Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

nejse

Primus registratum
Re: Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Cilin mashkull preferoni me shume?

MASHKULLI , I CILI ESHTE JO SHUME ROMANTIK POR I PJEKUR MIRE DHE ME INTELEGJENCe SHUME TE ZHVILLUAR.

/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/thumbsup.gifFOR ME

Anana

Primus registratum

pse ben te veshtirin? Si t'dush...mu m'lusin:)

helibak mucogllava

Primus registratum

po pse ca mendon ti se une i kam ngel ne der mamit /pf/images/graemlins/smile.gif
e ke gje plot ate mp ti?

ODISEA

Primus registratum

Si je mo Zeqo, mistrec berati, se kisha kohe pa te pare verdalle /pf/images/graemlins/wink.gif

Anana

Primus registratum

nga Berati qeka Zeqoja me? Pse me duken Berati dhe Permeti te ngjashme mua? Kane ndonje gje te perbashket?

helibak mucogllava

Primus registratum

ku di gje uen mbase flasim afersishte njesoj se thon qe permeti dhe berati kan gjuhen e paster letrare

ILIA mir jam uen ti si je re

yllka po ti nga je me?

tola77

Primus registratum

zeqo qe kur flisni paster ju beratesit? merse u ktheve njehere.

MLK

Primus registratum

Beratsit jane me mistrecat ne Shqiperi, permetaret populli me i urte /pf/images/graemlins/laugh.gif ngjashmeria eshte e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Tola gjithmon me

o yllka vendos ndonje foto mi te shofim si je ti se mos i jap kot voten kesaj toles une
tola mir se te gjeta kiss kiss

andrea 123

Primus registratum

Besoj se ne femrat fillimisht na terheq imazhi i bad boy, per te gjitha tiparet qe ai ka dhe qe perfaqeson. Meshkuj te tille perfaqesojne njerez moskokeçares, qe nuk marrin asgje seriozisht, qe nuk kane asnje problem per te ardhmen, sepse nuk kane te ardhme. Imagjinoni qe femrat qe pergjithesisht jane gjithnje me nje mije e nje pergjegjesi , a nuk do te donin te kishin dike qe t'i shkepuste nga realiteti i veshtire?

Por ndryshon puna kur behet fjale per nje lidhje per gjithe jeten, per dashurine e vertete. Sepse aty çdo femer kerkon mashkullin romantik, qe ia mbush diten me detaje, qe nuk lodhet asnjehere se theni sa e bukur qe eshte, qe eshte prane saj ne gezim e ne trishtim, qe vetem ai eshte i afte ta beje te qeshe me shpirt.

Lum ajo qe e gjen kete mashkull!

M

Mortal

Guest

Sa lloje meshkujsh ka?