cmendoni per bashkejetesen

Adile

Primus registratum
Re: cmendoni per bashkejetesen

Qe femra e ha si martese e bashkjetese dihet ai muhabet. Me mire te bashkjetosh e ndashesh sesa te martohesh e te ndahesh. Kush merresh me gjykata po qe te vene stampen qe ke qene iher e martume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Perseri une jam per martesen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif. O burri im ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif dhe jo ai burri qe jeton me mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Eriselda

Primus registratum

Skerdi, mos je gje pronari i kafenese ti? Rri apo iken ti aq me ben mua mor djale. Flas si te dua.

Qe kur na qenka bere Shqiperia kaq moderne. edhe kur themi, qe bashkejetesa eshte e cunguar ne kete vend, kam parasysh vetem Tiranen, se ne qytetet e tjera, nese nuk je martuar para moshes 20 vjec, te ulin te tavolina e leneshave.

SkErDi

Primus registratum

Eriselda ... te mora per braziliane ne fillim , me fal.
Tani me kete qe the e kuptova qe qenke shqiptare.

abs

nuk e di...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fiona_1</div><div class="ubbcode-body"> ... O burri im ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif dhe jo ai burri qe jeton me mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

si i ban presion aman /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif na e trego, se ket's'po gjejne disa me siper me duket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fiona_1</div><div class="ubbcode-body">Perseri une jam per martesen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif. O burri im ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif dhe jo ai burri qe jeton me mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif</div></div>

Kesaj teme ia kemi vene vulen une,Absi e Zog qe ne prill te 2006,por kjo pjesa qe citova me pelqeu. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif

PS: ma kalove Abs /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

SkErDi

Primus registratum

une nuk te dhashe urdher... thjesht te propozova pa te ofenduar nje menyre te foluri qe nuk cenon askend dhe qe na krijon mundesine te flasim ne nje teme-per-temen e jo per gjera te tilla. Ti flet si te duash! ok!
E qepa !

Eriselda

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fiona_1</div><div class="ubbcode-body">Perseri une jam per martesen . O burri im ai dhe jo ai burri qe jeton me mua </div></div>

Gjithashtu. Plotesisht dakort.

abs

nuk e di...

SkErDi sa t'pelqeka me u justifiku mor burr /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Scept. sado ta vulosim dalin prap methoda t'reja vulosje mij goce /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif fiona po prrres /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

SkErDi

Primus registratum

tani eshte e qarte fare : o martese o s'ka alternative !

Per mendimin tim eshte frike se dikush provon dhe iken.

bebi

Primus registratum

ka lujt mendsh rinija e sodit, martonju mor si s'keni marre, ca jane kto bashkjetesat.
turp, ptuh

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

SkErDi

Primus registratum

c'ti besh o Abs. Po nuk i sqarove gjerat ... tjetri kupton ate qe do.
Kur tjetri te thote : Pse une do flas si do ti ??? ... c'te them une? Po - ti them? Te urdheroj te flasesh si them une?

SkErDi

Primus registratum

E vuri re Sceptic pa nami u befte !
une po iki te festoj pra !
kalofshi mire te gjithe ! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

P.S. Kontradiksion detected : Shqiperia nuk eshte ne ate nivel qe te pranohet nje gje e botes moderne (bashkjetesa) nderkohe qe disa moderne prej nesh nuk e dashkaaaaaaan !

abs

nuk e di...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SkErDi</div><div class="ubbcode-body">
Kur tjetri te thote : Pse une do flas si do ti ??? ... c'te them une? Po - ti them? Te urdheroj te flasesh si them une?
</div></div>

shkodrani ne ket'rast thote: mbaj mendjen tande mor zotni.
e tjetri t' vehten. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

ti cika qe ndrove mendje, mir'bane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

Adile

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Original geschrieben von: abstract</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Original geschrieben von: Fiona_1</div><div class="ubbcode-body"> ... O burri im ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif dhe jo ai burri qe jeton me mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

si i ban presion aman /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif na e trego, se ket's'po gjejne disa me siper me duket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif </div></div>
kjo eshte zgjidhja, Abs. Mos ti besh presion /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif !Meshkujt duhet ti japesh kohe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif. Une i dhash jo vetem kohe, por gjithe vemendjen dhe dashurine time. Tani jam bo aq e rendesishme per te sa... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

bebi

Primus registratum

o fiona, pash besen ban derman me mu se jam n'prag marteset e s'di ca me ba hic. jam tuj ba pajen e burri po don edhe bashkjetese, po un skam koh se qepi e qendisi tan diten...
si me ja ba moj se du me ken edhe un e randsishme

abs

nuk e di...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fiona_1</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fiona_1</div><div class="ubbcode-body"> ... O burri im ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif dhe jo ai burri qe jeton me mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif </div></div>
kjo eshte zgjidhja, Abs. Mos ti besh presion /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif !Meshkujt duhet ti japesh kohe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif. Une i dhash jo vetem kohe, por gjithe vemendjen dhe dashurine time. Tani jam bo aq e rendesishme per te sa... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
</div></div>

Fiona ke kap thelbin e te kuptuarit te krijeses se brishte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif
na vajza moret vesht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif, morem thoni, /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif
e gjitha varet ne doren tone!
Duam apo s'duam ne kjo eshte pietja, ne dojme athere kur e dime se cfare dojme, dhe jo kur na thojne se duhet te duam, sepse athere vejme ne pyetje ate qe duam apo jo, s'di a u morem vesht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

Fiona /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

Adile

Primus registratum

Ca te mesoj une ty o blujeeeee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif me kete histori qe ke ti ty ..rrezik vij une e marr mesim tek ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Abs /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

abs

nuk e di...

ti Fiona hajde anej nga shpija jone e merre seriozisht kerkesen e vajzes qe ka vendos me u martu, se don me terhek kamen zvarr e ktu asht qelimi kryesor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif