Dashuria e lindur ne chat

i_own_u

Primus registratum
Re: Dashuria e lindur ne chat

un degjoja muzik po pa interes se si e ka emrin kengtari... mesiguri e njof

po shikoj qe ju i njifkeni me çi ka pratku i shpis HALLALL /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Ne kohe t'vet kane kene te njoftun.Frederiku kendonte edhe ate kangen: "Syte e tu, syte e tu , me gjithe driten qe kane pare, me gjithe lume linqen e blu, shembellejne, syte e tu..."
Nuk e di a e ke pa ate skecin "Kunati i shokut Xhemal" me Zef Deden? Aktorja qe lun rrolin e mesuese se anglishtes, asht motra e Frederik Ndocit, Juli.

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ka moter edhe Julin Ndoci.Si mar se njef Fredin?
Kishte kohe qe se kisha ndi kete kange, prandaj.

[/ QUOTE ]

Njajo Juli ishte alamet femnet veç. Ke nai lidhje ti Vintage /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Nig'jo. Noton mos ma lan pa gja se i metet hatri. Nepi i ishtu /pf/images/graemlins/kiss.gif se nuk mytesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ejj se me bot lomsh... ky Frederiku mos ka pas knu me grun ? ato 2 pleqt ?

po qe si shkon hiç /pf/images/graemlins/kiss.gif ksaj Vintage... Kondra

jo me se mir jemi kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Jo jo, Fredi nuk asht aq plak.Frederik Ndoci ka lujt tek filmi "Edhe keshtu , edhe ashtu" ne rolin e e e... s me kujtohet emri; gjithsesi ne rolin e atij kengetarit qe i ban serenate Almes poshte ballkonit.E ke parasysh?Mos u grini se ju /pf/images/graemlins/kiss.gif te dyve une!

Kondra, me Julin asnji lidhje s'kam!S'ka kene e keqe per zoten, por pak a shume si tane shkodranet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

e çme nxoret gjumin se dreqi e mori jam dhe kurioz... un se kam iden per çar vitesh flitet ky filmi po varja... po e ke noi Link me foto hudhe Vintage

ika un bashi rahat q! te dy ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj Vintage t'mira jana tana po ka disa përmi shoqet.

Noto, po ti paske le n'vitet 90 mër çun /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

se njof fare un kte si ftyr... e mesiguri si kam nigju as zonin

Kondre jo plako njof ato te para 90 un e po vrisja menien per ato /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao, cioa

SR_City

Primus registratum

&lt;Dashuria ne chat eshte si te cosh ferrarin ne fshat&gt; ky eshte mendimi im /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo jo, Fredi nuk asht aq plak.Frederik Ndoci ka lujt tek filmi "Edhe keshtu , edhe ashtu" ne rolin e e e... s me kujtohet emri; gjithsesi ne rolin e atij kengetarit qe i ban serenate Almes poshte ballkonit.E ke parasysh?Mos u grini se ju /pf/images/graemlins/kiss.gif te dyve une!

Kondra, me Julin asnji lidhje s'kam!S'ka kene e keqe per zoten, por pak a shume si tane shkodranet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Andi Bega e kish emrin personazhi qe luante ky /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

te dashurosh do te thot me mir vras veten,
por mos dashurosh me mir rri becar hahahaha

Guest

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Guest

nuk besoj te dashuria e lindur ne chat. Jam pak septik per kete ceshtje .

fiona20

Primus registratum

dicka e tille me ka ndodhur edhe mua por ndoshta nuk ishte dashuri por vetem nevoje per te degjuar fjale te bukura nga dikush....pak nga pak fillova te ndjej dicka per te por nje raport i ndertuar me genjeshtra eshte i destinuar te mbaroje..megjithate nuk pendohem per ate qe ndjeva ...ishte dicka e bukur te dy palet i dhame njeri tjetrit pak ndjenje virtuale

Guest

a ka naj femer qe ashte e interesum me bisedu