Dashuri apo..?

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Dashuri apo..?

Fillimisht postuar nga do vdes per ty:
[qb] PER YLLKEN:
ATA QE JANE NE NJE LIDHJE EDHE NUK SHPREHIN DASHURI NDAJ ATIJ QE KANE NE KRAHE KATEGORIZOHEN KESHTU
FEMRAT: KERKOJNE PER SEX
MESHKUJT: PO MESHKUJ HESAPI, KETU ESHTE NDRYSHIMI MIDIS THJESHTE SEX EDHE DASHURI [/qb]
shyqyr qe na hape syte se nuk e dinim ... pfff ... ketu s'po flitet per sex .. nenforumi kupton Dashuri ... tek forumi seksi le te hapin teme per femrat qe kerkojne vetem seks e meshkujt te njejten gje ... but nothing is perfect like u make it seem ... that's all ...
" Loving someone is giving that someone the POWER to HURT YOU!" ...

e mendoj se germat duhet ti ulesh .. keshille kjo ( vetem nese ke te prishur tastieren te kerkoj ndjese.. )

do vdes per ty

Primus registratum

me cpo shof te gjithe ketu tek forumi qenkeni te perveluar ( flas per femrat) tani shtrohet pyetja cpune kemi neve te tjeret se juve u la dashnori???? ate fat kishe , ne te tjeret keteja kemi me shume fat ne dashuri.
PER BEBEN:
loving someone is giving him the power to hurt you, thua TI, mire moj beba mos dashuro degjo mua bli nje qen edhe dy mace edhe jeto e lumtur me kafshet se do jesh rehat edhe te pakten do jesh e sigurt qe asnje sdo te lendoje. kshu eshte jeni djegur nga qulli edhe tani i fryni edhe kosit. sa per ate keshillen tende qe te shkruaj tek forumi sexit , juve te perveluarat nga dashuria me larte qe u paskan tallur keq meshkujt shkoni hapni nje NJE FORUM ANTIDASHURIA, edhe shkruani atje sa te plasni po boll ketu se nqs e keni vene re eshte forumi dashuria.
EDHE NJEHERE PER TE TERE ATA ME LARTE QE THONE DASHURIA SESHTE PERGJITHMONE SESHTE PERFEKTE E TE TJERA E TE TJERA, MOS DASHURONI EDHE DO JENI REHAT MEND MOS NA JEPNI SKAM FAJ UNE SE U KANE TALLUR MESHKUJT, OSE E THENE ME EMBEL "JENI DJEGUR NE DASHURI".
HAJDE FAT NE JETE EDHE mos hani inat se te tjeret dashurojne, me mire vrisni veten edhe do shpetoni nga marazi qe keni mos bezdsni njerezit kote ketu ne forum (si psh) mua NE KETE RAST.
e mbyll me urimin mos u lidhte njeri me juve se jeni te perveluara edhe do ja nxini jeten atij lumadhit qe do lidhet me ju sinqerisht se cfaj ka ai lumadhi se juve jeni tallur ose djegur edhe perveluar keq nga talljet mos me thoni qe su ka tallur njeri se nje qe eshte tallur ka tere kete negativitet ndaj dashurise, dashuria eshte gjeja me e bukur ........

Florus

Forumium maestatis

<span style="font-style: italic">Kujdes me komentet dhe kunder-komentet.</span>
<span style="font-style: italic">Bisedoni pa u acaruar ndryshe nuk do zgjidhni gje dhe tema do mbyllet.</span>
Flm per mirekuptimin.

Anana

Primus registratum

Ashtu deee, e hapi thesin dhe me ne &quot;do vdes per ty&quot;. Kete pune e benka mire kjo. Sidomos kur i ngrihen icik nervat.

Une per vete s'i hyj diskutimit fare me njerez qe i shpalosin brockullat qe u shpik mendja sikur jeta te jete e bardhe ose e zeze sepse keshtu thone ata dhe pike mbaroi.

Nuk thone kot, injoranca eshte bekim. Ne fakt eshte bekim sepse injoranti s'kupton shume gjera dhe prandaj eshte i lumtur ne erresiren e tij. Me duket se ne shqip i thone sa me shume te dish aq me shume te duket se nuk di.

