Dashuri apo..?

do vdes per ty

Primus registratum
Re: Dashuri apo..?

LIPS UNE MUND TA KEM DASHURINE PERFEKTE , MEGJITHATE SE KUPTOJ CLIDHJE KA DASHURIA IME ME KETE TEME HAPESJA E TEMES KERKOI MENDIM UNE JA DHASHE SE KUPTOJ CDONI JU TE TJERET QE KOMENTONI MUA ?? NQS KE MENDIM PER HAPESEN E TEMES JEPE NE TE KUNDERT MUA MOS ME FOL SE SE RRUAN NJERI PER TY.

Anana

Primus registratum

Tentativa e fundit per te provuar arsye.

S'po te komenton njeri ty, njerezit thjesht po diskutojne. Leqe vetem per dashurine su diskutua ketu se fillove ti te shash.

do vdes per ty

Primus registratum

Tentativa e fundit per te provuar arsye.

S'po te komenton njeri ty, njerezit thjesht po diskutojne. Leqe vetem per dashurine su diskutua ketu se fillove ti te shash.
----------------------------
POSTUAR NGA YLLKA SHEMBULLORE:
LERI llafet e kota se jane fukarallek , se nga llafet ka ngelur prapa vendi jone, po shif punen tende se ti ishe ajo qe fute hundet duke dhene mendime atje ku ste takon edhe atje ku ste pyeti njeri, mos komento jeten private te te tjereve shif te tenden, hajde hiqmu qafe njeri i bezdisur spaske pune tjeter ti ik moj cupe shif jeten tende, edhe mos jep mend atje ku sti kerkojne une dhashe mendimin tim per temen, ja dhashe asaj qe e hapi kete teme perpiqu te mos me shkruash me mua por te shkruash rreth temes se na u bere bajat.
adios

do vdes per ty

Primus registratum

Me gjithese jam i tepert dhe e di mund te them qe secili ne kete forum apo çdo forum flet dhe ka te drejte te flasi per veten e vet edhe pse mundohen te tjeret padrejtesisht te japin mend e te grijne sallat.
----------------------------
POSTUAR NGA DANIELOOO
E THE TI DANIELOOO VELLAI E THE PO KUJT JA THE SE KANE TRE DITE POPULLI ME JAPIN MEND KUR SUA KERKON NJERI........

Anana

Primus registratum

Bajat u beme qe te dyja. U lodha dhe une tu repliku me ty. Hajt diskutim te mbare nga anet e tjera.

Florus

Forumium maestatis

<span style="font-style: italic">Tema eshte bere per t'u edituar e gjitha prandaj nuk ka kuptim te vazhdohet me.</span>
<span style="font-style: italic">Mbyllet!</span>