Cuni me i keq i forumit...

Guest
Re: Cuni me i keq i forumit...

Per mendimin tim esh Putraku /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] edhe une per here te pare bashkohem me Madalenen. [/qb]
Qisni nje fotografi ne forum te ketij bashkimit. Cuz guys like that a lot. Sidomos kur eshte "bashkim per here te pare".

Hihi
Po munohem me u bo i keq. Aspi karalloi

sweet eda

Primus registratum

meqe dashke tu beke e i keq, edhe une jap nje vote per ty.....sa per ate te mesipermen, kur thashe per here te pare e kisha se me mendimet e madalenes, dhe te miat jane shume, shume te ndryshme

eM

Paper Moon

edhe une voten time ja jap Putros, i keq osht me verte... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi, ke nevoje per stazh, je akoma i mire /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

as mua sme ka dal emri deri tani /pf/images/graemlins/tongue.gif
do thoni ju oktapodi ai e ka then per te mos me mar mesysh,,apo jo oktapodo :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

uuuuuuuuuuuu Mistrici shan mua te mbuloj veten :smash:
se shikon mo vul humbur qe as nej ska votuar per mua :smash:
vetem tek ajo çuni me sexy kan votuar per mua apapapapp jo per gje po jam /pf/images/graemlins/tongue.gif

astronaut

Primus registratum

Cuni me i keq?
Mmmmmm te gjithe jane te mire shyqyr zotit, vetem se nuk na do njeri. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Djali mo i keq osht blendi qe nuk e nuk e nuk me vuri moderator. edhe me qe ra rasti dua ndihme nga te gjithe antaret e grupit te hedhin noi llaf te mir per muve.

Heee blendo :smash: :smash: :smash: a pe??? sa e vura ate kongen te gjith e degjuan edhe te gjithve u pelqeu ene ve bast qe edhe ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pranaj po deshe qe grupi t'kete nji te ardhme duhet te vesh santiagon moderator nryshe punet do shkojn mo keq.

P.s
Sa lezet ka mer zot burr e gru moderator. /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

c'ke me blendin ti mor?????blendo me te vertete t'ka shku mendja me lane forumin n'dore t'ktij????????jo ore jo!!!!forumi me mod mafishen?????????never :devil:

blendiys

Primus registratum

Xander,po te ve moderator per nje periudhe prove,po pastaj duhet te vish ketu dhe te thuash qe nuk jam me cun i keq!!