Epo dashuri te mbare moj e padjegur &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bebivogel

Forumium maestatis

[qb] me cpo shof te gjithe ketu tek forumi qenkeni te perveluar ( flas per femrat) tani shtrohet pyetja cpune kemi neve te tjeret se juve u la dashnori???? ate fat kishe , ne te tjeret keteja kemi me shume fat ne dashuri.
PER BEBEN:
loving someone is giving him the power to hurt you, thua TI, mire moj beba mos dashuro degjo mua bli nje qen edhe dy mace edhe jeto e lumtur me kafshet se do jesh rehat edhe te pakten do jesh e sigurt qe asnje sdo te lendoje. kshu eshte jeni djegur nga qulli edhe tani i fryni edhe kosit. sa per ate keshillen tende qe te shkruaj tek forumi sexit , juve te perveluarat nga dashuria me larte qe u paskan tallur keq meshkujt shkoni hapni nje NJE FORUM ANTIDASHURIA, edhe shkruani atje sa te plasni po boll ketu se nqs e keni vene re eshte forumi dashuria.
EDHE NJEHERE PER TE TERE ATA ME LARTE QE THONE DASHURIA SESHTE PERGJITHMONE SESHTE PERFEKTE E TE TJERA E TE TJERA, MOS DASHURONI EDHE DO JENI REHAT MEND MOS NA JEPNI SKAM FAJ UNE SE U KANE TALLUR MESHKUJT, OSE E THENE ME EMBEL &quot;JENI DJEGUR NE DASHURI&quot;.
HAJDE FAT NE JETE EDHE mos hani inat se te tjeret dashurojne, me mire vrisni veten edhe do shpetoni nga marazi qe keni mos bezdsni njerezit kote ketu ne forum (si psh) mua NE KETE RAST.
e mbyll me urimin mos u lidhte njeri me juve se jeni te perveluara edhe do ja nxini jeten atij lumadhit qe do lidhet me ju sinqerisht se cfaj ka ai lumadhi se juve jeni tallur ose djegur edhe perveluar keq nga talljet mos me thoni qe su ka tallur njeri se nje qe eshte tallur ka tere kete negativitet ndaj dashurise, dashuria eshte gjeja me e bukur ........ [/qb]
je ne vete me keto qe ke shkruar ... stop judging me ( e ke bere edhe here tjeter e une kam mbyllur syte) ... u dont know me!!! ... and as far as i know or not about LOVE that is my business only ... try to read between the lines ok?... asnjera nga ne spo te thote mos dashuro ... edhe spo themi qe dashuria qenka gje e keqe... ndaj mos me trego mua qenrat e macrat ... gjerat nuk priten ashtu me thike sic thua ti ... duan pune ... ( prandaj nothing is perfect)
por po bashkohem me yllken shembullore ... eshte e kote te diskutosh ketu sepse ti mire qe kundershton por edhe ke tendencen qe tjetrin te mundohesh ta ofendosh ...
Flobo ke te drejte ta fshish mbasi ta kete lexuar shoqja do vdes per ty ..!! ( mund te fshish edhe ate me siper ne se pate problem... )

Dolores

Primus registratum

Yllka mos e mer personalisht...the girl is into pets &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; not humans ..animals jane te vetmet that give u unconditional love &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; zgjedhje perfekte
thumbsup.gif

Anana

Primus registratum

Une personalisht e? Jo more, moj. C'eshte ajo fjale, ne muhabet po bejme. Mua me erdhi per te qeshur.

do vdes per ty

Primus registratum

beba QE TE STOP UNE JUDGING YOU YOU SHOULD STOP JUDING ME OK????? TI KE MENDIMIN TEND UNE KAM TIMIN, MOS ME JEP MEND MUA DUKE ME THENE KSHU EDHE ASHTU SKAM FARE PSE LEXOJ BETWEEN YOUR LINES SE STE KAM NE LISTE, UNE VI JAP MENDIMET E MIA VJEN TI OSE NDONJE YLLKA PYLLKA EDHE NA KOMENTONI RRESHTAT. NQS SDO TE TE KOMENTOJNE MOS KOMENTO . SE CA MENDIMI KE TI RRETH DASHURISE I DONT GIVE A ........... ATO SJANE GJERAT TE PRERA APO JANE TE PRERA E DI SECILI VET SIPAS FATIT QE I KA DHENE PERENDIA MOS KI INAT TI MOJ SHPIRT SE DASHUROJNE BOTA , EDHE NJEHERE SI PERFUNDIM SHPRESOJ TA KUPTOSH KETE QE TE THEM MOS FUT HUNDET TE KOMENTOSH RRESHTAT E MIA NQS SDO TE KOMENTOHEN TE TUAT. EDHE ATO JE NE VETE OSE JENI NE VETE MOS MI JEP MUA SE VETE E KRRUAJTE SURRATIN. HAJDE IK TANI ....

