Shkruaj me shqip mundesisht , dhe nuk e kuptoj pse lidh temen perkatese me Arcon personalisht, ai ne fund te fundit eshte vetvetja. Nga njera ane te kuptoj, je tipik shqiptar dhe do te besh te fortin qofte dhe ne nje forum.
p.s. Nuk behet figura e te fortit duke perbuzur apo poshteruar dike qe eshte ndryshe nga ty, thirri mendjes he te keqen
E kam per nder qe mbart virtytet e shqiptarit(edhe pse tashme jetoj larg Shqiperise) e do e marr si kompliment nga ana juaj.Flm shume.Sa per me lart une tjesht bera nje sugjerim timin dhe besoj se shume te tjere jane dakort me kete.Une nuk jam dakort me propaganden qe kerkon te bej Arcobaleno duke shfaqur ketu dashuri te tilla.
Historia ime.
U njoha me nje djale ne nje Forum, ishte nga vendi im. Flisnin shpesh derisa shkembyem foto krejt per qefe, biles sa ishim ndare te dy nga njerez te tjere dhe po "qanin hallin e njeri tjetrit me shume. Njese une jetoj ne USA ai ne Italy. Folem per nja 7-8 muj derisa na takoj qe te shkonim per pushime ne Shqiperi dhe u takuam. Dicka ishte ndryshe nga neve se familjet tona njiheshim me perpara dhe ishim 3 here miq me te. Si perfundim te gjithe njiheshin vetem une dhe ai jo. Ai eshte nje vit me i vogel se une dhe kam 2 vjet me te. Jemi te fejuar dhe kemi dasmen ne 2 muaj. Jetes nuk i dihet. Une s'besoja kurre ne jeten time, se do njihja njeriun e jetes sime ne computer por ja qe ndodhi. Ta njohesh ne computer eshte njesoj sikur shkon ne kafe ne shoqeri, apo nese te hyn kush shkuesi.
ciao edhe un u njofta ne chat me nje njeri te qytetit tim edhe ky ne itali dhe u dashuruam dhe bem shum plane po sot ndollem vetem sepse ai nuk me do me ... sa net dhe sa tel qe benim edhe tani vetem pa te djemt tallen dhe fjalen dashuri nuk e vlersojne ashtu sic duhet ..tani kur hy ne chat flas kot se nuk dua te lidhem me ....
Pyt ata qe sot jan me fmi....
Nejse edhe un nuk e vlersoj si forme njohjeje n' kushte "normale" por kur je larg etj etj pse jo,asht mundsi e mir.Masanej asht misterioz dhe e panjohura e terhek njeriun e shkret.
une mendoj se ne pergjithesi dashuria te ben te vuash. ndersa dashuria qe lind ne chat mund te jete shume e bukur dhe romantike edhe shume e vecante ndoshta, pasi me teper vihet ne pune fantazia. por une mendoj vetem kaq. me duket shume e sheqerosur dhe pak realitet.Tani dhe nje lajm per te gjithe ata qe kane rene ne dashuri ne chat. Nje e njohura ime aty e gjeti burrin dhe sot jane te martuar dhe jetojne te lumtur dhe te gezuar
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.