Cili qytet ka djemte me te bukur ?

bebushe86

Primus registratum
Re: Cili qytet ka djemte me te bukur ?

ncuq ncuq po ktu ke te bash prej tana llojeve po puna asht se une du me korrigju patriotet e mi e nuk ma nin per te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ja ja...klani i shkodronve /pf/images/graemlins/laugh.gif kujdesni mer i çik se na preket ne seder me patriotismin tuj /pf/images/graemlins/lol.gif

po un a ben me u fut tek klani juj...ama s'jam shkodrane ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po jo ore te keqen vllai ka si vlonjatet.opo te mire,te bukur, elegant,trima me gjoksin grope,harbuta nga goja te gjitha i kemi. asnje gje nuk na mungon jemi musi rrusha jemi

[/ QUOTE ]

opo ti je 1sh o une kam thene per ty dhe per vlonjatet e tjere.... /pf/images/graemlins/wink.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

opa edhe kalni i vlonjateve....

ça turpi po ju o TIRONSA ku jeni fut se po ju a marrin kalan nga brenda qytetet e tjera more
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.......................

ere

Primus registratum

lere se eshte e vockel akoma e genjehet me fjalet e bukura qe dine tironset e ata te tjeret...
Eh moj vajze vlonjatet nuk dine te flasin bukur si tironsit se tironsit perralla tregojne po vlonjatet i praktikojne zemra....

ere

Primus registratum

opa edhe kalni i vlonjateve....

ça turpi po ju o TIRONSA ku jeni fut se po ju a marrin kalan nga brenda qytetet e tjera more
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.......................

[/ QUOTE ]

kane frike te dalin jashte se ka ardhur dimri ..edhe ti ben sikur se di ata jane si pune e ariut qe hane ne behar e flene ne dimer..
ka lezet vlonjat qe lahet ne det ne mes te dimrit pa ja ber syri terr /pf/images/graemlins/cooli.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

aaaaaaahhhhhhh ...papapapap...
do filloj lufta ketu midis qyteteve ...
keshtu qe mos filloni me keshtu gjojnash aman...
te gjith kemi pordhe, te gjith kemi te mira, et te keqia...keshtu qe hajt PAQE

ere

Primus registratum

kush ka pordhe ha shume fasule /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

PRETTY lufte do ti...
ta shava vloren un ty ???
hajt mos e hapim ket muhabet aman ....

pinkparadise

Forumium maestatis

churchill,
ua djale te te ngrejme ne nje lapidar apo ja ke ngritur gia vetes /pf/images/graemlins/lol.gif
na lere neve çuno te ti bejme komplimentet, se me ja bo vet vetes...sikur duket pak...pak e egzagjeruar /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ruri

Primus registratum

qe cke me te
kur do te takoj une ty church se ma more mendjen

ere

Primus registratum

Korigjim i vogel : Une jam vlonjat dhe flas shkelqyeshem, kam nje larmi termash dhe fjalesh ne bagazhin tim kulturor, jam njeri me njohuri ne thuajse cdo fushe, kendoj sh bukur, kercej po aq bukur ( cdo zhaner muzike ), shkruaj poezi, jam serioz, mbaj fjalen, kam buze shume te bukura, kam shije ne veshje dhe ne zhveshje, dhe mbi te gjitha, jam djale i mire! ( Weeee si eshte e mundur qe nje vlonjat te jete i tille ?...apo ndoshta nuk ka te beje qyteti nga je... ?!?

[/ QUOTE ]

a epo tani ti qenke dhe njeri me shume fytyra me duket ...
se nga firma jote me poshte...dalin te kunderta ato qe thua me siper zemer...

pinkparadise

Forumium maestatis

zakonisht edhe pse i ke cilesit e me siperme, lavderimet vijne nga te tjeret dhe jo nga vetvetja, un keshtu e mendoj, dhe menyra ime sjell ne dukeje nje cilesi tjeter,modestine, kete po thoja, dhe mese normale qe nuk te intereson mendimi i te tjerve jam komplet dakort me kete.
gjithsesi u sqaruam

Ruri

Primus registratum

pink perderisa ketu nuk na njeh njeri nga afer mua sme duket asnje gje e keqe te flasesh per te mirat apo te keqijat e tua
te tjeret mbase jan e egoiste a xheloze e pse u dashka prit ta bejne te tjeret ....