do vdes per ty

Primus registratum

lum si yllka qe e shikon jeten ngjyra ngjyra ndersa neve e shikojme bardhe e zi , e po ska thene kote i pari budallait hapi rruge, kete do bej une me yllken pyllken. se une vi jap mendimet e mia vjen yllka pyllka e perveluara nga jeta na thote jo e ke gabim , po boll mi pyllka se ke tre dite na gjykon ska ardhur njeri ketu ta gjykosh ti as ti nderrosh mendimet. hej zot cna gjeti na ruaj nga njerez te tille. edhe njehere budallait hapi rruge kshu qe e ke rrugen te hapur zonja yllka pyllka qe i shef gjerat me ngjyra, edhe leri robt rehat

do vdes per ty

Primus registratum

prandaj nuk iken para shqiperia se shqiptaret vine tek tema qe ka hapur ajo tjetera edhe me japin mend mua hahahahaha , se kush kerkoi mendim ketu nje zot e di ......

Anana

Primus registratum

C'do them nje fjale qe se them kurre ne shqip. Qyqa mi goc...c'paske ti kshu mi? Permbahu mi permbahu. (Qyqa qe fjala)

1. S'po te jep njeri mend. Yhyy s'kam pune tjeter une, leqe as qe kam nge te diskutoj. Mos je gje prej Vlore ti?

2. Ti i merrke gjerat mbrapc mi. E te fuske nje te shkrujtme mbush me fantazine tende te degraduar me sharjet e dores se pare qe i ke shpalosur neper forum. Se mos te sofistikohet mendimi se ben dem.

3. Ohu, rri merrem une me ty. Ik mi shif punen tate.

do vdes per ty

Primus registratum

S'i marr vesh une keto goca qe flasin rashe e vdiqa per ke kane qef.
------------------------------------

kjo me larte eshte postuar nga yllka kshu qe per mos ta zgjatur lexo cik ti yllka shembullore qysh je hedhur edhe ke gjykuar edhe pastaj hajde edhe fol kote :
rashe e vdiqa per ke kam qejf??? ca flet moj ejjjjjjjjj o njeri ? me ke me ngaterron me veten tende??? ti mbase bie permbys per ke te del para une jo, pastaj cte duhet ty jeta ime?? hej zot cna gjeti jeta ime kjo vjen me jep mend. shif punen goce edhe boll e zgjate se u bere bajat.
hajde bye

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] C'do them nje fjale qe se them kurre ne shqip. Qyqa mi goc...c'paske ti kshu mi? Permbahu mi permbahu. (Qyqa qe fjala)

1. S'po te jep njeri mend. Yhyy s'kam pune tjeter une, leqe as qe kam nge te diskutoj. Mos je gje prej Vlore ti?

2. Ti i merrke gjerat mbrapc mi. E te fuske nje te shkrujtme mbush me fantazine tende te degraduar me sharjet e dores se pare qe i ke shpalosur neper forum. Se mos te sofistikohet mendimi se ben dem.

3. Ohu, rri merrem une me ty. Ik mi shif punen tate. [/qb]
eshte e kot yllka ...
rolleyes.gif
nuk kam nerva te jap 'mesime' edhe ne forum ... mjafton une e ti u kuptuam &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

wave.gif

spartan00

Forumium praecox

Ja çfare dialogjesh te bukura behen kur nuk e respektoni tjetrin ne kete rast tjetren.
Me gjithese jam i tepert dhe e di mund te them qe secili ne kete forum apo çdo forum flet dhe ka te drejte te flasi per veten e vet edhe pse mundohen te tjeret padrejtesisht te japin mend e te grijne sallat.
Sidoqofte ofendimet s'kane vend as me nenkuptime.
Ja ku e dhashe nje mendim koti qe vlen sa nje fishkellime polici trafiku ne kryqezimet e Tiranes.
Per tu kthyer ne teme
Dashuria eshte ndjenja me e bukur dhe nuk mund te zevendesohet me asgje.
Sepse asgje nuk e mbush nevojen per dashuri,çdo gje eshte boshe para vuajtjeve te zemres perveç fjalet e embla prej ndjenjash te sinqerta.
Ju uroj lumturi te gjitheve/ave

p.sEshte e kote te vihen gjini ne dashuri e te nxirren fajtore kur secili eshte i ndryshem duke mos penguar te mirkuptohemi ne çdo rrethane. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

^^MIA^^

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Ashtu deee, e hapi thesin dhe me ne &quot;do vdes per ty&quot;. Kete pune e benka mire kjo. Sidomos kur i ngrihen icik nervat.

Une per vete s'i hyj diskutimit fare me njerez qe i shpalosin brockullat qe u shpik mendja sikur jeta te jete e bardhe ose e zeze sepse keshtu thone ata dhe pike mbaroi.

