Cila eshte per ju vajza me mendjemadhe e AF??

Re: Cila eshte per ju vajza me mendjemadhe e AF??

:lol:
Elv Bajraktari eeeemmm....goxha mendjemadhe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Gjithmone kam kene simpatizues i vajzave te
cilat me kane vlersuar per potencen fizike dhe mendore (mashkullore)....por po me vjen shume keq dhe njekohesisht ndjej dhimbje per faktin qe disa te ashtuquajtura dhe te ashtuidentifikuara vajza ne AF na dalin lezbike!!!!
Shyqyr qe e morem vesh se pata fillu me ba plane (per ty moria , ose jo ma moria por morush) keshtu shpetova nga viktimizimi seksual imi nga Lezbiket e AF.
Per informacione dyshimeve te tuaja lezbike ndaj orientimit tim seksual mund te besh nje vizite ketu tek mua... ta japin vizen shpejt se punojset jane vajza dhe me njohin...!!!

Bushtra imorale kotele te vogla te lindura nga ciftezimi i qenit me mace!!!!!!!

P.S mos gaboni me ma marre...oh sorry, me me marre ne goje ma!!!!

(kidding)

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Gjithmone kam kene simpatizues i vajzave te
cilat me kane vlersuar per potencen fizike dhe mendore (mashkullore)....por po me vjen shume keq dhe njekohesisht ndjej dhimbje per faktin qe disa te ashtuquajtura dhe te ashtuidentifikuara vajza ne AF na dalin lezbike!!!!
Shyqyr qe e morem vesh se pata fillu me ba plane (per ty moria , ose jo ma moria por morush) keshtu shpetova nga viktimizimi seksual imi nga Lezbiket e AF.
Per informacione dyshimeve te tuaja lezbike ndaj orientimit tim seksual mund te besh nje vizite ketu tek mua... ta japin vizen shpejt se punojset jane vajza dhe me njohin...!!!

Bushtra imorale kotele te vogla te lindura nga ciftezimi i qenit me mace!!!!!!!

P.S mos gaboni me ma marre...oh sorry, me me marre ne goje ma!!!!

KETU ASHT ORA 5 25 PM DHE TE JESH E SIGURT QE KA KOHE QE JAM ZGJUAR

JO REPLIKE THASHE !!!!!

(kidding)

/pf/images/graemlins/laugh.gif Jo me lal,por vij ketu me i sqarru e me ngaterrojne dhe mua... :kiss:
Zeqo :thumbsup: hic mendjemadhe..

samanta

Primus registratum

Elvi mire qe eshte mendjemadhe por eshte dhe SHPELLARE :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol: A u gdhive mire..?? [/qb]
ka kalu ylberin ene zotnia n'fjal m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:
[qb] HOTGIRL
TE KALON SIDA NE RUP TE KALON SIKUR TE NXEHEM UNE ...E KUPTOVE? [/qb]
:rolleyes: :rolleyes: paskan ik keq robt ktej m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

I ka kap te nxehtit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ARJELA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Arjela e nxore koken moj mendjemadhe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
he mendje vockel ca ke te ha samari si shm
ncncn :eek:

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

ME JUVE VAJZECKAT MENDJEMALLUSHKA TE ALBAFORUMUSHKUT TONE TE DASHUR E KAM NJE FJALE ...
PO SI KUJTONI ORE PARAZITE INTELELIGJENTE TE EKSITONI OSE TE MASHTRONI ME TRUPAT , LEVIZJET, DHE FJALET VDEKATARE TUAJA ?

JU DUKET VEHTJA MISS GLOBI POR NE TE VERTETE JENI VECSE PJESE INTEGRALE MEKANIKE TE KOMPJUTERIT, DHE SHKRONJA IMAGJINARE TE 'DISPLAY' NE ALBAFORUM SIKUR KARKALECA QE HILLEN PA NDONJE QELLIM TE CAKTUAR.