Cilin prej djemve/vajzave te forumit do te kishit dashur të ...?

Dua

Primus registratum
Re: Cilin prej djemve/vajzave te forumit do te kishit dashur të ...?

Une ka kohe qe s'ju kam lexu shkrimet e tuja me temel, po iu mbaj mend qysh prej 'shekullit te kalun' dhe iu kisha gatu nga nje byrek me petulla te gatshme edhe bostan n'pritje te dimrit Blues, Papit, Absit, Harapit...

Te tjeret: procesi i vleresimit shpallet shekullin e ardhshem :kiss:

D.

Woell Artan

Primus registratum

Heeeem! Problemi eshte qe te dhenat e anetareve te forumit jane shume te kufizuara. Me shume mesazhe vetjake, sipas intensitetit te simpative qe krijohen reciprokisht, kjo them une do te ishte nje zgjidhje e mire...Une per vehte, kam krijuar nje lloj simpatie per ..... dhe .....Jo kaq shpejt, te shohim njehere. Po ne menyren e tij, eshte seicili interesant. Liebe Grüße!

b.k.

Primus registratum

per mu qeka pak si vone :cry:

alinos

Forumium maestatis

Si nuk i paskem ba pershtypje asnjenit un ere?!
Jo per gja, po un shkoj ne ke parukiere para se me hy n'forum /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Edi,
po te vish ka mehalla nje pm me numer kontakti ne te gjej vete per i kafe /pf/images/graemlins/smile.gif

edda

Primus registratum

Une do e pija nje kave me gjithe qejf me Alinosin ..andej nga Kriva apo ne Labinot ke Ruzhdiu po ia le te zgjedhi vet /pf/images/graemlins/smile.gif
:wave:

alinos

Forumium maestatis

:lol:
S'mu ndane gocat, ose ma mire me than grate e martume! Te pakten te kishe qene burre :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bej shaka! Shkojme ke Skampini goce se te duket vetja si ne perralle. Meqe asht i ri si lokal, po te qeras une /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. Ket Ruzhdiun s'e njof :confused:

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Logos:
[qb] Do kisha dasht me ba nji party me Kordelen, Abstract, Paperinen, Lara Croft, Presidentin, Neon, ximin, Julen, alinos, moonlight, Futbollistin dhe renean. S'di a munem me i grumullu te tan bashke ne nji yacht ne Karaibe. [/qb]
Ne fakt, ne nji yacht veshtire do ishte se kena pretendime t'mdhaja. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Likewise lal, do ishte kenaqesi me te te taku. /pf/images/graemlins/smile.gif

eros111

Primus registratum

e hotgirl si thua???

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

A quhet po te them disa emra :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje po u mbetet hatri te tjereve :angel:

beshbossi

Primus registratum

une do kisha dashur te flisja pak me mr.love se eshte ba me nerva me mu!

Goca

Primus registratum

Asnji s`doka me me ... mu?! :shrug:
Po them une ke du pra... te martumit e forumit s`i fus ne liste se respektoj martesen. Tani une s`kam informacion per te gjithe keshtu qe ma falni po doli naj emer nga ata te lidhurit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sailor, Blendi, Diku, Alabaku, Insane, Savage /pf/images/graemlins/laugh.gif , Xingu, Pilgrimi /pf/images/graemlins/tongue.gif , Durrsexi, Klubin e Tironsave :lol: etj...

Me gocat do doja te qepja nje dantelle me grep ulur ne nje livadh , ndersa keta me siper i bien fyellit...

Tea, Alinosi, Kordelja, Lara, Absi, Beba, Durrsakja, Danae, Hoti, Mary, Tranofilja, Izi.

Albanian_Hottie

Primus registratum

po mu mi m'harrove e? ptuh qelpsina /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Po ti kisha nja 1 vit pa shkrujte, thashe se ishe martu edhe ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Albanian_Hottie

Primus registratum

Jo jo, I am in the game still /pf/images/graemlins/laugh.gif ..une po se kapa vet sme kap dot njeri kollaj mua jo..hehehe. /pf/images/graemlins/tongue.gif Opsionin qe te ma gjej lagja e kam heq..lool
:kiss:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga eros111:
[qb] e hotgirl si thua???

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]
Me gocat do doja te qepja nje dantelle me grep ulur ne nje livadh , ndersa keta me siper i bien fyellit...

Tea, Alinosi, Kordelja, Lara, Absi, Beba, Durrsakja, Danae, Hoti, Mary, Tranofilja, Izi. [/qb]
do zoti bohet llafja per muve aty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif