ti shikoj me verejtje komentet midis ilirit dhe mirdites ne pergjithsi jane si te bashkuar shume.
Nuk jam shume i sigurt por jane shume te bashkuar.
Iliri eshte nga ata qe nuk e kontrollon dot veten e tij dhe shan si dhe ai bie pre e provokimeve te ndryshme dhe talljeve te ndryshme apo jo?
Me korrigjo nese e kam gabim.

Sweety el

Locus omnem
Jo ata qe ofendojne,por ata qe shajne sepse te ofendosh do te thote te tallesh me pikat e dobta te tij ose ka edhe kuptime te tjera.
Iliri nuk ka respekt per te tjeret por me sa kam vene re kam pare qe ka respekt me shume per mirditen.
Po ti shikoj me verejtje komentet midis ilirit dhe mirdites ne pergjithsi jane si te bashkuar shume.
Nuk jam shume i sigurt por jane shume te bashkuar.
Iliri eshte nga ata qe nuk e kontrollon dot veten e tij dhe shan si dhe ai bie pre e provokimeve te ndryshme dhe talljeve te ndryshme apo jo?
Me korrigjo nese e kam gabim.
nuk e kam vene re shume kete gje tek ai por tek ju e kam vene re shume madje edhe me mua ....

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
nuk e kam vene re shume kete gje tek ai por tek ju e kam vene re shume madje edhe me mua ....
E di qe une i kam tejkaluar pak kufijte e mi me sjelljen e mi por me thane qe mos te sillem me aq vrazhde.
Po te them se do sillem me mire por jo keq si iliri.
Gjithsesi a di ti ndonje gje per dasmen mallakastriote???

Sweety el

Locus omnem
E di qe une i kam tejkaluar pak kufijte e mi me sjelljen e mi por me thane qe mos te sillem me aq vrazhde.
Po te them se do sillem me mire por jo keq si iliri.
Gjithsesi a di ti ndonje gje per dasmen mallakastriote???
kam nje material ketu dhe do e postoj