Cili qytet ka djemte me te bukur ?

ere

Primus registratum
Re: Cili qytet ka djemte me te bukur ?

une nuk mendoj se ktu ne forum ekziston xhelozia ndaj te tjereve sepse asnjeri nuk njeh askend...

churchill e mire mire se e kam nga xhelozia se ti je shume shume shume i mire....

aka70

Primus registratum

O CHURCHILL, me gjithe respektin, nga Vlora je ti vlla. Mos e ke emrin Fatjoni gje, shkurt Fati?

ere

Primus registratum

po pse aka70 po a pati ashtu cfare? ke ndonje gje ne mendje? shprehu!

Mirsa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Korigjim i vogel : Une jam vlonjat dhe flas shkelqyeshem, kam nje larmi termash dhe fjalesh ne bagazhin tim kulturor, jam njeri me njohuri ne thuajse cdo fushe, kendoj sh bukur, kercej po aq bukur ( cdo zhaner muzike ), shkruaj poezi, jam serioz, mbaj fjalen, kam buze shume te bukura, kam shije ne veshje dhe ne zhveshje, dhe mbi te gjitha, jam djale i mire! ( Weeee si eshte e mundur qe nje vlonjat te jete i tille ?...apo ndoshta nuk ka te beje qyteti nga je... ?!?

[/ QUOTE ]

plasi modestia /pf/images/graemlins/lol.gif

aka70

Primus registratum

po pse aka70 po a pati ashtu cfare? ke ndonje gje ne mendje? shprehu!

[/ QUOTE ]

Epo e kam njohur ne firenze. Pse pretty edhe ti e njeh manjakun e CHAT-it?

SkenderbegaS

Primus registratum

ja ja...klani i shkodronve /pf/images/graemlins/laugh.gif kujdesni mer i çik se na preket ne seder me patriotismin tuj /pf/images/graemlins/lol.gif

po un a ben me u fut tek klani juj...ama s'jam shkodrane ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
po ti veq purdredhe nanjenin e bahesh fill Shkudrane /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

iron, t'prita ty mor burr, kush ka me mi njit deri n'kat t'pest, ca flet edhe ti /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]
kam ken n mledhje t'partis maj burrnesh edhe ti , e skam pas nge , a t'vin prap a ? /pf/images/graemlins/grin.gif

maty

Primus registratum

Korigjim i vogel : Une jam vlonjat dhe flas shkelqyeshem, kam nje larmi termash dhe fjalesh ne bagazhin tim kulturor, jam njeri me njohuri ne thuajse cdo fushe, kendoj sh bukur, kercej po aq bukur ( cdo zhaner muzike ), shkruaj poezi, jam serioz, mbaj fjalen, kam buze shume te bukura, kam shije ne veshje dhe ne zhveshje, dhe mbi te gjitha, jam djale i mire! ( Weeee si eshte e mundur qe nje vlonjat te jete i tille ?...apo ndoshta nuk ka te beje qyteti nga je... ?!?

[/ QUOTE ]

po pse sthua ti qenke ideali im? /pf/images/graemlins/wub.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif
po keto i thua ti per veten apo ti thone te tjeret?

irene

Primus registratum

per mendimin tim vlonjatet jane mire, por kolonjaret (cunat) jane si shpiirt... /pf/images/graemlins/smile.gif

era100

Primus registratum

vertikalisht edhe horizontalisht /pf/images/graemlins/wink.gif

Emanuela

Forumium praecox

nga skam qene..... muuuuuahhhhhhhhh edhe nje here se me kishte mare malli....

shqipe1

Primus registratum

djemt me te bukur i ka prishtinaaaa:) /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif dhe tirana /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

TEDI

Valoris scriptorum

nga skam qene..... muuuuuahhhhhhhhh edhe nje here se me kishte mare malli....

[/ QUOTE ]

A tu Bofte Dita 1000000 po ku m Puthe n Faqe e ???

Un knejna jom Ala si gjithmone ... Se Tradhtoj Atdheun tim ... /pf/images/graemlins/kiss.gif Back ...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Djem te bukur ka Tirana.Jo ata me origjine nga tr po ata te shartuarit me fise /pf/images/graemlins/smile.gif.Jane bere ca kinga keta cunat e tiranes ke lezet ti shohesh.Kane filluar ta mbajne veten goxha mire dhe me te vertete qe te ben pershtypje.Pak nga pak po na hyn edukata ne veshje,kultura,pastertia dhe akoma me shume kujdesi per veten qe eshte mjaft e rendesishme ne te qenit dhe te ndjere te bukur.Per sa i perket bukurise gjithmone nga ana fizike se per shpirterore e ku di une si kam njohur kaq shume keto cunat /pf/images/graemlins/smile.gif/