Dashuria e lindur ne chat

Klement

Primus registratum
Re: Dashuria e lindur ne chat

Chai te krijon muncin me njoft diken. Nqose takohesh me at person edhe e pelqeni njeni tjetrin,me kalimin e kohs mund te kthehet ne dashni. Po me dasht dike pa e njoft personalisht duhet me ken si ata 13-14 vjecet qe thoshin e du Nick Carter (BSB) lol.

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DarK_Love:
[qb] vajz shkodrane.... thuje maj pra s enuk nigjojn:) [/qb]
U aja tu fol maj "Dark_Love" po kush me te nigju.
Gjithkush ka ate qejfin e vet :tipsy:
Shnet e te mira :wave:

Pop Tart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Turi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Tanja:
[qb] Nje dashuri e lindur
nje enderr qe mund te kthehet ne realitet.Por mund te ndoll edhe e kunderta "tallje" te cilen kte gje e bejn shum persona ne chat tallen dhe se kuptojn se se ajo tallje shkokton vuajtje. [/qb]
Nese "Tallje" shkakton Vuaitje mos shko ne ate Rruge: them me mire te mendosh para se ti te biesh ne dashuri. chati nuk esht per te gjet personin e jetes. sot duke dale ter diten bisedoin dhe nuk ja arrisin te njifen me njeritjetrin kshuqe Jeta esht e Gjate duhet mendu dhe duhet Duru, Dashuria ne Chat smund te ndollin Kurre per Mendimin tim. cdo njeri ka mendimet e veta. Emy^ Po Deshe Burre ne Chat ja Mke mu Ktu /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband: [/qb]
Mire pse kaq i bindur ti qe nuk lind dashurija ne chat ajo lind kudo se me pak fjal dhe njeriu bie ne dashuri, ndoshta shume njerzve i duket e arsyshme qe te njihen ne kete menyr .Dhe une smendoj se 'ka ndoje gje te keqe se sesht e thanun vetem te gjesh te dashur per mjet chat po dhe shok ,shoqe, ku ti e ndjen veten mire me nje njeri qe shkemben disa fjal. Se te njohesh sa me shume te panjohur aq me shume meson dhe provoj mer nga ato .

ados

Primus registratum

DAashuria ne chat, amazing!!
Kush paska rene ne dashuri duke chatuar. Ka mundesi te na i thoni edhe ne formulen.
Comon ppl,stop the crap!!

Pop Tart

Primus registratum

C'formul keron se spo te marr vesht ,tema besoj esht e qart ndoll apo s'ndooll dashurija ne chat ti pa formula shpre mendimin tend ,si mendon ti skeren ndonje her ne dashuri me nje te pa njohur ?.Mund te mesqarosh qa te hyn ne pune formula .

Guest

E provova dashurine ne online dhe tju them te drejten kam shume fillova ta dua ate njeri sa dhe un them pse? u njoha me te personalisht mbasi u njohem ne online . Mu duk djale shume serioz i matur . Po pastaj ? pastaj na doli si ajo dardha e krimbur. Te gjitha ju vajza dhe ju djem talluni ne qat sa te mundeni po mos i merrni gjerat seriozisht . Sidomos fjelet te "Dua ".

ssssssss

Primus registratum

lol.ene un kam nigju kshu rastesh mer,po per vete mduken budalliqe mer.amon ne hym me u tall.o tur sa njish e ke ket re
Nuk kam kohe te Shkruaj
Nuk kam kohe te Flas
Por ju them te Drejten
Se per Goca Plas

Guest

E desha shume ate njeri qe e njoha ne chat e desha aq shume me shpirt dhe e kisha shume seriozisht me te ... u njohem te dy ne real life. Isha shume e sinqerte me te. Doja edhe jeten time tia falja atij. vazhdoj ta dua shume megjithese ai nuk e meriton dashurine time .

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E desha shume ate njeri qe e njoha ne chat e desha aq shume me shpirt dhe e kisha shume seriozisht me te ... u njohem te dy ne real life. Isha shume e sinqerte me te. Doja edhe jeten time tia falja atij. vazhdoj ta dua shume megjithese ai nuk e meriton dashurine time .

[/ QUOTE ]
a mund ta dime sa vjece je?

Guest

Jam 31 vjeqare.. edhe pse u shkeputem nga njeri tjetri vazhdoj ta dua dhe e kam ne mendje dhe ne zemer gjithnje deri sa te vdes sido qe te me vije jeta

Guest

kurse une si veteran chati sma ndjen hic dhe as qe behet fjale se eshte dashuri e paster dashuria e chatit s e po ti bie ashtu pastaj une ja pasem kalu donxhuanit
bye

Guest

une jam ajo qe u dashurova ne chat sdhe me beri shume te vuaj ai njeri te cielin e doja shume,kam qare e kam lotuar me nete te tera dhe tani per mua chati ka mbetur vetem nje tryeze bisedimesh ,,aty mblidhen njerez qe e kane nje ne shtepi dhe kerkojn akoma lidhje te tjera per te kaluar kohen ose me mire per tu ndier per veten e tyre mire
,,,,germo tare se aty do gjesh bishtin e ngordhur`´

cufi_bardhit

Primus registratum

Une per vete nuk dashurohem kurre me 1 vajze ne chat nq se ajo nuk eshte operatore ose nuk di me fut klone apo proxy /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kujdes i çik, se mos dush edhe qe te dije te flasi apo te mendoj /pf/images/graemlins/lol.gif

Guest

je shume gabim sillu jetes te vertet e mos jeto ne prrkujtime <font color="red"> </font>

VoGeLuShI

Primus registratum

ka dhe kshu lloj dashurish eeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/rolleyes.gif