Dashuria e lindur ne chat

Tanja

Primus registratum
Dashuria e lindur ne chat

Nje dashuri e lindur
nje enderr qe mund te kthehet ne realitet.Por mund te ndoll edhe e kunderta "tallje" te cilen kte gje e bejn shum persona ne chat tallen dhe se kuptojn se se ajo tallje shkokton vuajtje.

rora

Primus registratum
Re: Dashuria e lindur ne chat

:thumbsup: bravo te lumte lulkuqe ke te drejte goce ashtu eshte nuk ja vlen te tallesh me nje person kur ai/ajo te do ..........edhe mendimi im eshte se kur ta thon fjalen "TE DUA " te mendoen :smash: 100 her pa ta thon i her
ika un i her ky eshte mendimi ime byeee alll
muahhhhhzzzz

Gent Rama

Primus registratum

Kjo dashuria në chat, duket si një dashuri me korrespondencë e si e tillë pak platonike.
Ne shkodranët e kena qef humorin e nga një herë harrojmë ku asht kufini midis humorit dhe seriozitetit.
Megjithatë cdo gja varet nga personi që ke në anen tjetër të kompjuterit.

il_diorno

Primus registratum

Nje dashuri e lindur
nje enderr qe mund te kthehet ne realitet.Por mund te ndoll edhe e kunderta "tallje" te cilen kte gje e bejn shum persona ne chat tallen dhe se kuptojn se se ajo tallje shkokton vuajtje.

/pf/images/graemlins/smile.gif O EMY naq nqse je dashuruar ne chat te kisha keshillu me qe ta njohesh me mire ate person se normalisht mundet te kthehet ne ralitet por edhe ne tallje duhet te jesh ti ajo qe do ta berballoje si gezimin e te thanunin po perjete por edhe jo dmth talljen edhe vuajtjen .nomral qe tallja shkakton vuajtje :cry: por un te uroj nje jete te lumtur /pf/images/graemlins/smile.gif me kedo qe ti te zgjedhesh ne jete /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: .

Tanja

Primus registratum

lol..... well no sjam.. ose me mrie lexo ate temen tjeter:p

Oliver/Andi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Tanja:
[qb] Nje dashuri e lindur
nje enderr qe mund te kthehet ne realitet.Por mund te ndoll edhe e kunderta "tallje" te cilen kte gje e bejn shum persona ne chat tallen dhe se kuptojn se se ajo tallje shkokton vuajtje. [/qb]
O zemra po prap paske hap teme per dashurine ne chat ti ma ?
Ma thuj pak ne vesh ke ra gja mren me nonjenin ne chat kshu ?? :confused: /pf/images/graemlins/smile.gif

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tanja:
[qb] Nje dashuri e lindur
nje enderr qe mund te kthehet ne realitet.Por mund te ndoll edhe e kunderta "tallje" te cilen kte gje e bejn shum persona ne chat tallen dhe se kuptojn se se ajo tallje shkokton vuajtje. [/qb]
Nese "Tallje" shkakton Vuaitje mos shko ne ate Rruge: them me mire te mendosh para se ti te biesh ne dashuri. chati nuk esht per te gjet personin e jetes. sot duke dale ter diten bisedoin dhe nuk ja arrisin te njifen me njeritjetrin kshuqe Jeta esht e Gjate duhet mendu dhe duhet Duru, Dashuria ne Chat smund te ndollin Kurre per Mendimin tim. cdo njeri ka mendimet e veta. Emy^ Po Deshe Burre ne Chat ja Mke mu Ktu /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband:

Oliver/Andi

Forumium praecox

Nese "Tallje" shkakton Vuaitje mos shko ne ate Rruge: them me mire te mendosh para se ti te biesh ne dashuri. chati nuk esht per te gjet personin e jetes. sot duke dale ter diten bisedoin dhe nuk ja arrisin te njifen me njeritjetrin kshuqe Jeta esht e Gjate duhet mendu dhe duhet Duru, Dashuria ne Chat smund te ndollin Kurre per Mendimin tim. cdo njeri ka mendimet e veta. Emy^ Po Deshe Burre ne Chat ja Mke mu Ktu /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband: [/QB]
Bah si ban ky si i ndershem mor aman /pf/images/graemlins/tongue.gif , o Turo a ti tregoj une ktyne iher se hyn ne chat vetem per me ba letrat dhe se ke grun me 4 fmi te shpia?? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

artur

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb]
Nese "Tallje" shkakton Vuaitje mos shko ne ate Rruge: them me mire te mendosh para se ti te biesh ne dashuri. chati nuk esht per te gjet personin e jetes. sot duke dale ter diten bisedoin dhe nuk ja arrisin te njifen me njeritjetrin kshuqe Jeta esht e Gjate duhet mendu dhe duhet Duru, Dashuria ne Chat smund te ndollin Kurre per Mendimin tim. cdo njeri ka mendimet e veta. Emy^ Po Deshe Burre ne Chat ja Mke mu Ktu /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband: [/qb]
Bah si ban ky si i ndershem mor aman /pf/images/graemlins/tongue.gif , o Turo a ti tregoj une ktyne iher se hyn ne chat vetem per me ba letrat dhe se ke grun me 4 fmi te shpia?? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Prani i Thash Emyt une ma mu Martu me te /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

dashnia e lindun ne chat?

jo ne fakt edhe un kam pa dashuru kur kam pa ken ne kopsht /pf/images/graemlins/tongue.gif

mos o burr po ca a dashnia ne chat, ne realitet edhe duhet me sforcime /pf/images/graemlins/laugh.gif

ilir25

Primus registratum

Eshte budallallek te dashurohesh ne chat.
Kjo dashuri s'ekziston per mendimin tim,
ose me sakte duhet te ekzistoje per njerezit qe nuk kane alternativbe tjeter pervec chatit.
Mos u genjeni nga dashuria ne chat. :goofy:

SHENJTOR-i

Primus registratum

meqe ra fjala per chatin...
une ne fund te ketij muaj iki ne itali dhe do rri ca kohe atje, apara se te shkoj ne londer....
desha te di mos ka ketu ndonje vajzuke, qe jeton ne itali, meqe nuk njoh asnjeri ne itali dhe ndoshta pa e perdredhi nenjanen(lol)...!!!

artur

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] dashnia e lindun ne chat?

jo ne fakt edhe un kam pa dashuru kur kam pa ken ne kopsht /pf/images/graemlins/tongue.gif

mos o burr po ca a dashnia ne chat, ne realitet edhe duhet me sforcime /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa mir qee kujton dashurin kur ishim ne kopsht /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shkodranforever

Primus registratum

Pershendetje

Un mendoj qe eshte qesharake te mendosh qe te lidhesh nepermjet çatit sepse çati ëshë thjesht për te kaluar kohen dhe jo per lidhje por mos bjini pre e një gjëje te tillë.

Me respekt

eis

Primus registratum

Me vjen keq me e thane por sot nuk gjen njeri qe nuk tallet ne chat tane me lujt e me qesh hyjne si puna e jone pastaj ca dashurie ne chat ate tjetrin ti se dallon nese e ka seriozisht kur e shikon direkt e ne sy pa mendo ne chat qe nuk e shef hic?Po nejse i uroj fat atyne qe e kane gjete dashurine e tyne ne chat.
Rrofte Shkodra dhe shkodranet jeni njisha perzoten! /pf/images/graemlins/smile.gif