DaSeM

kesi

Primus registratum
Re: DaSeM

Ai jo po mistreci sarandes po....
Pastaj kush u nxef me ty mi lal :shrug:
Ciao kesi :wave:

kesi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]
Fillimisht postuar nga kesi:
[qb] Ej si ndihesh kur shkon neper dasma se une qe kur kam lind skam shku me ndonje dasem....... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
He se do te ftoj une ne dasmen time mos u merzite. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
He mo ti kur do te martohesh....se po pres una...dua dasem :rockband:

Princesha

Primus registratum

Po mire se keta te Italise me te vendeve nordike e paskan kap, po per mua ka mbet ndonje djal "i mire" per martese e kam fjalen, vetem seriozisht flas un. /pf/images/graemlins/wink.gif

kesi

Primus registratum

[qb] joooooooooo :kiss: [/qb]
Zeqo mos kijton se te kam thene jo per ate muhabetin e dasmes....po per ate tjetren mbrapa :kiss:

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Po mire se keta te Italise me te vendeve nordike e paskan kap, po per mua ka mbet ndonje djal "i mire" per martese e kam fjalen, vetem seriozisht flas un. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po edhe ti nga skandinavia qenke??
Booo,po si nuk doli njere ketej nga keto anet tone!!!!
Kush eshte nga Zona e italis Veri-lindore te jap ndonje pershendetje! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]
Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Po mire se keta te Italise me te vendeve nordike e paskan kap, po per mua ka mbet ndonje djal "i mire" per martese e kam fjalen, vetem seriozisht flas un. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po edhe ti nga skandinavia qenke??
Booo,po si nuk doli njere ketej nga keto anet tone!!!!
Kush eshte nga Zona e italis Veri-lindore te jap ndonje pershendetje! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po me duket se atyre vajzave ne itali i keni ardhur ne maje te hundes, e ju kan lene ne dore te vajzave nordike, pse mor s'te pelqejm ne, po ketej esht me mire mor.

Ja thash po kujt ja thash /pf/images/graemlins/smile.gif

Jo ti e the e bere tenden,tani na peket ne te vazhdojme,por ka nje problem te vogel,qe jeni shume large!
Si thua ti,si ta zgjidhim kete problem??!!??

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]
[qb] Ej si ndihesh kur shkon neper dasma se une qe kur kam lind skam shku me ndonje dasem....... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
He se do te ftoj une ne dasmen time mos u merzite. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
He mo ti kur do te martohesh....se po pres una...dua dasem :rockband: [/qb]
Epo ftesen ta jap personalishte une jo keshtu vai viu. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

kesi

Primus registratum

edhe zeqon do ta marr me vete...mistreci i sarandes me ka ftuar mua ne dasmen e vet...une do te ftoj zeqon ne dasmen e atij :wave:

kesi

Primus registratum

Mire zeqo mire..po do te marrim edhe kitin...Do te vish ti kiti???
oce-oce kesi :kiss: :kiss:

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb] Mire zeqo mire..po do te marrim edhe kitin...Do te vish ti kiti???
oce-oce kesi :kiss: :kiss: [/qb]
O kesi po kitin ce do mi apo do ta maresh si kolopuc. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif