Cuni me i keq i forumit...

assassino26

Primus registratum
Re: Cuni me i keq i forumit...

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]hahaha....
voten time e fiton artui /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Urra urra urra...Mqs jam i keq nuk te falenderoj po do te te kafshoj icik se mu bone 2 vota

usta_Qima

Primus registratum

...mbylle ti ime se fillova me tnxjerr horlliqet ene ty.
--------------------------------------
Ho i her LEA22 shpalli publike dhe pislliqet e mia se du me i dit dhe un se smaj men. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

pse mer kush te tha se u dorezova, kthehem kur te bej noj gjo te keqe, flas per te medha se te vogla si ti me ato femijet e lagjes nuk i llogaris une /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]...mbylle ti ime se fillova me tnxjerr horlliqet ene ty.
--------------------------------------
Ho i her LEA22 shpalli publike dhe pislliqet e mia se du me i dit dhe un se smaj men. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lea te tuat i ma men te miat nuk i di te gjitha po rri urte aty ti se ti je qingj para meje.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]pse mer kush te tha se u dorezova, kthehem kur te bej noj gjo te keqe, flas per te medha se te vogla si ti me ato femijet e lagjes nuk i llogaris une /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Sa te kthehesh ti e kam fitu statusin e me te keqit un se akom tu bo pislliqe jam.Ja tashi si rob i keq qe jam kom honger 2 shefa...edhe i kom honger te gjalle i treti me shpetoi eshte mcef poshte tavolines kur tme hahet me vone do e ha edhe ate.
:thumbsup: :thumbsup:

Cruel_Intentions

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
[qb]hahaha....
Urra urra urra...Mqs jam i keq nuk te falenderoj po o te te kafshdoj icik se mu bone 2 vota[/qb]
te me kafshosh??? obobo...i keq dhe kanibal
Ti duhet te fitosh dhe pike!!!

usta_Qima

Primus registratum

[qb]hahaha....
Ej Cruel,ti me njef se sa i degjenerum jam una.Ma jep pra ket M** vote.Ose na jep naogjo tjeter po sdeshe me na dhon voten. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Pse mer ne per kanibale ketu po shtyhemi apo cfare?!
I keqi nuk te kafshon, i keqi te /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nejse.... /pf/images/graemlins/smile.gif

bengu

Primus registratum

Per ustain

:smash: :smash:

Behu i keq me burra, jo me vajza. mer pis. /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Ene ky Usta qimja i keq boll eshte po un ja mor per i qime...se mos i veje njeri (T) qimes perpara se .......
Nejse un jam aq i keq sa kur isha ne klase te 1 ne ven te msosha i hyja zyshes poshte fustanit qe te ngjysha penen se kisha pa i gjo te zeze aty poshte edhe mu dukte si kallamare. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

[qb]
[qb]hahaha....
Ej Cruel,ti me njef se sa i degjenerum jam una.Ma jep pra ket M** vote.Ose na jep naogjo tjeter po sdeshe me na dhon voten. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o maaaa......cdo ti te te jap une ore???
te rente nje pike ishalla.

Cruel_Intentions

Primus registratum

[qb]Ene ky Usta qimja i keq boll eshte po un ja mor per i qime...se mos i veje njeri (T) qimes perpara se .......
Nejse un jam aq i keq sa kur isha ne klase te 1 ne ven te msosha i hyja zyshes poshte fustanit qe te ngjysha penen se kisha pa i gjo te zeze aty poshte edhe mu dukte si kallamare. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
nejse...ika un dmth, ju vazhdoni!!!
ajo zysha kishte pa gje "Basic Instict" ???

assassino26

Primus registratum

Per ca duhet tjeter me tregu keqsine time...Ja tashi psh jom duke honger tallazh.

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]hahaha....
Ej Cruel,ti me njef se sa i degjenerum jam una.Ma jep pra ket M** vote.Ose na jep naogjo tjeter po sdeshe me na dhon voten. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o maaaa......cdo ti te te jap une ore???
te rente nje pike ishalla.[/qb]
Jo mi jo po kishte breke te zeza BMW

TEDI

Valoris scriptorum

Artui po ti re Mesuesin tat nuk po ia ngre icik Vlerat e . Apo vetem Per vete .Ske faj jo Faj kisha un qe te mesova artin me te mire ... M ruj i Mandarin kur t vij ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Artui po ti re Mesuesin tat nuk po ia ngre icik Vlerat e . Apo vetem Per vete .Ske faj jo Faj kisha un qe te mesova artin me te mire ... M ruj i Mandarin kur t vij ...[/qb]
Harrova presorin tim me te mire me te dashur me te edukuar qe u perpoq i shkreti note e dite edhe nuk me boni dot te mire,biles u bera me i keq nga inati qe jam i keq edhe tashi do mandarina ky....
Ik er dreq se s'ka manarina po deshe nai peshk se ka tepru ec sill edhe nai pije alkoli me vete se na u tha rryli i fytit tu honger njerez e tu pertyp tallash

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb]Po thashethemexhi sa jam....i marum fare.
e ndjej se do e mar 1 vote tashi....[/qb]
Ja nje vote /pf/images/graemlins/smile.gif Ele nga muve. /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
[qb]Po thashethemexhi sa jam....i marum fare.
e ndjej se do e mar 1 vote tashi....[/qb]
Ja nje vote /pf/images/graemlins/smile.gif Ele nga muve. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ja ku u bona kampion me 3 vota.....