Dashuria nuk njeh moshe !

truth_hurts

Primus registratum
Re: Dashuria nuk njeh moshe !

ju jap nje rast real nga jeta..eshte nje goc pa ekzagjerim 16 per 17 vjec max.e cila eshte lidhur em dike 31 vjec..si mund te thuash qe ska asgje te keqe????robi duhet te perdori icik arsyen sepse:-
1.ajo 30 vjec do jet ne kulmin e lulezimit qe kerkon te shijoj jeten ndersa ai ne fillimin e vyshkjes se tij kur gjerat fillojn ti dalin nga qefi(ajo 30 ai 46 vjec)..kjo con qe femra te kerkoj nga dikush tjeter ate qe mashkulli nuk aj plotson me(nuk e kam fjalen vetem per sexin)
2.ajo 20 vjec kerkon te dali mE shoqerin te shkoj ne nje pub te degjoj house...ndersa ai te rrij ne shpi te shofi dokumentar edhe te degjoj muzik popullore:p
3.ajo me ide te emancipuara ndersa ai mE mentalitetin e nje brezi komplet tjeter.
DUKE PARE GJITH KETO NDRYSHIME NE MOS PERPUTHJE SHIJESH EDHE KARAKTERI VETKUPTOHET QE NE SHUMICEN E RASTEVE BEHET FJALE PER LIDHJE ME INTERES MATERIAL NGA NJERA PAL TE PAKTEN.

olololol

Primus registratum

E drejte Trutho se tashi shofin interesin , ska rendesi mosha e kur kjo e funit kalon i cik si shumne me pas fillojne e kerkojne Nor.

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: truth_hurts</div><div class="ubbcode-body">ju jap nje rast real nga jeta..eshte nje goc pa ekzagjerim 16 per 17 vjec max.e cila eshte lidhur em dike 31 vjec..si mund te thuash qe ska asgje te keqe????robi duhet te perdori icik arsyen sepse:-
1.ajo 30 vjec do jet ne kulmin e lulezimit qe kerkon te shijoj jeten ndersa ai ne fillimin e vyshkjes se tij kur gjerat fillojn ti dalin nga qefi(ajo 30 ai 46 vjec)..kjo con qe femra te kerkoj nga dikush tjeter ate qe mashkulli nuk aj plotson me(nuk e kam fjalen vetem per sexin)
2.ajo 20 vjec kerkon te dali mE shoqerin te shkoj ne nje pub te degjoj house...ndersa ai te rrij ne shpi te shofi dokumentar edhe te degjoj muzik popullore:p
3.ajo me ide te emancipuara ndersa ai mE mentalitetin e nje brezi komplet tjeter.
DUKE PARE GJITH KETO NDRYSHIME NE MOS PERPUTHJE SHIJESH EDHE KARAKTERI VETKUPTOHET QE NE SHUMICEN E RASTEVE BEHET FJALE PER LIDHJE ME INTERES MATERIAL NGA NJERA PAL TE PAKTEN. </div></div>

Ndryshimi i mentalitetit ketu nuk vjen nga mosha mesa shof!
Pastaj ajo puna e te dales, ka te bej me tipin e personit, se njof persona nga 60 vjeç qe shkojne nga 3 here ne jave ne disko /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Keshtu qe mos merni nje rast te izoluar per te pergjithsuar.

Florus

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BAB_LYMI</div><div class="ubbcode-body">tashi shofin interesin , ska rendesi mosha e kur kjo e funit kalon i cik si shumne me pas fillojne e kerkojne Nor.</div></div>
vallaj ene pa kalu mosha po shofim sot.. 20 me 34..
ca i thu ksajt?!
dje i martojshin me zor me kto diferenca, sot s'e kan problem hic dhe pse vendosin vet!

ere

Primus registratum

po dhe njeh po he, ja mua sme ka hedh sevdaja me ndonje plak ndonjiher

Piccolina

Primus registratum

nuk njeh, fare fare, po te jete interesi ne mes, mashkulli ka interes ne moshen e re te femres ndersa femra ne portofolin e mashkullit...

