Eeeh, lene lene se paske ken pa fat thuj.Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Jo ti e the e bere tenden,tani na peket ne te vazhdojme,por ka nje problem te vogel,qe jeni shume large!
Si thua ti,si ta zgjidhim kete problem??!!?? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Yeah, you wish :lol:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] Princesha e di une mi fati yt tek dera ime /pf/images/graemlins/tongue.gif dmth tek dera e burrit :kiss: [/qb]
Kush mar Zeqoja? Ai ska asnjenen mar /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po ti ala se more vesh se ai shef andrra ne diell (si duket i ka ra dielli ne kry) /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] O zeqo ti tani ke ke Princeshen apo Kesin??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos i fryj zjarmit ti naqe, se na e le Zeqon pa hanger pilaf edhe nuk rritet manej /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] UUUUuuu Zeqo cfare te ka thene princesha,hahahahahaaaa,cfare do ti thuash tani??!!?? [/qb]
Un se paskam dit se mundkam me rrah njerez online (qenka mire). E sheh X-Ray nuk ia arrite qellimit, nuk e bere me nerva Zeqon:devil:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] o X-ray po ti se di mer ai qe te re te doooooo?
pastaj lalfet e kesaj shkodranes jan me spond si kupton ti do qe tme bej mau per vete duke me shar pasanejaa e hu kur ti mareh vesh ti femrat e sotme mua me ka vajtur bari 12 pellembe :tipsy:
Per KeSin :kiss: [/qb]
pa ftuar vij une po me thoni kur :shrug:Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Prap kjo"kush e ka dasmen thote"???
Ne dasem vihet pa ftuar,vetem xheèpat mos kini te cpuar! [/qb]
Pse moj ca ka te sha ty?Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] o Zeqo nga nje lule te tjetra ë?ti hedh gurin Ti bi kujt ti bi vec m'toke mos bi .
Papapapa o goca e ka serjozisht ky Zequa kshu qe mos e rreni se ca sju shan pastaj [/qb]
princesha ca i kam ber mi as nji gje vetem se ajo me solli foton e saj dhe me tha mau ej me trego te verteten si jam i thahs je e sigurt ajo dhe me vuri ne be une i thahs qe je shum e shpifur ca fai kam uneFillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Pse moj ca ka te sha ty? [/qb]Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] o Zeqo nga nje lule te tjetra ë?ti hedh gurin Ti bi kujt ti bi vec m'toke mos bi .
Papapapa o goca e ka serjozisht ky Zequa kshu qe mos e rreni se ca sju shan pastaj [/qb]
Pse ti je i bukur me demek?Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]princesha ca i kam ber mi as nji gje vetem se ajo me solli foton e saj dhe me tha mau ej me trego te verteten si jam i thahs je e sigurt ajo dhe me vuri ne be une i thahs qe je shum e shpifur ca fai kam uneFillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Pse moj ca ka te sha ty? [/qb]Fillimisht postuar nga erisa:
e verteta eshte e hidhur :shrug: [/qb]