Cuni me i keq i forumit...

hot

Hotgirl
Re: Cuni me i keq i forumit...

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Nuk jam i sigurt, por po shof me kujdes se kto kohet e fundit kjo Hoti po me qepet shume, o i ka hyp dashnia, ose xhelozia.
Le t'mblidhet njiher gjithe shoqnia ktu dhe ta shoqisim pagez kete pune.
Ahu! [/qb]
kallarja qeka bo per siza /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] mistreco, i just love you, persa i perket cunit me te keq te forumit , ti mistreco dukesh "shume" i mire [/qb]
:wub: :wub: :wub:

sweet eda

Primus registratum

Ore mistrec, e paske ndryshuar citimin tim sipas interesit tat heee :smash:
megjithate prap s'je i keq

AnilaM

Primus registratum

kollare si thu mer horr te ta jap i vot tyna una ,...hajt mo mere nji prej meje ,mo i keqi je.

Seriozi

Primus registratum

[qb] Ore mistrec, e paske ndryshuar citimin tim sipas interesit tat heee :smash:
megjithate prap s'je i keq [/qb]
Eh...ma prishi mendjen fotoja prandaj. :wub:

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Qe te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif lol [/qb]
i ketu gabove te diaj te pa gabushme mi dreq :cry: :smash: [/qb]
Te gjithe pervec teje me Zeqo, mos tani se te mbaja dhe per cun te squt /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]
[qb] Ore mistrec, e paske ndryshuar citimin tim sipas interesit tat heee :smash:
megjithate prap s'je i keq [/qb]
Eh...ma prishi mendjen fotoja prandaj. :wub: [/qb]
Cila foto???

sweet eda

Primus registratum

faleminderit, mos me bej te skuqem tani!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] dua edhe une foto /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca foto do ti me nam foton tende te jap time kshu vajti kjo pun :tipsy: :kiss: :wub:
ps:Belinea e dija moj qe ishte epr vec meje po e bera qe tja tregoje dhe ketyre ketu qe uen sbej pjes tek te keqit e si mbushet mendja :tipsy: :kiss:

Seriozi

Primus registratum

Pa t'shikoj dhe njiher ketu.Ëhë si gjithmoni Zeqo çuni me i keq.Domosdo tu rekomandosh te semureve qe te pine lengun e gjethes se mullages qe ne mengjez pa dhjere qente /pf/images/graemlins/laugh.gif çuni me i keq do jesh.

Belinea

Primus registratum

Sherri eshte mes cunave kokat nuk paskeni ngren une s´nderhyj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Belinea ka dhe nji teme "Goca me e keqe" me sa di une prandaj rri urte se t'kemi me sy t'mire,ndryshe vlojne votat anej nga tema tjeter qe o nene o nene.

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Belinea ka dhe nji teme "Goca me e keqe" me sa di une prandaj rri urte se t'kemi me sy t'mire,ndryshe vlojne votat anej nga tema tjeter qe o nene o nene. [/qb]
jam trim jam trim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

shef ti Mistrecin /pf/images/graemlins/laugh.gif he mo se ti je cuni me i keq i forumit pse bo gjasme /pf/images/graemlins/laugh.gif