Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

zog

Primus registratum
Re: Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

"e keqja tende" eshte sepse tek aresyetimi tend merr per baze, femren e ulet, deshirat e saj, ate qe pelqen ferrarin pra.

ndersa une marr per baze femren e larte, ate qe ferrarin e ka, ja ka ble babi per ditelindje, veç burrin E VEÇANTE kerkon.

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
bad boy image hey

[/ QUOTE ]

E ke gabim gocat pelqejne ... nje tip i cili eshte ne rradhe te pare muskuloz ... ne rradhe te dyte i paraqitshem dhe ne te me i gjate se ato.. dhe pastaj dike qe eshte dhe intelektual.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Keto i kam nga burime sekrete.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

si ishte puna, je ti kshu apo e kishe per tjert? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

crystal eshte e kunderta e asaj qe tha, po vdes ne kembe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

deri qe t'ma nxjerresh para sysh se besoj /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

deri qe t'ma nxjerresh para sysh se besoj /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

S'ka nevoje me ta qit para. Besoji njerezise /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ho pra se spo shofim gjo hiç! Qite se po na zen gjumi ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Per cudi mu Brad pitt nuk m'ka terheq kurre ashtu si i terheq shumicen e femrave, s'kam pas kurre ndonje simpati te vecante per të.

Perpara kam pas pelqy shume ate Dolph Lundgreen, Antonio Sabato Jr., etj. Per disa kohe Vin Diesel, e tani per tani askend.

Ca asht kjo pytje "cilin" scorp, duhet "cilet"? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po ju do ti lini femrat t'ju tregojne se çfare duan apo si e keni hallin,mire pra ashtu rrini pa e marr vesh,s'keni me gjet gjo /pf/images/graemlins/devil.gif

S

Scorpion

Guest

Cilet, kam fol ne shumes, se jeni shume, teresia e forumistave. Po me zgjedh nji maj amelcine, po deshe ma sh ti, s ban keq /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Po ju do ti lini femrat t'ju tregojne se çfare duan apo si e keni hallin,mire pra ashtu rrini pa e marr vesh,s'keni me gjet gjo /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Dicka do e marrim vesh, nuk kerkojme te dime gjithcka /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

atë po thoshja edhe une kadaif /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

atë po thoshja edhe une kadaif /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Deksha per ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif

zog

Primus registratum

Per cudi mu Brad pitt nuk m'ka terheq kurre ashtu si i terheq shumicen e femrave, s'kam pas kurre ndonje simpati te vecante per të.

Perpara kam pas pelqy shume ate Dolph Lundgreen, Antonio Sabato Jr., etj. Per disa kohe Vin Diesel, e tani per tani askend.

Ca asht kjo pytje "cilin" scorp, duhet "cilet"? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

problemi eshte qe terheqja ose pelqimi pak kane lidhje me PREFERENCEN. preferenca eshte diçka e menduar gjere e gjate, ndersa pelqimi si dhe terheqja jane dukuri spontane e mund te ndodhin krejt papritur.

psh nje nate me yje edhe racisti me i madh, hitleri, mund te fleje me nje zezake, e ti pelqeje pa mase.

por po ta pyesesh ke preferon, ai patjeter do te te thote dike tjeter.

nje njeri me aresye te shendoshe, preferon gjithnje dike pak a shume ne nivel te tij, qe te mund ta haje pra.

s'mund te preferojme brad pitin, sepse e dijme qe ne fillim qe nuk e hame dot, s'eshte i kallupit tone.
ato qe kujtojne keshtu veç rejne veten.

Dolores

Primus registratum

Mashkullin e paskan limituar vetem ne 3 karakteristika......po te ishte aq i thjeshte une do zgjidhja te 3 ne te njejten kohe /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Mashkullin e paskan limituar vetem ne 3 karakteristika......po te ishte aq i thjeshte une do zgjidhja te 3 ne te njejten kohe /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

A do i mbaje dot te 3? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Ajo eshte teme me vec scorpio /pf/images/graemlins/laugh.gif...kenaqu me aq sa thashe me lart he xhani vogel /pf/images/graemlins/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Pse ja fut kot o Zog
Pelqimet, preferencat eshte e njejta gje,Hitleri kurre nuk do flinte me nje zezake sepse nuk i pelqente ndoshta. Le qe pse na e fut Hitlerin ketu as ka te beje fare
Puna e nivelit eshte akoma me kot per mua Si e beri Tosi me Xhoin kete pune mos ishin me nje nivel edhe ata.Megjithese mire e ke , te dy halabake jane /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ohu u lodha Prape pastaj do vij

S

Scorpion

Guest

Qejfe qejfe kjo dynja po he /pf/images/graemlins/laugh.gif