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Piccolina</div><div class="ubbcode-body">nuk njeh, fare fare, po te jete interesi ne mes, mashkulli ka interes ne moshen e re te femres ndersa femra ne portofolin e mashkullit... </div></div>

Ose anasjelltas... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

Po pra, thu ti sikur femnat se kan qef mishin e fresket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

truth_hurts

Primus registratum

dalim tek i njejti konkluzion...po te marim 2 meshkuj nje 23 vjec me lek edhe te mire..nga ana tjeter marim nje 3o e ca vjecar me lek.....JAM E BINDUR QE TE PARIN DO ZGJIDHNIN FEMRAT.ne rast se i pari mungon fillojn e shtiren sikur vdesin per te vjetrin me preteksin qe dashuria nuk njeh moshe.mua sme ka terhequr ndonjher nje i madh personalsiht perderisa ka cuna te rinj:)

ere

Primus registratum

po mire dhe 30 vjec truth nuk eshte aq i vjeter, ktu behet fjale per pleq

truth_hurts

Primus registratum

o ylli po nuk thash 30 por 30 e ca..dmth mbi tridhjet...qe lidhen me adoleshente ose goca deri 20 vjec...genjehen te varfrat genjehen..hahaha

Ad

Nev

Njeh qe c'ke me te /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif dhe jo vetem moshe por fillon njohjen tek dhembet , floket, lekuren, duart, kembet, gjatesine, diplomen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif menyren e te folurit, ecurit deri ke menyra si pertyp cumcakizin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ps. personalisht s'kam gje kundra nese do ishte nja 3,4,5,6 vjec me i vogel /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Nje t'analizojm kte shkrimin mo nolt.

Për dhom, njof adoleshenta që i kan mo keq se katragjyshër kurse personalisht nuk besoj se ka nai adoleshent dhom mo t'mira e mo prerse /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif. Flokët shkojn e vin simas modës. Megjithate rënia e flokëve tregon ndryshim të përhershëm, varjacion /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif. Lëkura gjithashtu nuk ka të bëjë shumë me moshën. Un e kam lëkurën mo t'but se çuni im /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif (simas t'dhonave t'mledhme rreth e qark). Dur e kom, vet femnat e thojn që s'ka dur si durët e i burri e rinia e sotme s'ja thojn hiç për pun apo për dur burrnore. Gjatsia ...
Diploma tregon për një moshë relativisht të avancuar dhe për pjekje të paktën në lëmin e kulturës. por kur avancon akoma më shumë shtohen edhe mastera e doktoratura që nuk do të thotë djegje ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif . Çumçakizin e maj mes dhomve t'shkul nga sherret e shumta që vazhdoj ti boj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif mjaftushëm.

Kshuqë personalisht s'do isha kundra sikur të ishte nja 14 vjet mo e vogël (mo posht haj burgun) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

abs

nuk e di...

Kadal iher se disa ma siper s'po i bakan logarit mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif
gjate rrugs ndryshon hesapi, meshkujt ne moshe vec nese kane makinen e portofolin sic tha MLK'ja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif perndryshe s'kane chance me femnat e reja, kshtuqe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif
Ndersa per femnat, perendia i ka majt prap me hater,se ka kriju meshkujt zemergjan /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

never

Forumium maestatis

mendimi im per dashurine qe snjeh moshe ehste fjal me vend.por po ti shikosh nje mashkull 20 vjecar mund ta pranoj qe mund te biije ne dashuri me nje femer 45 vjec apo me pak ose me shume.por po te shikosh nje femer 20 vjecare me nje mashkull 45 vjecar sikur sduket normale te pakten mendimi im aty them qe ska dashuri por interes sepse nje femre 2o vjecare si mungon asgje.kurse nje 45 vjecari i mungojn shume gjera.ky ehste mendimi im qofsha i gabuar.

u74

Primus registratum

distanca deri ne 15 vjet ne moshe (e kam fjalen mashkulli te jete me i madh) nuk ka noj gja te keqe perkundrazi ka disa te mira.
Kur gruaja/partnerja eshte me e re, burri vjen me heret ne shpi.
se ka njefare kenaqesie po kur gruaja eshte plake c'fare stimuli ka burri te shkoje ne shpi deri sa te fillojne ti mbyllen syte prej gjumit.Tuj ardhe ne shpi heret i rrin ma afer familjes dhe femijeve .

Note: Kete kam dasht ta shkruj ketu dhe gabimisht e kam shkru te tema tjerer.

klaustra

Primus registratum

Nje goce 15 vjec ben mire te ri me nje moshatar ose me nje qe i perafrohet sidoqofte asaj ne kendveshtrime e keshtu te rritet duke dhene dhe marre ide,jo duke i pasur gjerat gati nga xhaxhi qe ka ne krah.Se xhaxhi eshte gatuar tashme,ka kalu nje jete te gjate dhe me plot eksperienca.Ndonjehere ma shpifin,por dua te besoj qe ka dhe raste kur dashurohen me te vertete njerezit me diference te madhe,s'ka lidhje fare kush me i madh e kush me i vogel...por sigurisht jo nje adoleshente e njome si nga trupi dhe mendja qe shkon e rri me xhaxhi plakaruqin.