Nuk thone kot, injoranca eshte bekim. Ne fakt eshte bekim sepse injoranti s'kupton shume gjera dhe prandaj eshte i lumtur ne erresiren e tij. Me duket se ne shqip i thone sa me shume te dish aq me shume te duket se nuk di.

Epo dashuri te mbare moj e padjegur &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
thumbsup.gif
thumbsup.gif
thumbsup.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

DO vdes per ty ,e ke bere tamam a ka me per belulin.Ajo tjetera hap temen ti na tregon se si na dashuron.kujt i rruhet???(me falni per kete shprehje) por ti je out fare ne kete teme.per mua ske kuptuar asgje ,ke qene teper e nevrikosur dhe i ke gjykuar njerezit duke kujtuar se per vete ke dashurine perfekte ne dore.ma vaaaa.te gjithe jemi te dashuruar,po hapesja e temes nuk kerkonte te dinte kete,donte te dinte thjesht nje mendim.ti po pate deshire te shprehesh se ske ku ta cosh dashurine e madhe brenda teje hap teme tjeter mi goc dhe madje nje keshille:titulloje ''si di te dashuroj une dhe i dashuri im si askush tjeter ne bote''.
kalofshi mire yllka dhe beba.jam ne nje mendim me ju.
wave.gif

do vdes per ty

Primus registratum

lips lexo me qarte ca kam shkruar, ajo thote sjam e sigurt edhe une i dhashe mendimin tim cmendoj une ,qe ne kete rast eshte te bej nje hap mbrapa edhe te mendohet se ndoshta seshte dashuri, hapesja e temes ka shkruar se kerkon mendime mendimin sta jap ty kshu qe meqe se rruan ti le ta rruaj joteme qe te ka bere kaq idiot/idiote sa te mos kuptosh qe tek kjo teme nuk kam shkruar per ty.

do vdes per ty

Primus registratum

seshte cudi qe greket te djegin flamurin e atdheut tone kur shof sa njerez idiote ka ketu ne forum( per ata qe kane komentuar mua me larte). I jap te drejte disi grekeve, neve nuk dim ku eshte kufiri, shkruani ore popull ne lidhje me temen ,pergjigje per ate qe ka nisur temen edhe lerini te tjeret rehat, kjo seshte tema ime eshte e asaj tjeteres. hej zot sa njerez idiot digje o grek digje se shqiptaret hane njeri tjeterin me dhembe turren si ujqerit kur une vi shkruaj per hapesen e temes keta merren me mua hej cna gjeti, ore jeni idiot apo si?? une kam dy dite them merruni me ate qe hapi temen jepni mendime ju vazhdoni diskutoni mua kur une spo shkruaj per juve qysh ta kuptoj kete??? VETEM NJE SHPJEGIM JENI IDIOTE......
se si mendoj une edhe se si eshte jeta ime ajo eshte dicka qe me perket mua .... kur te vi une te kerkoj mendime jepni mendime ne kete rast su takon te komentoni... digje greku digje se me kete popull idiot qe po rritet qe sdi ku eshte kufiri i lirise se tjeterit sja vlen ( jo per te gjithe)

teab

Primus registratum

[qb] seshte cudi qe greket te djegin flamurin e atdheut tone kur shof sa njerez idiote ka ketu ne forum( per ata qe kane komentuar mua me larte). I jap te drejte disi grekeve, neve nuk dim ku eshte kufiri, shkruani ore popull ne lidhje me temen ,pergjigje per ate qe ka nisur temen edhe lerini te tjeret rehat, kjo seshte tema ime eshte e asaj tjeteres. hej zot sa njerez idiot digje o grek digje se shqiptaret hane njeri tjeterin me dhembe turren si ujqerit kur une vi shkruaj per hapesen e temes keta merren me mua hej cna gjeti, ore jeni idiot apo si?? une kam dy dite them merruni me ate qe hapi temen jepni mendime ju vazhdoni diskutoni mua kur une spo shkruaj per juve qysh ta kuptoj kete??? VETEM NJE SHPJEGIM JENI IDIOTE......
se si mendoj une edhe se si eshte jeta ime ajo eshte dicka qe me perket mua .... kur te vi une te kerkoj mendime jepni mendime ne kete rast su takon te komentoni... <span style="font-weight: bold"> digje greku digje se me kete popull idiot qe po rritet qe sdi ku eshte kufiri i lirise se tjeterit sja vlen </span> ( jo per te gjithe) [/qb]
goofy.gif
Interesante dhe shume e thelle..
rolleyes.gif