Cili qytet ka djemte me te bukur ?

Mirsa

Primus registratum
Re: Cili qytet ka djemte me te bukur ?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
se besoj te jete me i mir /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

urno ???

[/ QUOTE ]

hic hic /pf/images/graemlins/tonguee.gif
e di qe je i mir, se ashtu me tha Pinky /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

djem te bukur ka ai qyteti qe tham un

[/ QUOTE ]

Kush ta diskuton fjalen ty moj? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shkodranet, normal qe jane shkodranet, 2 metrosha, vajzat, a nane, me te marre malli me shku ne shpi per pushime vec me pa ata.
Jena pak si te perzim me malazezt, ata jane bukuroshat e ballkanit, ma i vogli 1 e 80.

Njena me ka thane: Ba me kene tan djemt shkodrane si puna jote, po vij e transferohem ne Shkoder.

P.S. Mos me shifni ne avatar se kam dale si shum i qeshun /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

avash more ti avash, se na mallengjeve me shkodranet.... /pf/images/graemlins/lol.gif

shkodranlover

Primus registratum

U mallengjeva edhe per vedi... tuj ia ba qefin vedit...
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

bebushe86

Primus registratum

vallai si i ka shkodra ska kerrkun ne bote ....te gjate ....alamet trupash .....simpatike per mos me thane te bulur ...por ce do qe jane shtat e hije e men asifije /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mgjte une kam zgjedh nje derr tironci qe e dashuroj tmerresisht /pf/images/graemlins/laugh.gif te dua zhemla ime muah:D

CHRIS

Primus registratum

po jo ore te keqen vllai ka si vlonjatet.opo te mire,te bukur, elegant,trima me gjoksin grope,harbuta nga goja te gjitha i kemi. asnje gje nuk na mungon jemi musi rrusha jemi

bebushe86

Primus registratum

edhe ta bajne hajde motrra hyp ne makine te shkojme ke ky moteli ktu se o nom /pf/images/graemlins/tonguee.gif

une i urrej vlonjatet kane sh pordhe /pf/images/graemlins/frown.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

vallai si i ka shkodra ska kerrkun ne bote ....te gjate ....alamet trupash .....simpatike per mos me thane te bulur ...por ce do qe jane shtat e hije e men asifije /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mgjte une kam zgjedh nje derr tironci qe e dashuroj tmerresisht /pf/images/graemlins/laugh.gif te dua zhemla ime muah:D

[/ QUOTE ]
po normal moj ti "masakruse" /pf/images/graemlins/wink.gif se mos do thuash te kunderten ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

pa problem...e kam fillu me kohe e me vakte por gjithmon vazhdoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E Gjete Ku e kom Shpin UN ...

Se Per Nr Telefoni t Shpis ne po e Gjete un sdo pergjigjem Kurre se Asiher se NGrej NR t Tel t Shpis ...

SkenderbegaS

Primus registratum

[/ QUOTE ]
---
qa pam m dh-imesh maj bjonde q1 paske kyt pershtypje
kaq t'keqe per Shkodrant /pf/images/graemlins/smile.gif
t'rujt zoti,se na jena Ylla besa,e me men /pf/images/graemlins/smirk.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif

Princesha

Primus registratum

shkodranlover, ba me ken njashtu si te avatari t'marr fill /pf/images/graemlins/cooli.gif

shkodranlover

Primus registratum

shkodranlover, ba me ken njashtu si te avatari t'marr fill /pf/images/graemlins/cooli.gif

[/ QUOTE ]

Me merr fill eee.
Hajt se ka mundesi qe me mbushet mendja e te marr edhe un ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pa problem...e kam fillu me kohe e me vakte por gjithmon vazhdoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Se Per Nr Telefoni t Shpis ne po e Gjete un sdo pergjigjem Kurre se Asiher se NGrej NR t Tel t Shpis ...

[/ QUOTE ]
qatje tek lagjja ime, kena qene komshij or dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Me merr fill eee.
Hajt se ka mundesi qe me mbushet mendja e te marr edhe un ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

hajt pra na kjoft per hajr /pf/images/graemlins/angel.gif

iron, t'prita ty mor burr, kush ka me mi njit deri n'kat t'pest, ca flet edhe ti /pf/images/graemlins/idea.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]
qatje tek lagjja ime, kena qene komshij or dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pse ne ti e ke shpin ke shpia jote e ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jo jo un jetoj tek shpija njonit ne fakt se timen e kam dhene borxh /pf/images/graemlins/lol.gif

bebushe86

Primus registratum

nuk kam pse me tu dhimt hic une po menojuni me vu ment e krese ....manej peme pa kokrra ska kshu qe sjan tan te perfshim ne ate liste /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

nuk kam pse me tu dhimt hic une po menojuni me vu ment e krese ....manej peme pa kokrra ska kshu qe sjan tan te perfshim ne ate liste /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Sigurisht qe jo. Bile me erdhi pak keq kur e pergjithesove (dhe ia fute kot), pavaresisht se kritiken e more prej dikujt tjeter.
Ne Tirane s'kam dyshim te gjithe njerezit jane shkence e gjalle, apo jo bebushe. /pf/images/graemlins/smirk.gif