Copëza shkrimesh.

SNAP

Papirus rex
Hahahahahaha më shkrive! Mirë , paskemi arsye për te besuar se akoma ka meshkuj që i mendojnë propozimet me lule. :)
WOWWW Pse tu duk kaq cudia e madhe kjo puna luleve....! Mua do me pelqente ta beje ne kete menyre:D

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Kushdo që ta lexojë këtë , goca ja ku e keni një djalë romantik mos e humbisni! :p

Ka nga ata që të lene çelsat e X6 për propozim! :p

Mystique

Larg
Mos bjer në dashuri me njerëz si unë. Unë do të çoj në muze, në parqe, në monumente dhe do të të puth në çdo vend të bukur, kështu që ti nuk do të mund të kthehesh përsëri në ato vende pa më shijuar mua si gjak në gojën tënde. Do të të shkatërroj në mënyrat më të bukura të mundëshme. Dhe kur të të braktis, ti do ta kuptosh më në fund pse i emërtojnë stuhitë me emra njerëzish.

Caitlyn Siehl

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Gjithnjë e më pak po japim të puthura,
Të hidhura,pa sheqer kafet po i pimë!
Ditët tona(ato më të bukurat)
I mbajmë veshur edhe prapë ngrijmë!

Gjithnjë e më pak po japim përqafime,
Përpiqemi po nuk i shmangim dot dimrat!
Tani edhe mes nesh kanë filluar grindjet,
Ashtu kot më kot, siç fillojnë shirat!

Skënder Rusi

Mystique

Larg
Eshtë mrekulli: një çast zgjat sa hap e mbyll sytë dhe me të njëjtën shpejtësi i përket së shkuarës; më parë një hic, më pas nje hic, për tu kthyer edhe një herë si lugat, që turbullon qetësinë e castit tjetër pasardhës. Vazhdimisht griset një fletë nga libri i kohës, bie, fluturon, kthehet prapa dhe atëherë njeriu thotë: "Më kujtohet".

Friedrich Nietzsche.

Hope

dans ton coeur
Tash e sa kusur fjalë,
Në frymarrje t'zbrasta mbledhun sa nji grusht,
Tash ....e sa të dridhuna t'shpirtit,
Në jetët e g'jata, zgidhun për dy gram frymë...
Në gurët e vorrit skam rehati
Tretun mes ernash t'blineve
Thahem në etjen e dheut t'vjetër
Me lag buzët...ujnave t'burimit Dashni
Hejjjj....! Ti kanga e pa knume
Ndalu pak, nji fije me t'ni
Masanej, bjerr e klith...
Hirin tem...djeg e përzhij

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Kuptimi i kësaj jetë është që të kalojmë sa më shumë kohë kot.
Rrojmë në një hapësire kaq të ngushtë dhe ndjejmë nevojë për simpati të njeriut për njeriun , për simpati shpirtërore , për simpati zemre...

joetisti_

Locus omnem
buzeqeshjen e shkakton ajo
kur tha ate qe s'thashe
nje ere te ben te dridhesh
nje vajze te ben te qash

ndjenjen, e shkakton ajo
kur pa ate qe s'pashe
nje shi te ben te lagesh
nje vajze te ben te qash.

Mystique

Larg
U nevrikosa shume me ate dhe e pyeta :
- Nuk me le te te kuptoj kurre. Cfare ke Roselyn?
Ajo u kthye, me mbertheu shikimin me syte e saj, kishte syte te fryre nga i qari, pastaj mori gjysem fryme dhe buzeqeshi duke me thene :
- Kam gjithcka qe ti sapo humbe.

Henders J. M.

guestman

Forumium maestatis
Kjo qeka kshu mer yahooo; "nese te kam perballe, sdi nese do tè puthja apo te pèshtyja" [A.P]
:D

Mystique

Larg
"Stuhite strehoheshin ne syte e saj. E ndjeja veten te lekundesha fort ne ate det te paqete te te fshehtave te saj. Isha dashuruar si dreqi,e nuk kisha frike as te mbytesha."