Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

@d@

Primus registratum
Re: Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Ah Nev keshtu do presesh per shume vite me gjithe keto kerkesa qe ke
A mund te me thuash vetem motivet e larta te ndarjes kush jane per ty /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
Une slodhem nga pritja /pf/images/graemlins/lol.gif
sa per motivin se kam vendosur ala sa i lart duhet te jete /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif Pacim

S

Scorpion

Guest

Nev Dahlia te ka zili /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Nev, nga preferencat e tua del se ky çuni ketu, Kingu me avatarin e vet eshte fiks per ty,vetem ta pyesim pak a di me ngrene me thike e me pirun hahahaha e a ka pase histori me motive te larta
Per mendimin tim duhet ti kerkosh edhe te te paraqisin nje leter me te gjitha te dhenat dhe me nje foto dhe motivimet qe kane per tu lidh me ty /pf/images/graemlins/grin.gif

bubullima

Primus registratum

o dahlie lash lesht me e mor vesh si futet imazhi ktu, merre robi williams se jam tu ik tung

robbie_williams_150.jpg

@d@

Primus registratum

Pak me pare the qe do me duhet te prisja shume /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse tani me thua qe qenka njeri ketu fiks per mua /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

Ju lutem me lini te pres /pf/images/graemlins/wub.gif Ai sishte me shume se nje postim naiv /pf/images/graemlins/laugh.gif

bubullima

Primus registratum

ska me prit ktu, o dahlie kom i shokun tem un me ato kerkesa qe ke tina. po i them i llaf, ika i here, metshi me shnet. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Nev, nga preferencat e tua del se ky çuni ketu, Kingu me avatarin e vet eshte fiks per ty,vetem ta pyesim pak a di me ngrene me thike e me pirun hahahaha e a ka pase histori me motive te larta
Per mendimin tim duhet ti kerkosh edhe te te paraqisin nje leter me te gjitha te dhenat dhe me nje foto dhe motivimet qe kane per tu lidh me ty /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Bobo si ta nxjerr namin ti, Nev e di vete se c'ben /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

O Bubu thanks, thanks, thanks /pf/images/graemlins/kiss.gif
Nev, e kisha fjalen nga pershkrimi mi goc shife nuk i ngjan pak Skorpionit ai qe do ti,nuk po flas per gjuhet e huja etc etc
Prit mi goc se e sigurt qe te gjithe me avatar te mire duken po s'e dime se ça ka nga mbrapa perveç Robbit qe eshte i vertete /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

S

Scorpion

Guest

Dhe ti Dahlia e mire dukesh nga avatari /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po po
E kemi per meshkujt fjalen jo per femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos i thuj njeriut po edhe une ashtu jam,virtuale si gjithe te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Virtualisht une jam sh i shpifur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Atehere nderro avatarin dhe genje si gjithe dynjaja,qe ne te vertete jane te shpifur por virtualisht me avatar te bukur si puna ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Me pelqen ky qe kam ti Dahlia /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Dmth te pelqen te jesh i shpifur se kshu the me lart çuno
Ohu a me lini rehat te shof pak Robbin une, se ju ketu ju kam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ti Dahlia s'me ke pare, keshtu mos me gjyko ne baze te fjaleve. /pf/images/graemlins/laugh.gif Shiko, kontrollo beso /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kam pa Robbin dhe nuk du mo ma pa çun ne kete bote /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po ti e di qe Robi ka kalu ylberin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blendi

Primus registratum

Po ti po matesh me Robin Williams a si?
Mire pra, lene t'shprehi preferencen e vet. Te kjo teme normalisht nuk duhet te shkrujn meshkuj fare.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po ti e di qe Robi ka kalu ylberin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]
Ore nuk me duhet fare se ça ka kalu edhe 10 male ti kete kalu edhe homo te jete edhe traversti te jete prape e du
Amstel, keshtu me pelqen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif