O zemra po prap paske hap teme per dashurine ne chat ti ma ?Fillimisht postuar nga Tanja:
[qb] Nje dashuri e lindur
nje enderr qe mund te kthehet ne realitet.Por mund te ndoll edhe e kunderta "tallje" te cilen kte gje e bejn shum persona ne chat tallen dhe se kuptojn se se ajo tallje shkokton vuajtje. [/qb]
Nese "Tallje" shkakton Vuaitje mos shko ne ate Rruge: them me mire te mendosh para se ti te biesh ne dashuri. chati nuk esht per te gjet personin e jetes. sot duke dale ter diten bisedoin dhe nuk ja arrisin te njifen me njeritjetrin kshuqe Jeta esht e Gjate duhet mendu dhe duhet Duru, Dashuria ne Chat smund te ndollin Kurre per Mendimin tim. cdo njeri ka mendimet e veta. Emy^ Po Deshe Burre ne Chat ja Mke mu Ktu /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband:Fillimisht postuar nga Tanja:
[qb] Nje dashuri e lindur
nje enderr qe mund te kthehet ne realitet.Por mund te ndoll edhe e kunderta "tallje" te cilen kte gje e bejn shum persona ne chat tallen dhe se kuptojn se se ajo tallje shkokton vuajtje. [/qb]
Bah si ban ky si i ndershem mor aman /pf/images/graemlins/tongue.gif , o Turo a ti tregoj une ktyne iher se hyn ne chat vetem per me ba letrat dhe se ke grun me 4 fmi te shpia?? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifNese "Tallje" shkakton Vuaitje mos shko ne ate Rruge: them me mire te mendosh para se ti te biesh ne dashuri. chati nuk esht per te gjet personin e jetes. sot duke dale ter diten bisedoin dhe nuk ja arrisin te njifen me njeritjetrin kshuqe Jeta esht e Gjate duhet mendu dhe duhet Duru, Dashuria ne Chat smund te ndollin Kurre per Mendimin tim. cdo njeri ka mendimet e veta. Emy^ Po Deshe Burre ne Chat ja Mke mu Ktu /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband: [/QB]
Prani i Thash Emyt une ma mu Martu me te /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Oliver:
[qb]Bah si ban ky si i ndershem mor aman /pf/images/graemlins/tongue.gif , o Turo a ti tregoj une ktyne iher se hyn ne chat vetem per me ba letrat dhe se ke grun me 4 fmi te shpia?? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]Nese "Tallje" shkakton Vuaitje mos shko ne ate Rruge: them me mire te mendosh para se ti te biesh ne dashuri. chati nuk esht per te gjet personin e jetes. sot duke dale ter diten bisedoin dhe nuk ja arrisin te njifen me njeritjetrin kshuqe Jeta esht e Gjate duhet mendu dhe duhet Duru, Dashuria ne Chat smund te ndollin Kurre per Mendimin tim. cdo njeri ka mendimet e veta. Emy^ Po Deshe Burre ne Chat ja Mke mu Ktu /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband: [/qb]
sa mir qee kujton dashurin kur ishim ne kopsht /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] dashnia e lindun ne chat?
jo ne fakt edhe un kam pa dashuru kur kam pa ken ne kopsht /pf/images/graemlins/tongue.gif
mos o burr po ca a dashnia ne chat, ne realitet edhe duhet me sforcime /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]