Dashuria nuk njeh moshe !

Agon

Primus registratum
Re: Dashuria nuk njeh moshe !

E pershkak te kesaj thenies gjysa e njerzve ne bote jane ne burgje pershkak te pedofilise.

Caldera

Primus registratum

E vertet vetem per femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif Meshkujve s'ju punon me ashensori pas nje far moshe /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Princesha

Primus registratum

Kush je pash nerin, se na ke tha pa t'pa /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

kurkushi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E vertet vetem per femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif Meshkujve s'ju punon me ashensori pas nje far moshe /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]Nuk dij se si ta spjegoj kete gje...
Femrave,sa dij une s`u funkcionon asnjehere,apo perhere e kane ne gjume "ashensorin" e tyre.Ato ngriten larte nga ashensori i mashkullit se perndryshej tere jeten do ishin ne gjume me "ashensorin" e tyre...
Femra ne kontakt me mashkullin gjithnje e shte me e forte sepse detyra e saj eshte te shtrihet dhe te prese plumbat ...gjersa e mashkullit eshte te kete tyten dhe plumbat ne regull...Femra mund te rrije e shtrire njezet mashkujve brenda nates,gjersa mashkulli as njeres me gjate se dy ore...sepse mashkullit i duhet te kete mikun e zgjuar gjersa femra edhe ne gjume mashkullit ia kryen "punen"apo nevojen...Gishti kruan veshin e jo veshi gishtin...
Por mashkujt gjer ne pleqeri totale(75)prap jane aktive dhe te plleshem gjersa femrat mbi 47-50 ,jane vetem saksi te vdekura.ujiti sa te duash se lule s`qelin me!
Pra

policia

Forumium maestatis

po te mos e ngaterrojme, dashurine me interesin dhe dashurine me pasionin... me llogjike duhet te ekzistoje! ndoshta eshte afat shkurter, ndoshta eshte platonike kjo eshte tjeter gje...
ne nuk na pelqen apo i paragjykojme ato cifte qe "stonojne" ne moshe, por besoj se nese mes tyre ka dashuri keto "pengesa" as qe i vene re dhe as qe i kane problem. une vras mendje per nje tjeter gje, sa mund te zgjasi nje dashuri e tille????????????

policia

Forumium maestatis

E pershkak te kesaj thenies gjysa e njerzve ne bote jane ne burgje pershkak te pedofilise.

[/ QUOTE ]
ata nuk jane per shkak te kesaj thenieje, por jane te semure nga trute e kokes dhe dashuria ketu nuk hyn fare, ata jane kriminela qe nuk kane asnje lidhje me me marrdheniet e bukura dashurore... /pf/images/graemlins/smash.gif

eli

Primus registratum

Kush je pash nerin, se na ke tha pa t'pa /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Ah maj Rozalìn se ma bane diten 1 000. Po ku je moj zane Shkodret /pf/images/graemlins/laugh.gif se pa e dite hiç m'kishte marr malli per me te shkrujt. Pata kujtu se m'ishe idhnu me naj shkrim temin (lene i here qe per vedi shkruj shume pak). Me te thane te drejten, kam kene mshéh se dojshin me me martu me zor. Jo se kisha naj kundershtim po ishte ma e madhe se une. Me thote gruja e hallkut : "Po dashnia s'njeh moshe mar tutkun. E masanej me u martu me mu rinohesh pernja 10 vjet" (e kishte garancine me vedi kjo). Per pak ma rrejti menden (e s'duhet pune shume per kyt gja) po masanej nryshova mene kur mi prezantoi dy djemt e vet qe ishin ma t'mdhej se vete. Pranej m'asht dasht me u msheh.

Masi ra fjala, po njat femen qe ma ke vu njaty prej ka asht, se gjithmone po m'ngacmon me shikim e s'mi ndan syte. Po me te thane te drejten, m'pelqen ma fort ajo me floke te shkurta. E masi ma shtine n'mend, e demek me iu permajt temes, Dashnia njeh distance. (dmth nqs koha s'lun rrol, lun hapsina). Pa qa ja bana nji shprehje kozmike ktyne t'albforumit).

Edhe nji gja tjeter, persa i perket ksaj shprehjes n'spanjisht qe ke vu. A e din ate shprehjen e Gzimit :"Mos e prek se vdes, ta kthej neser n'mjes". /pf/images/graemlins/lol.gif

DANNI_Kapedani

Primus registratum

Une jam i mendimit se as seksi nuk njeh moshe jo vetem dashuria /pf/images/graemlins/smile.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

kjo vlen vetem per ata qe nuk jane siperfaqesore

per ata qe nuk shohin vetem me syte e ballit

makuciko

Forumium praecox

Dashuria s'njeh as moshe e as cmim. Ajo qe njeh cmim, s'eshte dashuri e lire, por profesion i lire, madje profesioni me i lashte i botes. Ti me kujton do vargje qe s'di ku i kam lexue:

Ti s'me degjon aspak kur une te flas per dashurine,
Por ironike qesh me sy te ftohte si te ikonave.
Ti s'behesh hic merak per c'del nga shpirti, c'del nga zemra ime,
Por c'nxjerrin te tjeret nga xhepi dhe nga zinxhiri i pantallonave.

Te uroj, megjithate, te dashurosh ne menyre perrallore, jo vetem parallore.

NikaAhmet

Primus registratum

Une them qe dashuria nuk njeh mosh.
Mbaj mend, kur kam qene ne vit te dyte te gjimnazit, pra 16-17 vjeç, rashe ne dashuri me zyshen e anglishtes, qe ne ate kohe ishte 27 vjeç.
Kurse para pak vitesh, kur isha rreth te 30-ave,shkova e rashe mrena me nje 20 vjeçare.Hej bela!

NikaAhmet

Primus registratum

Fol per veti ti moj Roz, ça di ti sa rahar jam une qe nuk kam fol me ty tesh e iqin vjet.

NikaAhmet

Primus registratum

Mos u mahit , se mue me ka marre me te vertete.
Pa kallxo iher , ku ke hup?

NikaAhmet

Primus registratum

E sheh moj si jam ba ,monoment i gjalle lirie.
Nuk mund te me thuash me i zene.

NikaAhmet

Primus registratum

Po u shkapa, si tana yjet ma. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

A po ta jap numrin apo ma jep?