Cuni me i keq i forumit...

Guest
Re: Cuni me i keq i forumit...

kampion me 3 vota /pf/images/graemlins/laugh.gif njera eshte e paligjshme /pf/images/graemlins/wink.gif

une votoj per ustain se eshte usta ai prandaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]kampion me 3 vota /pf/images/graemlins/laugh.gif njera eshte e paligjshme /pf/images/graemlins/wink.gif

une votoj per ustain se eshte usta ai prandaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti voto per ustain po perfuno ti ne kuti te votimit edhe vota bje ne toke...
S'jom kot me i keqi une.

usta_Qima

Primus registratum

[qb]kampion me 3 vota /pf/images/graemlins/laugh.gif njera eshte e paligjshme /pf/images/graemlins/wink.gif

une votoj per ustain se eshte usta ai prandaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hallall ta boft zoti.Tu shtofshin dashnoret o zot i modh. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

hahahahahahaa /pf/images/graemlins/laugh.gif na konoqet /pf/images/graemlins/wink.gif

ustai po deshe te jap ne ty nanji /pf/images/graemlins/wink.gif po une vetem nje kam /pf/images/graemlins/smile.gif

usta_Qima

Primus registratum

[qb]hahahahahahaa /pf/images/graemlins/laugh.gif na konoqet /pf/images/graemlins/wink.gif

ustai po deshe te jap ne ty nanji /pf/images/graemlins/wink.gif po une vetem nje kam /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ce du mi. un jom vu ne radh per vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

neta

Forumium praecox

per mendimin tim, nese ka forumist qe e meriton te dale fitues i konkursit per cunin me te keq, ai eshte Assassinoja (turi). Cun me te keq se ate s'paskemi njoft nonji her. Voten time ja jap vetem atij me plot vetedije.

Kush bashkohet me mendimin tim le te japi votat dhe ta kurorezojme si mbretin e te keqijve.

assassino26

Primus registratum

E ndiej qe do mor edhe i vote tashi.
Fillimisht postuar nga mystic:
[qb]per mendimin tim, nese ka forumist qe e meriton te dale fitues i konkursit per cunin me te keq, ai eshte Assassinoja (turi). Cun me te keq se ate s'paskemi njoft nonji her. Voten time ja jap vetem atij me plot vetedije.

Kush bashkohet me mendimin tim le te japi votat dhe ta kurorezojme si mbretin e te keqijve.[/qb]
ca paranjenjash kam mer jahuu...Nji tashi ku u bona me 4 vota....

neta

Forumium praecox

un njihem me dy vota, se te jap edhe voten e maces time (nqs s'jua kam thene me perpara ajo vdes per icik forum).
Ja ku u bere me 5 vota /pf/images/graemlins/tongue.gif

Petroninsja

Primus registratum

Proto jepi dhe nje voto extra Ustait se ta shtoj dhe nje dashnor tjeter ne liste /pf/images/graemlins/smile.gif

Ustajo si s'hoqe dore mer amon, leqe ske faj gjithkush per nje titull ti te pakten ta kesh dicka me vlere ne autobiografine tende.

Ec edhe nje vote tjeter prej meje

Mos harro miletin qe te votoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Gjysem vote per Artuin dhe gjysma tjeter per Ustane! He keshtu qe te mos ziheni!

eM

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]...mbylle ti ime se fillova me tnxjerr horlliqet ene ty.
--------------------------------------
Ho i her LEA22 shpalli publike dhe pislliqet e mia se du me i dit dhe un se smaj men. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca tmash mend ti, ti je bo senil. tco gruja me ble qumesht dhe vje me dy shishe rum ne shpi. /pf/images/graemlins/laugh.gif
qe, horlliku pare.
tjerat mos mi kerko ti shpall npublik se ka me tdhimbt shume, palco /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]Proto jepi dhe nje voto extra Ustait se ta shtoj dhe nje dashnor tjeter ne liste /pf/images/graemlins/smile.gif

Ustajo si s'hoqe dore mer amon, leqe ske faj gjithkush per nje titull ti te pakten ta kesh dicka me vlere ne autobiografine tende.

Ec edhe nje vote tjeter prej meje

Mos harro miletin qe te votoj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Petroninse me te zon me nai cep rruge anej ka Petroninido ti shkul floket ka rronjet,more vesh apo jo...Si mi ne sy timin jep vota per Ustain ti...Nejse se se ke fajin ti e kam fajin une qe s'ta kam tregu ligsine time.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper Moon:
[qb]Gjysem vote per Artuin dhe gjysma tjeter per Ustane! He keshtu qe te mos ziheni!

eM[/qb]
O Paper ca do ti prej meje t'ma japesh kmplet ate voten tate?Jo per gjo po im gjys vote nuk eshte konstruktive as per mu as per Ustain...Ma jep mu te gjithe se rregullohna n'pazar....

assassino26

Primus registratum

[qb]un njihem me dy vota, se te jap edhe voten e maces time (nqs s'jua kam thene me perpara ajo vdes per icik forum).
Ja ku u bere me 5 vota /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ca thu mi ti ajo e maces tate vle sa per 2 vota se eshte gjo e vecante mace qe voto me i llaf...
Nji ku u bona nga 4+2 te moces =6 vota....Po qe jom duke fitu vallai
Qe te tregoj ligesine time do ta haj macen... /pf/images/graemlins/tongue.gif Do e boj sot paillaqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mystico ktu slejohen FLM se del cun i mire masnej po se ta jap i puthje te fuqishme s'me thote gjo njeri.
Kiss Kiss zemra prej meje,je shume e mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
[qb]Po thashethemexhi sa jam....i marum fare.
e ndjej se do e mar 1 vote tashi....[/qb]
Ja nje vote /pf/images/graemlins/smile.gif Ele nga muve. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ja ku u bona kampion me 3 vota.....[/qb]
A ben te te votoj dy here /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Nese voton per mu, perndryshe ik se gjithe keta cuna te keqinj momentalisht nuk kane cfare bejne dhe..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

[qb]
Fillimisht postuar nga Paper Moon:
[qb]Gjysem vote per Artuin dhe gjysma tjeter per Ustane! He keshtu qe te mos ziheni!

eM[/qb]
O Paper ca do ti prej meje t'ma japesh kmplet ate voten tate?Jo per gjo po im gjys vote nuk eshte konstruktive as per mu as per Ustain...Ma jep mu te gjithe se rregullohna n'pazar....[/qb]
E po mire cte them une! PO tani une ja dhashe nje here Ustait si i behet?!?!?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Guest

hihihih po ja jap nei tjeter ustait se e kam xhan /pf/images/graemlins/wink.gif

neta

Forumium praecox

[qb]
[qb]un njihem me dy vota, se te jap edhe voten e maces time (nqs s'jua kam thene me perpara ajo vdes per icik forum).
Ja ku u bere me 5 vota /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ca thu mi ti ajo e maces tate vle sa per 2 vota se eshte gjo e vecante mace qe voto me i llaf...
Nji ku u bona nga 4+2 te moces =6 vota....Po qe jom duke fitu vallai
Qe te tregoj ligesine time do ta haj macen... /pf/images/graemlins/tongue.gif Do e boj sot paillaqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mystico ktu slejohen FLM se del cun i mire masnej po se ta jap i puthje te fuqishme s'me thote gjo njeri.
Kiss Kiss zemra prej meje,je shume e mire /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
degjo se po me kisse do e fus edhe nje vote ilegalisht ne konkurs :tipsy: