DASHURI ME TE HUAJ APO SHQIPTARE

pippo

Primus registratum
Re: Dashuri me te Huaj apo Shqiptare?

... nuk ka ndonje ndryshim te madh..... mjafton qe te shkoje te gjinekologu ne menyre te rregullt .....

Le_Routard

Forumium maestatis

Epo me deduktim i bie me mire me nje te huaj se ne Shqiperi nuk shkohet kollaj ke gjenikollogu. Atje ta fusin dhe ne spital jo me qe ke gjenikollogu e ha dopjo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif_ i bie qe semundjet seksuale kalokan si puna e telefonit te prishur _ jo pergje me sa di une shume nga keto nuk kane as simtoma.

Le_Routard

Forumium maestatis

Ti kur e fut komen ne kepuce si e fut, pa carape re?

Apo je katolik dhe ngjo udhezimet e Papes qe mos me perdor mjete mbrojtese. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

... kur kepucen e njef mire e fut dhe ndonjehere pa çorape ... nuk e kisha vetem tek çorapja ... /pf/images/graemlins/goofy.gif

Hellena

Primus registratum

Edhe te huajat kane shume semundje faithless .. ngaqe skane kohe per tu menduar per mbrojtje aq shume raste kane , e mundohen ti perballojne te gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Jo se mu duk sikur po shaheshin motrat tona Shqiptare /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ma merr mendja se pergjigjet jane shume te parashikueshme per kete lloj teme.

Pakica (ata qe u emancipuan pak me teper se duhet andej nga perendimi) do tregojne tolerancen e modernizmin e sapofituar jashte shtetit duke thene qe njeriu dallohet nga shpirti jo nga kombesia ose lekura.
Shumica do thote jo, duam te mbajme rracen e paster te kombit tone, po nejse...

Njerezit njesoj jane, nqs kuptohen, shkojne mire bashke, ne mes tyre ka ndjenja, jo per nje dashuri me perfitime materialiste, nuk ka absolutisht asgje te keqe me dashurine me te huajt. Biles ne jemi te "huajt ne mendjen tone".

Dashuria nuk flet shqip apo nuk doli nga shqiptaret...

zoulou

ElB@S@N

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]

shume e drejte /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ALTIN

Primus registratum

[/ QUOTE ]

shume e drejte /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif cdo njeri ben cte doje /pf/images/graemlins/idea.gif por zakonisht vajzat e ngeluar ne Shqiperi lidhen me te huaj /pf/images/graemlins/shrug.gif

zoulou

ElB@S@N

mire po nuk po flitet vetem per vajzat qe jane ne shqiperi dhe qe ngelin pa u martuar ... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ALTIN

Primus registratum

Kurse cunat e marrin vetem per tu dukur qe un e kam te huaj se aq mbushin djemte Shqiptare:)

E kuptoj por pergjigjen e ka brenda /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Anana

Primus registratum

Si qenkan vulosur robt. O i jashtem o i brendshem. Njesoj e kane po he...

Admir

Forumium maestatis

He per he nuk kam nerva per femrat Shqiptare, por e di se vetem me Shqiptare do perfundoj. Te huajat per romance, Shqiptaret per familje...fatkeqesisht apo fatmiresisht...sipas pervojave te gjithesecilit.

ALTIN

Primus registratum

Si qenkan vulosur robt. O i jashtem o i brendshem. Njesoj e kane po he...

[/ QUOTE ]

Ke kane njesoj /pf/images/graemlins/devil.gif se duhet ta provosh qe te flasesh /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Epo ik provo se mire te ben. Zgjeron horizontin;)

[/ QUOTE ]

Rendesi ka cilesia:) sa per horizont ja kam lene te tjereve:)

Najeli

Primus registratum

Une kam ndrru mendjen disa here gjate viteve...dhe para nje viti isha bindur qe te huajt me pershtaten me shume...se kam vite larg Shqiperise e kam ndryshuar etj etj.Por ja qe nje dite Pranvere me fluturun edhe keto men qe me kane ngel e me zuri meraku me nje shqiptar qe i pata thene JO para shume kohesh. Nuk po hyj ne detaje...po nga eksperienca ime them se eshte ndryshe dashuria me te huaj ne krahasim me shqiptar.Me nje shqiptar jane disa faktore si psh nostalgjia e Shqiperise, gjuha amtare...humori ka me lezet...edhe kur grindesh ka me lezet mor jahu /pf/images/graemlins/smile.gif

Ehhhhh s'po zgjatem me tej...