Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

LUANESHA

Primus registratum
Re: Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

MLK po ban di tutto me te then vajzat,se preferojne meshkuj si ti... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif
po me te than te drejten ti si po ban kaq shum reklam per vete nuk di ku don me dal 0-),kur ka lind alessandro nesta kan marr klonin tan se ndryshe humte gjith kjo bukuri e rralle si e jotja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif

MLK

Primus registratum

Kush Sander mij, Sander mafishja thu ti ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

true confidental

Forumium maestatis

MLK..ti flet icik si shume....femrat dun pak fjale dhe shume action /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Kam puntor, biles ne i dalluar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif po qe kur u fut demokracia ne mora vesh qe femrat jane me teper cerebrale se fizike, ma ben me detyrim percaktin, "po deshe nektarina, duhet me dit me i kerku" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Kur nje fjale del nga goja, apo duart e mija, nuk eshte kurre kicidence... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

mashkullin si puna e ketij siper, qe s'heq dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

anabanana

Primus registratum

Ky i imi nuk eshte romantiku me i madh (se edhe ashtu nuk me pelqejne lol, se duken nje cike cheesy), po eshte shume inteligjent. Gjithmone hahemi ne biseda. Te duhet te besh detyrat e shtepise mire para se ti flasesh se nuk ja ha qeni shkopin per asgje. But he's so sexy though. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mozaik_i_qelqte</div><div class="ubbcode-body">mashkullin si puna e ketij siper, qe s'heq dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>

Dhe jo vetem dore... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Pulsi pak e sakte si gjithmone....Se te nxihet jeta kur degjon : Listen.......Listen to me ! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ere

Primus registratum

Mlk fare mire mund te na i konfirmoj bukurin e tij duke na nxjer ndonje foto ktu. Ateher na mbushet mendja

MLK

Primus registratum

Ta nxjerr ketu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif foton /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif goce, une nuk po postuloj per sullton ketu, keshtu qe haremi nuk hyn ne kerkesat e mija qe kam per jeten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Mos krijoni kot pershtypje te gabuara mbi personin tim, se nuk jam ai qe perfytyroni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

nuk e di pse por ty MLK une te prefytyroj keshu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

2qiogoy.jpg

Julianna

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Jo pa floke jo... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Une e perfytyroj me shume keshtu... ne ujrat e Dermot Mulroney... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

dermot_mulroney.jpg

ere

Primus registratum

Me kto fotot tuata duket pak si gay /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ku e pe gayllikun ti mi goce??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

truth_hurts

Primus registratum

te bukuria pallino.me thene te drejten sme duken si gay sepse ngaterohet ndenjher bukuria cunit ma gayllik;)

VoGeLuShI

Primus registratum

tani cunat gay jane bukurosha ne pergjithsei (jo te gjithe eeeeee se ka edhe certe scimie po nejse) por kjo nuk do te thote qe gjith cunat e bukur jane gay ose te pakten shpresoj qe jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ps. ai qe kam vene une eshte gay quhet giuseppe dhe eshte nje nga ragazzi immagine te nje diskoteke te famshme gay ketu ne rome