Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

Hellena

Primus registratum
Re: Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shea</div><div class="ubbcode-body">Sa lloje meshkujsh ka?</div></div>

same sh.. different to*let .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Kisha repsekt per ty bonbone, por po vjen ere muhabeti tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Edhe une kisha <span style='font-size: 26pt'>Repsekt </span> ...

arTesa

Primus registratum

mashkullin JO romantik POR me inteligjenc shume te zhvilluar..nuk m'pelqejn ata meshkuj qe shprehin shume dashuri, qe te therrasin qdo 10 minuta, qe rrin tere diten duke t'perkdhelur dhe qe nuk rrin larg dot nga partneri!!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po ku ka meshkuj te tille?
Une si njoh keshtu te pakten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

M

Mortal

Guest

Oh no. Ai mashkull behet bajat. (jo se nuk jane pa bere gje ata, lol). Me mire te marresh nje konke qe te rri duke lepire tere diten.

S

Scorpion

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Caliente_</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shea</div><div class="ubbcode-body">Sa lloje meshkujsh ka?</div></div>

same sh.. different to*let .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Dobesi, e ke emrin <span style='font-family: Century Gothic'> <span style='font-size: 14pt'>Femer</span></span>

anulka

Primus registratum

ate qe i ben te qesh, nuk eshte xhelos dhe eshte gati gjithmone per seks dhe per te paguar

antip

Primus registratum

Anulka, nga me njeh ti mua moj? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

me sa di une mua me preferojne femrat. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Timi

Valoris scriptorum

Shpresoj te mos te jen te gjith femrat keshtu se ngelen pa te dashura /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

ScorPio

Primus registratum

Me sa kam pare dhe me sa kam degjuar ate qe ka makine me te mire qe e ka xhepin plote qe kur kalon rruges me makin hap zerin e kasetofonit deri ne fund , verja veshin ndonje makine te tille dhe ne ate çast shiko ndonje vajze rroltull shikon te makina sikur po kalon David Bachkem .. :p

ere

Primus registratum

Mua po me pelqen shume Flori.(kengetari) me duket shume seksi

truth_hurts

Primus registratum

Me sa kam pare dhe me sa kam degjuar ate qe ka makine me te mire qe e ka xhepin plote qe kur kalon rruges me makin hap zerin e kasetofonit deri ne fund , verja veshin ndonje makine te tille dhe ne ate çast shiko ndonje vajze rroltull shikon te makina sikur po kalon David Bachkem .. :p

nga e ke pare kete ti mo?mua sme ka qelluar qe ndonje goc tja boj"uaaaaaaaaaaaaaa mami makin"avash mo avash se jemi shek.21 iku koha makinave qe ishin moda e viteteve drei ne 97"..nejseeeeee PO kalove en fasht em makin ndryshon puna!:)

QE MOS DAL NGA TEMA..UNE PERSONALISHT DUA NJE MASHKULL
1.TE ME JAPI SIGURI
2.TE JET I ZGJUAR&I PJEKUR
3.JO I BUKUR

truth_hurts

Primus registratum

luanesha nje mashkull shume i bhukur ta siguroj qe eshte i vetdijshem per pamjen e tij edhe eshte rritur em iden qe femrat e pelqejn rrjedhimisht ka tangerllik,ka oferta nag shume femra te cilat e ;provokojn..ideja eshte qe nuk ke bese tek mashkulli bukur...pastaj jane dy teori
1.i bukur edhe i zgjuar njekohsisht rralle eshte.
2.mashkullin e bukur ta gezon dynjaja:p
(kur hem jo i bukur nuk them te jet moster por mashkull i lezetshem jo model)

ere

Primus registratum

Ka dhe meshkuj qe sjan te bukur por kan nje terheqje ne natyren e tyre

MLK

Primus registratum

Po t'ju degjosh ketu, ta beni mendjen top qe mashkullin e bukur se do asnjona, biles po fillo me na ardh ne gjynof se mos ngelin te virgjer meshkujt e bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Hajde rrena mij none hajde /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Mlidhni menien goca, se ne nja 30 vjet s'ka me ju hudh mo njeri syte (veç kalamojve qe do ju dun me u rrot kalamojt e vet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif). Keshtu qe perfitoni nga jeta sa nuk esht von, ne qofte ne sikur ta keni per nje dite apo nje moment ate mashkullin e bukur, kapeni per qafe se vetem momentet prezente kane rendesi, pjesa tjeter eshte thjesht iluzion /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
u bo si ke "Pallati 176" ketu, "zgjodha njerine" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif