Cila eshte per ju vajza me mendjemadhe e AF??

ARJELA

Primus registratum
Re: Cila eshte per ju vajza me mendjemadhe e AF??

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] E mi .... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kontr Rri urt se ta nxorrem namin ktej ........ /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mendie madhesia eshte injorance,dhe aq me shume ne forum,ku nuk i plas asnjerit me menyres se sillet nje person!

gjekec

Primus registratum

[qb] E ku ka vajzë që nuk është mendjemadhe ?

Te kjo tema me dalë e para nuk është gjë e mirë?

Atëherë unë votën time ja jap .... Moirës, Blues, Anablue, Fantazisë, Mocës a.k.a Arjela, anny, et.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shife shife ju be qejfi Anes /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kondrapedali ka te drejte.. gocat kan lezet te jene pakezzz mendjemadhe ne siperfaqe.. se pastaj po ishin dhe ne thellesi tregojn qe jan fyell. Trondafilja dhe Isabella jan pak mendjemadhe .. megjithse u falet sepse e kan shpin ne Boston dhe atje esht semundje ngjitse. :lol:

llapaqeni

Primus registratum

per mua dihet...vajza mo menjemodhe ketu o TEDI :goofy: :smash:

klocari1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Si ja mate menien Fantazis re? Apo s'ta ka var hic pranej e qu meniemodhe? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga medea:
[qb] tweety, me leje me ke vjedh identitetin, nderroje shpejt ose hec e paguaj copyright :goofy: :smash: [/qb]
:lol: :lol: ,me vjen keq po nuk ish e informuar per kete,dakort te paguaj copyright :tipsy:

OROSHI

Primus registratum

Gocat pa menjemadhsi/si toka pa shi!!!

bebi

Primus registratum

[qb] Atëherë unë votën time ja jap .... Moirës, Blues, Anablue, Fantazisë, Mocës a.k.a Arjela, anny, et.

[/qb]
edhe ti m'paske votu? :tipsy:
e pranoj, mendjen e madhe e kam, jena rrac e squt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
po si tha Oroshi, jena tok e bute, e njomun prej shiut :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif , e tokat e mira duhet m'u lodh me i xan :tipsy:

Princesha

Primus registratum

un s'jam menjemadhe hic, vetem pytni ata qe si kam fol kurr /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikson

Primus registratum

shumica jane mendjemdhaja por me qesharake eshte se kane kerkesa per te tjeret nderkohe qe per vehte nuk i i plotesojne :lol: :lol:

OROSHI

Primus registratum

Menjemadhsija nuk asht problem,kur shoqnohet edhe nga intelekti,perndryshe......kuku none /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

PER MUA VAJZA ME MENDJEMALLE ESHTE 'HOT GIRL' QE NUK PUSHON SE TUNDURI P.. POR ASKUJT NUK JA JEP..

hot

Hotgirl

ky revolucionari si i frym n'fende po mduket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif