Cila eshte per ju vajza me mendjemadhe e AF??

OROSHI

Primus registratum
Re: Cila eshte per ju vajza me mendjemadhe e AF??

Kam pa ca goca menjemadhe knej,por spo ma varin fare /pf/images/graemlins/wink.gif
HOTGIRLI ckemi,mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif E mi mendjemadhe u bere e gjalle ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
Hoti.... :rockband: Hoti... :rockband:
:devil: une them t'a mbyllim.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ku mi n'biruc eee?! :eek:

ka biruca dola jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif e kam vujt denimin :cool:

ne ku je ri drruq, shyqyr qe na hudhe i llafe, ta kan mor menjen zeqot e forumit ty :tipsy: :tipsy: menjemodhe! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: A te zuri lemza mbreme ... /pf/images/graemlins/wink.gif Te kujtuam me Bisoun.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj une ta hudh mi ..ta hudh ,po ti lun shume :devil: e nuk po te kap....mendjemadhe..
E s'te mbyll kush ne biruce ty ,se gjen belane me duart e veta... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

AH C'FARE ESHTE AJO MOJ MOIRA!
DO DOJA TA BAJA KETU NE SINGAPOR VEC NJE NATE TE VETME , DHE NE BREGUN E OQEANIT DHE PASTAJ DO TE SHIFTE A DO TE TUNDEJ E SHKUNDEJ ASHTU.....HAHAAAAA (JOKING)

hot

Hotgirl

po ju mi plaka t'kqija!! tu pi kafe e tu bo thashetheme per robt e forumit eeeeeee :smash:
po ajo bisou-ja menjemodhja ku o? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej..mthuj icik kush o kjo nevee mi ti se spo i bi mte :confused: :confused:

/pf/images/graemlins/wink.gif Bisuja niset neser per Paris,nga java e ke ketu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Thashethuqe une bera ... :shrug: i thashe se e solle koken.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:
Sa per neveen .. :confused: mos me ve ne pozite,por eshte goce e mire kushdo qofte.. /pf/images/graemlins/laugh.gif do te me vrase qe s'e di as une kush eshte..

Kondrapedali

Kondrapedali

Goca mo meniemodhe e forumit mas Moirës o Shirazja /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Cohu shqiptari...!!! :rockband:
Coju me pi......!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:tipsy: s'ta ha njeri ket Kondre, qeka si puna specit kuq djegs :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] :tipsy: s'ta ha njeri ket Kondre, qeka si puna specit kuq djegs :lol: [/qb]
Po pse si i do ti, real?

ladouce2005

Primus registratum

don't tell me qe dhe specin e ke unreal :eek: si puna e asaj qe ushqen cunin e? :idea: :devil: keq shume puna /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Tashti o Shire, nji nga të dyja o real. O ajo gjoja që i jap çunit me pi o speci.
Po un e kisha llafin për komentin që bone ti. Mos më bo ta analizoj tashti se e ke parasysh se si del :devil: .

ladouce2005

Primus registratum

analizo ca t'dush ti. re mrene me komt e tuja :devil:
rilexo dhe come back pas ndeshjes me ide me te qarta ndaj realitetit :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] :tipsy: s'ta ha njeri ket Kondre, qeka si puna specit kuq djegs :lol: [/qb]
If e konsideron specin real i bie që edhe ça kom thon un o real :shrug: . Nga ana tjetër, nëse ti nuk e ha ate që un kom shkrujt mo nolt i bie që mos të hash as specin e kuq djegs. Pra është bërë një konfuzion mbi identifikimin e specit. Nëse speci merret si diçka që djeg, d.m.th me cëke, atëherë qendron komenti im i mëspasshëm. Nëse speci djegs konsiderohet si tjetër gjo, me t'futme me i llaf, aty un nuk kom ç'them se s'e kom pretendu naiher ate gjo :shrug: .

ladouce2005

Primus registratum

Kondre shko ha dreke, se je bo lomsh me komt e tuja /pf/images/graemlins/wink.gif
mos bo sikur s'ha humor dhe ti :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Kondre shko ha dreke, se je bo lomsh me komt e tuja /pf/images/graemlins/wink.gif
mos bo sikur s'ha humor dhe ti :smash: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

:devil: O Kondre,o mendjemadhe ,c'a qenke kryqezu si Krishti mo cun... /pf/images/graemlins/laugh.gif