Cuni me i keq i forumit...

Alba Shehi

Primus registratum
Re: Cuni me i keq i forumit...

Ja edhe nje vote tjeter per Artuin! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vazhdo kshu se do ia kalosh Ustait :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Ja ku u bona me 5 vota bashke me kte te Albushes...
Edhe i kiss gjigant per Musticun dhe u bona me 6.
Sk MO njeri qe me del perpara.Mo i keqi jom vallai.

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]Proto jepi dhe nje voto extra Ustait se ta shtoj dhe nje dashnor tjeter ne liste /pf/images/graemlins/smile.gif

Ustajo si s'hoqe dore mer amon, leqe ske faj gjithkush per nje titull ti te pakten ta kesh dicka me vlere ne autobiografine tende.

Ec edhe nje vote tjeter prej meje

Mos harro miletin qe te votoj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
RRofsh petroninse.Tu shtofshin dashnoret dhe ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne ca ore duhet me u cu me zon radhen per ty lal?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]
Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]...mbylle ti ime se fillova me tnxjerr horlliqet ene ty.
--------------------------------------
Ho i her LEA22 shpalli publike dhe pislliqet e mia se du me i dit dhe un se smaj men. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca tmash mend ti, ti je bo senil. tco gruja me ble qumesht dhe vje me dy shishe rum ne shpi. /pf/images/graemlins/laugh.gif
qe, horlliku pare.
tjerat mos mi kerko ti shpall npublik se ka me tdhimbt shume, palco /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aaaaaaaaaaa tashi ja fute kot LEA.
Jo per gjo po nuk ishte rum po raki /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse pse kaq pak pislliqe paske ti per mue ???
Na thuj nai tjeter po deshe perndryshe scheiss egal. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper Moon:
[qb]
Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga Paper Moon:
[qb]Gjysem vote per Artuin dhe gjysma tjeter per Ustane! He keshtu qe te mos ziheni!

eM[/qb]
O Paper ca do ti prej meje t'ma japesh kmplet ate voten tate?Jo per gjo po im gjys vote nuk eshte konstruktive as per mu as per Ustain...Ma jep mu te gjithe se rregullohna n'pazar....[/qb]
E po mire cte them une! PO tani une ja dhashe nje here Ustait si i behet?!?!?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM[/qb]
Mos u pendo Paper se ke bo gjone e drejte. /pf/images/graemlins/wink.gif

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]hihihih po ja jap nei tjeter ustait se e kam xhan /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Rrofsh Proto.Hera e par ishte super,shpresoj dhe ksaj radhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]...mbylle ti ime se fillova me tnxjerr horlliqet ene ty.
--------------------------------------
Ho i her LEA22 shpalli publike dhe pislliqet e mia se du me i dit dhe un se smaj men. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca tmash mend ti, ti je bo senil. tco gruja me ble qumesht dhe vje me dy shishe rum ne shpi. /pf/images/graemlins/laugh.gif
qe, horlliku pare.
tjerat mos mi kerko ti shpall npublik se ka me tdhimbt shume, palco /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aaaaaaaaaaa tashi ja fute kot LEA.
Jo per gjo po nuk ishte rum po raki /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse pse kaq pak pislliqe paske ti per mue ???
Na thuj nai tjeter po deshe perndryshe scheiss egal. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eeeeee, raki, rum, vetem pijanecat i dallojne ato. une spara kom shume njohuri ne ket fushe, ti bir i nones.

do pislliqe te tjera ti mer? do me tprish lea reputacionin ty tashi? sje tu mkerku na i gjo tmodhe, joooo se e boj me qef. hihi
megjithate, si humane e modhe qe jom, po ta jap ene i here mundesine, te mendohesh, do me ti shpall me verte publikisht, a jo. lol

ene mos me boj mu si menefregist i modh(scheiss egal) se turi ngelet cuni me i keq i forumit, mizerja. :pPP

ps. dreq, ke okupuar postimin me ato smileyt, sme le te vija asnje fytere te zgerdhire te posti im.

Presidenti

Forumium maestatis

modestia e trashe e disave per te qene te keqinj vetem per te rene ne sy ben muuuu!

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Enhar:
[qb]modestia e trashe e disave per te qene te keqinj vetem per te rene ne sy ben muuuu![/qb]
mos ki merak se do ta marrim dhe ty parasysh kandidaturen. fli i qete.

usta_Qima

Primus registratum

ah LEA LEA.po nai pisllik bashk a kena bo ne ????
mmmmmmmm....... magari /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

[qb]ah LEA LEA.po nai pisllik bashk a kena bo ne ????
mmmmmmmm....... magari /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uaaaaa, sq rob i nyt. kaq shpejt e harrove mo?
qe je senil e dija, po thashe se pislliku jone i perbashket, do te te kishte lene mbresa. me zhgenjeve tani. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ho i here cer na thuni nai gjo tjeter....Lodhuni sa te doni po sic e tha edhe Lea nuk ka cun me te keq se une...O Lea un i maj men pislliqet qe kina bo bashke /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Amon mo kur thu ene ti qe je cuni mo i keq Per Ne te tjeret ska mo llafe te na krahasojne ... :thumbsup:

DAC

Primus registratum

A ci ke thon i llaf me ven o TED,po ky dreq vec me fitu do.....te jet ca te jet vec fitore thot...hahahahah

assassino26

Primus registratum

Flisni sa te doni ju se keni inat po votat un po i fitoj njona mas tjetres.
sec kam i parandjenje qe do e mor edhe i vote tashi se mi njofin mileti vlerat e mia mireeeeeeeeeee :smash: :smash: :smash:

TEA

Forumium maestatis

cun me te keq se turi s'me kan zon syte apapapapapapapapap

/pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]cun me te keq se turi s'me kan zon syte apapapapapapapapap

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nji mi pra nji e shef ja ku flet njera qe me njef mire...Flisni po deshet ju tashi ja ku e kam hum edhe numrin e votave fare se maj men tashi sa vota kam fitu...
O Tea kiss te faqja qe ta bej faqen brime ta bej se flm ste them dot se jam cun i keq :smash: :smash:

LEA

Primus registratum

[qb]O Lea un i maj men pislliqet qe kina bo bashke /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po ato si maj men une se. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]Flisni sa te doni ju se keni inat po votat un po i fitoj njona mas tjetres.
sec kam i parandjenje qe do e mor edhe i vote tashi se mi njofin mileti vlerat e mia mireeeeeeeeeee :smash: :smash: :smash: [/qb]
Ene po e boke tamom si Sorra qe po i cote buken n shkolle cunit t vet dhe qe ia dhane dhe sorrat tjera per cunat e tyre dhe cunat e tyre njeri ishte me i bukri tjetri me simpatiku i klases . Ndersa cuni i ksaj ishte me i miri dhe kjo ngaqe nuk i njifte fare ata ja dha te treja koshat e bukes cunit t vet se ai ishte me i bukri me simpatiku dhe me i miri... :tipsy: :rockband:

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]O Lea un i maj men pislliqet qe kina bo bashke /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po ato si maj men une se. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ske si i ma men se jane shume. :smash: :smash: :smash: