Keshtu si eshte shtruar pyetja, gjeja me e pare qe me vjen ndermend eshte: a ka ndonje qe ma perkufizon dot c'eshte "e mira" ne kontekstin e kesaj pyetje? S'ma merr mendja... pasi konceptet "e mire" dhe "e keqe" jane kaq relative, te ndryshueshme ne kohe dhe subjektive, saqe c'eshte "e mire" per mua mund te mos konsiderohet e tille nga te tjeret, dhe anasjelltas.Fillimisht postuar nga indrit:
[qb] A do te ishte me mire qe njerezit te bashkejetojne dhe te njihen me mire para se te martohen [/qb]
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!Fillimisht postuar nga indrit:
[qb] A do te ishte me mire qe njerezit te bashkejetojne dhe te njihen me mire para se te martohen [/qb]
epo............tipa te tille........Fillimisht postuar nga un4given:
[qb]:lol: ste shpeton gje mi dreq /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]ne rastin tend e kishte forcuar shume ne fakt.rri o tiger,se s'te takon te flasesh keshtu!shko e rri besnik nenes te yt biri pastaj eja e na trego raportet ne.[qb] [/qb]
per mendimin tim sot edhe martesat jane bere bashkejetesa,e un ejam per bj [/qb]
Une me Gurin kemi qene dakort per shume gjera, vetem per ndarje territoresh influence s'binim dakort ne, sic ti e di shume mire /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Shyqyr qe rate nji here dakort ju pa u befte @#$ puna /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Besoj se nuk esht fjala se per cilat vende funksionon bashkejetesa, un them qe si mendon a je per bashkejetese apo jo? Nuk flitet vecanerisht per ne shqiperi apo diku tjeter por ne pergjithesi, te pakten kshu e kuptova un.Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb] njeriu mund te njihet edhe pa bashkejetuar,pastaj te bashkejetosh ne shqiperi eshte pak shpejt dhe cdogje e shpejt eshte nje gabim,per te arritur ne bashkjetes duhet njehere ndryshimi i kultures dhe i zakoneve shqiptare por qe te ndryshojne keto duhet kohe pranaj me mire mos i hyni ketyre puneve se ne fund te fundit del i djegur une keshtu mendoj. [/qb]
jo ti e ke kuptuar mire por ne skemi si flasim ne pergjithesi pasi ne shqiptaret pra ndryshojme nga te tjeret sic ndryshojne te tjeret nga ne dhe per kete duhet te jemi krenar prandaj edhe une fola per shqiptaret ne vecanti pasi kendveshtrimet tona jane si shqiptare.Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Besoj se nuk esht fjala se per cilat vende funksionon bashkejetesa, un them qe si mendon a je per bashkejetese apo jo? Nuk flitet vecanerisht per ne shqiperi apo diku tjeter por ne pergjithesi, te pakten kshu e kuptova un. [/qb]Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb] njeriu mund te njihet edhe pa bashkejetuar,pastaj te bashkejetosh ne shqiperi eshte pak shpejt dhe cdogje e shpejt eshte nje gabim,per te arritur ne bashkjetes duhet njehere ndryshimi i kultures dhe i zakoneve shqiptare por qe te ndryshojne keto duhet kohe pranaj me mire mos i hyni ketyre puneve se ne fund te fundit del i djegur une keshtu mendoj. [/qb]
Po po te jetoje jashtetit do beje bashkejetese?Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb]jo ti e ke kuptuar mire por ne skemi si flasim ne pergjithesi pasi ne shqiptaret pra ndryshojme nga te tjeret sic ndryshojne te tjeret nga ne dhe per kete duhet te jemi krenar prandaj edhe une fola per shqiptaret ne vecanti pasi kendveshtrimet tona jane si shqiptare. [/qb]Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Besoj se nuk esht fjala se per cilat vende funksionon bashkejetesa, un them qe si mendon a je per bashkejetese apo jo? Nuk flitet vecanerisht per ne shqiperi apo diku tjeter por ne pergjithesi, te pakten kshu e kuptova un. [/qb]Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison: